-
راه اندازی کبابی
پنجشنبه 15 خرداد 1399 18:46
غذا طیف گسترده ای دارد. این حرفه بسیار جذاب به بخش های مختلفی تقسیم می شود و حتی خود شما می توانید با به خرج دادن حوصله و خلاقیت غذاهای جدیدی را خلق کنید. راه اندازی یک رستوران و یا تهیه غذا کاری دو جانبه است یعنی هم دشوار است و هم آسان . این حرفه بیشتر از هر چیز به دقت بالا نیازمند است. سرخ کن دو لگنه ایستاده برای...
-
تجهیزات مورد نیاز راه اندازی فست فودی
چهارشنبه 14 خرداد 1399 15:13
یکی از مشاغل پول ساز و در عین حال دشوار راه اندازی یک رستوران صنعتی است . داشتن تجربه و مهارت در این حرفه نکته ای است که بسیار حائز اهمیت است و حتی رعایت نکردن نکات بسیار کوچک نیز می تواند در کار شما تاثیر گذار باشد و هم چنین تعداد مشتریان را تغییر دهد. اجاق کته پز ۱۰ شعله بسیاری از غذاهای شمالی کشورمان با برنج خورده...
-
خرید تجهیزات پخت و پز آشپزخانه
سهشنبه 13 خرداد 1399 12:54
تزئینات و دکوراسیون در هر شغلی مهم است زیرا ظاهر کار را زیباتر می کند و در جذب مشتری نیز تاثیر گذار است. محیط یک رستوران صنعتی نیز جزو آن دسته از مکان هایی است که باید علاوه بر اهمیت دادن به نظافت آن ، به زیبایی و دکوراسیون نیز توجه شود. اینکه شما یک محیط زیبا و خاص برای رستوران خود داشته باشید باعث جذب بیشتر مشتری...
-
خرید اجاق برای رستوران صنعتی
دوشنبه 12 خرداد 1399 13:42
وجود وسایل پخت و پز در هر آشپزخانه ای ضروری است .این ابزارآلات تنوع بالایی دارد و با توجه به نیازهای مشتریان ساخته و طراحی شده است. رستوران داران می توانند با توجه به نیازشان و هم چنین محیط و فضای رستوران ابزار مورد نظرشان را تهیه کنند. اجاق کته پز ۲۰ شعله برنج یکی از اصلی ترین غذاها در سفره های ایرانی است که به شکل...
-
راه اندازی فست فود
یکشنبه 11 خرداد 1399 13:36
رستوران داری مانند هر شغل دیگری نیاز به دقت و هم چنین مهارت بالا دارد. این که شما بتوانید از پس هزینه ها بر بیایید و یا کیفیت غذای بالایی داشته باشید کار هر کسی نیست و این امر نیازمند تجربه و مطالعه است. در این حرفه شما با سلامتی مشتریان خود سر و کار دارید . رعایت نکردن مسائل بهداشتی مانند شست و شوی مواد غذایی و یا...
-
تجهیزات تاسیس رستوران صنعتی
شنبه 10 خرداد 1399 16:33
غذا نقش مهمی در زندگی روزمره ی ما دارد . هر کشوری با توجه به سنت و فرهنگ خود و هم چنین با توجه به شرایط آب و هوایی ، غذای منحصر به فرد خود را دارد که می تواند برای دیگر ملل ها جذاب باشد مانند پاستای ایتالیایی و یا حمص عربی. راه اندازی یک آشپزخانه ی صنعتی به منظور سرو این غذاها می تواند یک شغل پول ساز باشد.این که شما...
-
انواع تیغه های صنعتی
سهشنبه 6 خرداد 1399 14:14
اگر به حرفه ی رستوران داری وارد می شود باید فرد با سلیقه و با حوصله ای باشید زیرا چیزی که بعد از طعم غذا اهمیت دارد زیبای آن است . استفاده از ظروف زیبا و تمیز و هم چنین اهمیت به چیدمان غذا نکته ای است که باید به آن اهمیت دهید زیرا یکی از رازهای موفقیت شما همین نکته است. تیغه خلال کن یکدست خورد شدن مواد عذایی و سبزیجات...
