تمیز کردن باربیکیو و کباب پز اگر به صورت اصولی انجام شود در سریع ترین زمان ممکن امکانپذیر خواهد بود. شستن باربیکیو و تمیز بودن آن مانع از تغییر طعم و کیفیت غذاهای مختلف خواهد شد
از که برای تمیز کردن باربیکیو باید خریداری نمایید عبارت است از:
همانطور که میدانید آبسردکن ها انواع مختلفی دارند و نکات مهمی که قبل از خرید آبسردکن باید بدانید! که از نوع استیل و صنعتی آن میتوان در محیط های شلوغ و پر رفت و آمد استفاده کرد. آبسردکن های استیل به انواع مختلفی تقسیم می شوند که لازم است آن را با توجه به محیطی که قصد استفاده از آن را دارید انتخاب نمایید.
بطور کلی آبسردکن های استیل به انواع ذیل تقسیم می شوند:
به طور کلی سرخ کن ها را میتوان به ۳ گروه ذیل تقسیم کرد:
همانطور که میدانید سبزی خردکن ها انواع مختلفی دارند. سبزی خردکن صنعتی به ۲ مدل سطلی و بشقابی تقسیم می شوند. در انواع مدل های سبزی خردکن، تیغه یکی از اجزای اصلی آن است که نحوه کار سبزی خرد کن به آن وابسته می باشد.
معمولا تیغه سبزی خرد کن بعد از گذشت مدتی خاصیت تیز و بران بودن خود را از دست داده و قادر به خرد کردن سبزی نمی باشد. چنانچه تیغه ی سبزی خردکن تیز و بران نباشد تمامی سبزی ها له خواهند شد. به همین دلیل باید بعد از گذشت مدتی از کارکرد دستگاه و در صورت کند شدن تیغه ها برای تیز کردن آن ها اقدام کنید.
آبلیمو یکی از چاشنی های پرطرفدار برای انواع سالاد و غذا می باشد. از آن جایی که آبگیری لیمو در حجم زیاد کار دشواری است افراد به جهت تهیه ی آب لیموی تازه اقدام به خرید آبلیمو از مغازه های آبلیموفروشی می کنند، در این نوع کسب و کارها آب لیموی تازه در حضور مشتری آماده و تحویل داده می شود به همین دلیل افراد ترجیح می دهند از آب لیموی تازه به جای شرکتی استفاده نمایند.
از این محصول می توان به جهت ابگیری لیمو، انگور و غوره استفاده کرد. دستگاه آبلیمو گیری پرسی قابلیت آبگیری ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم لیمو در یک ساعت را داشته و مخزن آن نیز گنجایشی برابر با ۴۰ لیتر دارد.
مقایسه انواع دستگاه آبلیموگیری (چندکاره و پرسی)
استفاده از دستگاه آبلیمو گیری پرسی بسیار ساده می باشد تنها کافی است لیمو را همراه با پوست از مخزن مربوطه داخل دستگاه بریزید. با پرس شدن لیموها، آب آن از خروجی جداگانه ای خارج خواهد شد.
توجه داشته باشید در این روش تفاله و پوست لیمو به آب آن وارد نشده و طعم آبلیمو بدون تلخی و گس شدن می باشد. این دستگاه قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری را دارد.
با توجه به فراوانی انواع طرح های باربیکیو که به بازار عرضه شده است قطعا انتخاب بهترین باربیکیو کار آسانی نخواهد بود، همانطور که می دانید آماده سازی کباب و استفاده از باربیکیو در ایران از زمان های گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشته و افراد در بیشتر دورهمی ها و میهمانی ها، خودشان اقدام به طبخ انواع کباب می کنند.
نکات مهم برای راهنمای خرید باربیکیو
اولین نکته ای که در زمان خرید باربیکیو باید به آن توجه داشته باشید جنس باربیکیو می باشد. این محصول باید در برابر رطوبت و زنگ زدگی مقاوم باشد. معمولا از باربیکیو در حیاط یا فضاهای سرباز استفاده می شود به همین دلیل باید در برابر رطوبت مقاوم باشد.
معمولا جنس باربیکیو از استیل، آلومینیوم، چدن یا فولاد است. باربیکیو چدنی و فولادی ضد زنگ نیست، اما زمانی که از چدن برای باربیکیو استفاده می شود معمولا با پوشش رنگ یا لعاب آن را ضد زنگ و رطوبت خواهند کرد.
ما در این مطلب از ابتکار استیل تصمیم داریم به آموزش ، پس در صورتیکه صاحب قصابی، رستوران، هتل، کبابی، برگر فروشی، فست فود، تهیه غذا و… هستید و با این دستگاه سر و کار دارید بهتر است با نحوه ی عیب یابی و مشکلات متداول چرخ گوشت های صنعتی آشنا باشید.
از این چرخ گوشت معمولا در آشپزخانه های صنعتی استفاده می شود. بدنه ی این چرخ گوشت ها از چدن همراه با آبکاری قلع ساخته شده و همین امر سبب استحکام و دوام بالای دستگاه می شود.
از دیگر چرخ گوشت های باکیفیت و محبوب در آشپزخانه های صنعتی چرخ گوشت امگا است. این دستگاه بدنه ای بسیار محکم و موتور قدرتمند دارد و به همین دلیل می توان برای مدت طولانی بدون فرسودگی قطعات از آن استفاده کرد.
همانطور که میدانید (باربیکیو به انگلیسی BBQ، Barbecue، Bar-B-Q و barbeque) در واقع نوعی روش طبخ است، امروزه به تجهیزاتی که از آن ها به جهت آماده سازی انواع کباب استفاده می شود باربیکیو گفته می شود.
باربیکیو انواع مختلفی دارد، یکی از انواع باربیکیو باغی که برای ویلا و حیاط نیز مناسب است باربیکیو سنگی (Stone Barbeque) است. در حقیقت اصلی ترین تفاوت باربیکیوها در نوع سوخت و متریال به کار رفته در آن ها می باشد.
در حقیقت با کمک این دستگاه میتوان حجم زیادی از مواد غذایی را در کوتاه ترین زمان ممکن به شکل دلخواه برش زد. با دستگاه اسلایسر صنعتی میتوان خوراکی ها را یکدست و هم اندازه آماده کرد.
یکی از انواع اسلایسرها با نام کالباس بر در بازار موجود می باشدکه از آن برای ورقه کردن کالباس استفاده می شود؛ از این دستگاه علاوه بر فست فود میتوان در فروشگاه ها و مراکز عرضه ی سوسیس و کالباس برای ورقه کردن هم اندازه کالباس با ضخامت دلخواه استفاده کرد.
معمولا کالباس برها به ۲ گروه صنعتی و فروشگاهی تقسیم می شوند.