-
انواع گرم کن صنعتی
شنبه 3 خرداد 1399 17:00
میتوان منوی یک رستوران را جزو پر اهمیت ترین قسمت آن رستوران در نظر گرفت زیرا این منوی یک رستوران است که می تواند مشتریان را به سوی خود جذب کند. دانستن میزان محبوبیت غذاها و یا حتی تناسب آن ها با فصول سال نکاتی است که باید در نظر یک رستوران دار حرفه ای باشد زیرا این امور شاید به نظر بی اهمیت و یا کوچک برسد اما همه ی...
-
انواع کباب پزهای صنعتی
سهشنبه 30 اردیبهشت 1399 14:31
تهیه وسایل کمکی در یک آشپزخانه می تواند به پیشرفت کار شما کمک کند به شرط آن که شما هوشمندانه آن را تهیه کنید . برعکس این موضوع نیز صدق می کند یعنی اگر شما در تهیه وسایل مربوط به آشپزی در آشپزخانه صنعتی بی توجه باشید و یا نکات مهم را در خرید آن ها در نظر نگیرید تنها بودجه ی خود را هدر داده اید و هم چنین ممکن است در...
-
تجهیزات تاسیس کبابی
شنبه 27 اردیبهشت 1399 13:54
رعایت نظافت و بهداشت در حرفه ی رستوران داری امری بسیار ضروری است. تازگی غذا نیز جزو یکی از مهم ترین نکاتی است که هر صاحب رستورانی باید به آن پایبند باشد زیرا شما در قبال سلامتی مشتریان مسئول هستید و اگر به آن ها بابت غذای نامناسب شما گزندی وارد شود باید پاسخگو باشید. کباب پز تابشی ریلی اتوماتیک ۱۶۰۰ سیخ کباب یکی از...
-
ملزومات تاسیس فست فودی
سهشنبه 23 اردیبهشت 1399 14:55
غدا نیاز همه ی موجودات زنده است .با گذر زمان تنوع بسیار زیادی در فرهنگ های غذایی ایجاد شده و هم چنین افراد علاقه مند به این حرفه، با ترکیبات جدید توانسته اند غذاهای جدیدی خلق کنند. یه طور کلی هر کس که به این هنر لذت بخش علاقه مند است میتوانند با اندکی برنامه ریزی و تلاش از این طریق کسب درآمد نیز داشته باشد. فر ساندویچ...
-
تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی
شنبه 20 اردیبهشت 1399 13:58
حرفه ی آشپزی و رستوران داری ،شغلی پیچیده و در عین حال لذت بخش است. میتوان حرفه ی رستوران داری را تنها حرفه ای در نظر گرفت که در آن تکرار وجود ندارد یعنی شما میتوانید با استفاده از خلاقیت خود یک سبک جدیدی را فراهم کنید. این که شما چه نوع غذایی را برای مشتریان خود سرو کنید تماما به توانایی ها و سلیقه ی شما بستگی دارد ....
-
تجهیزات رستورانی
سهشنبه 16 اردیبهشت 1399 14:24
هر کاری که ما در زندگی انجام میدهیم باید با چاشنی علاقه و استعداد همراه باشد زیرا هم انجام دادن آن کار را برای ما لذت بخش میکند و هم باعث می شود که ما در انجام دادن آن کار دقت بالایی داشته باشیم. راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی و رستوران نیز یکی از مشاغلی است که دقت و علاقه باید در آن دو چندان باشد زیرا شما در طول روز با...
-
ابزارآلات کمکی در آشپزخانه صنعتی
شنبه 13 اردیبهشت 1399 13:26
در هر حرفه ای ، وسایل و ابزارآلات مدام در حال تغییر هستند که این تغییرات به طبع باعث راحتی بیشتر و هم چنین صرفه جویی در زمان می شود. اما در عین حال هزینه خرید این دستگاه ها نیز زیاد می شود که ممکن است تهیه این وسایل برای همه مقدور نباشد بنابراین شما باید تلاش کنید تا بتوانید یک مدیریت صحیح داشته باشید. دستگاه پمپ پنیر...
-
تجهیزات طبخ مرغ بریان
سهشنبه 9 اردیبهشت 1399 14:02
هر کس که قصد ورود به حرفه ی رستوران داری را دارد باید یک سری نکات و ریزه کاری هایی را در نظر بگیرد این عامل در موفقیت فرد تاثیر بسیار فراوانی دارد. این که شما بتوانید یک منوی هوشمندانه تهیه کنید بسیار مهم است این بدین معنا است که غذاهایی که شما در رستوران خود سرو میکنید با یکدیگر هماهنگی داشته باشد و از طرفی کیفیت...
-
انواع دستگاه های آبمیوه گیری صنعتی
شنبه 6 اردیبهشت 1399 16:41
یکی از لوازم صنعتی مورد نیاز در بیشتر رستوران ها،کافی شاپ ها، هتل ها و... دستگاه های آبمیوه گیری صنعتی می باشد. این دستگاه ها به دلیل این که می توانند حجم بالایی را تحمل کرده و آب مقدار زیادی از میوه ها و مرکبات را در سریع ترین زمان تهیه کنند برای مصارف صنعتی بسیار پرکاربرد می باشد گروه صنعتی ابتکار استیل توانسته است...
-
نکات ضروری رستوران داری
شنبه 10 اسفند 1398 12:16
وجود یک دکور منظم و زیبا استفاده ی هوشمندانه از رنگ ها و نحوه ی درست چیدمان وسایل در سالن یک رستوران بسیار موثر است . این که شما بتوانید از تمام فضای رستوران خود به خوبی استفاده کنید و جایی را خالی نگذارید و در عین حال مشتریان نیز احساس راحتی داشته باشند ضرورتی است که همه ی صاحبان رستوران ها باید آن را رعایت کنند....
-
چگونه یک آشپزخانه صنعتی تاسیس کنیم ؟
شنبه 10 اسفند 1398 11:22
رعایت نظافت و بهداشت فردی در هر شغلی امری بسیار مهم است اما اهمیت این امر در حرفه ی آشپزی و رستوران داری به مراتب بیشتر خواهد بود . این که شما با تجهیزات مناسب آشپزی کنید و محیط رستوران خود را همیشه پاکیزه نگه دارید باعث می شود که مشتریان بیشتری داشته باشید و خودتان نیز از خیالتان راحت خواهد بود زیرا وظیفه ی خود را به...
-
خرید ملزومات آشپزخانه صنعتی
پنجشنبه 8 اسفند 1398 15:25
پختن غذاهای محلی ایرانی به همان روش اصیل می تواند بسیار محبوب باشد. این کار رستوران شما را از یکنواختی خارج می کند . هم چنین شما می توانید به سمت غذاهای دیگر کشور نیز بروید . به یاد داشته باشید شما باید این غذاها را به همان روشی که باید طبخ کنید. تجهیزات حرفه ای آشپزخانه صنعتی این که فضای آشپزخانه ی شما به چه اندازه...
-
نکاتی برای راه اندازی رستوران
پنجشنبه 8 اسفند 1398 14:36
داشتن خلاقیت و ایده های جدید در هر کاری باعث متمایز بودن و در نتیجه موفق بودن شما در آن حرفه خواهد شد . این خلاقیت را میتوانید در منوی رستوران ، نام رستوران و حتی در دکور رستوران خود به کار بگیرید .به یاد داشته باشید که ایده ی شما تکراری نباشد و از کارهایی که ممکن است باعث آزار دیدن مشتریان شود بپرهیزید. وسایل اولیه...
-
خرید انواع وسایل برای رستوران
چهارشنبه 7 اسفند 1398 16:36
برای راه اندازی یک رستوران لازم نیست که شما یک فضای بسیار بزرگ در اختیار داشته باشید شما میتوانید با داشتن یک فضای کوچک هم در این کار موفق شوید در واقع طعم غذای شما است که موفقیت شما را در این حرفه تعیین میکند اگر شما غذاهایی با طعم خوب وبا نظافت بالا تهیه کنید این اطمینان را داشته باشید که در کارتان موفق خواهید بود....
-
تهیه مایحتاج یک رستوران
چهارشنبه 7 اسفند 1398 14:24
در هر شغل و حرفه ای وجود یک سری از وسایل این امکان را به شما می دهد که بتوانید راحت تر و سریع تر عمل کنید در حرفه ی آشپزی وجود وسایل گوناگون به شما این امکان را می دهد که کیفیت کار خود را بالا ببرید و رستوران خود را به یک فضای شیک و درجه یک تبدیل کنید . وسایل مورد نیاز در یک آشپزخانه در شغل رستوران داری و در کل در هنر...
-
آشپزخانه صنعتی چیست؟
سهشنبه 6 اسفند 1398 17:38
شاید بارها نام آشپزخانه ی صنعتی را شنیده باشید باید بدانید آشپزخانه های صنعتی در واقع با آشپزخانه های معمولی تفاوت های زیادی دارد وقتی صحبت از آشپزخانه ی خانگی می شود اندازه ی تجهیزات و لوازم مورد نیاز بسیار کوچک بوده چرا که هدف تهیه ی غذا برای تعداد کمی از افراد خانواده خواهد بود ولی زمانی که از آشپزخانه های صنعتی...
-
شرایط تاسیس آشپزخانه
سهشنبه 6 اسفند 1398 17:36
قطعا شما برای افتتاح یک رستوران صنعتی باید به نکاتی توجه کنید با این کار شما می توانید راحت تر از پس این حرفه بر بیایید و در آن موفق باشید . نکاتی در خصوص تهیه فضای رستوران ،تهیه وسایل آشپزخانه و تهیه مواد اولیه برای آشپزی این ها تنها بخشی از چیزهایی است که باید به آن دقت کنید. در ذیل به نکات مهمی که برای تاسیس...
-
خرید تجهیزات کارآمدی رستوران
دوشنبه 5 اسفند 1398 15:18
معقول بودن و عادلانه بودن قیمت غذاها در یک رستوران بسیار مهم است .این که شما صرفا بخواهید از مشتری پول فضای رستوران خود را بگیرید کار درستی نیست از طرفی اگر شما بخواهید برای کم شدن قیمت ها از مواد غذایی نامرغوب استفاده کنید که سلامت مشتریان را هدف قرار میدهد هم کار درستی نیست سعی کنید همه چیز را عادلانه و به نسبت...
-
لوازم کار حرفه ای آشپزخانه
دوشنبه 5 اسفند 1398 14:44
در شغل رستوران داری مانند هر کار دیگری خلاقیت بسیار اهمیت دارد . این که آشپز علاوه بر غذاهای روتین و همیشگی با فکر خودش غذاهای جدیدی را ابداع کند بسیار مهم است زیرا رستوران شما را از دیگر رستوران ها متمایز می کند. تجهیزات حرفه ای آشپزخانه صنعتی هر آشپزخانه ای که در آن زمان اهمیت دارد و آشپز نمی خواهد وقت را هدر دهد...
-
تجهیزات پخت و پز آشپزخانه صنعتی
یکشنبه 4 اسفند 1398 15:35
در هر کاری شما باید به یک سری از نکات دقت کنید در حرفه ی رستوران داری شما باید دقت خود را هزاران برابر افزایش دهید زیرا با غذایی که به مردم می دهید سلامتی آن ها تحت تاثیر قرار میدهید اینکه شما فاکتورهای نظافتی و تازه بودن یک غذا را در نظر داشته باشید در مانا بودن رستوران شما تاثیر فراوانی خواهد گذاشت. تجهیزات ضروری...
-
ملزومات اولیه طبخ غذا
یکشنبه 4 اسفند 1398 14:35
هنر آشپزی همواره جزو آن دسته از کارهایی بوده که نیازمند صبر و حوصله و هم چنین به خرج دادن خلاقیت می باشد . این که شما یک غذا را خوش طعم درست کنید و بتوانید با استفاده از تزیینات ظاهر آن را نیز زیبا کنید یک کار لذت بخش و البته پر زحمت است. طی کردن این فرآیند در حجم بالا یا بهتر است بگوییم در آشپزخانه صنعتی به مراتب سخت...
-
انواع تجهیزات تالار پذیرایی
شنبه 3 اسفند 1398 17:49
مشاغلی که با غذا سرو کار دارند به دسته های مختلفی تقسیم می شوند .کافی شاپ ، رستوران های بین المللی ، سفره خانه های سنتی و ... در تمامی این مشاغل شما باید مهارت لازم را داشته باشید و با خلاقیت شما می توانید به جایگاه خوبی برسید . این که شما در رستوران تنها غذا سرو کنید یک کار تکراری و عام شده شما میتوانید جایی را...
-
وسایل حرفه ای در یک رستوران
شنبه 3 اسفند 1398 15:21
این که شما بتوانید در یک شغل و یا حرفه موفق بمانید نیازمند تلاش و دقت هستید.در شغل رستوران داری شما باید در کار خود با احتیاط بیشتری عمل کنید زیرا با کوچک ترین خطا ممکن است برای همیشه در کار خود شکست بخورید.سعی کنید در این شغل از مواد مرغوب استفاده کنید و با این کار اعتماد مردم را جذب کنید. وسایل مود نیاز در یک...