راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

انواع باربیکیو + قیمت

در ادامه به مهم ترین نکاتی که برای راهنمای خرید کباب پز باید به آن ها توجه داشته باشید اشاره کرده ایم:

راهنمای خرید کباب پز خانگی و صنعتی

یکی از مهمترین نکاتی که باید در زمان خرید کباب پز به آن توجه باشید، اندازه ی کباب پز است همانظور که میدانید کباب پزها در انواع و اندازه های مختلف تولید و عرضه میشوند و شما باید با توجه به نیاز خود اقدام به خرید نمایید.

در حقیقت اندازه و تعداد گریل های کباب پز باید با توجه به تعداد سیخ های کباب که قصد دارید آماده نمایید انتخاب شود.

2.    جنس کباب پزها

کباب پزها در جنس های مختلف آلومینیومی، چدن، فولاد، استیل و… ساخته می شوند، نکته ی دیگری که باید در زمان خرید انواع کباب پز به آن توجه داشته باشید جنس کباب پز است.

کباب پزهای آلومینیومی در مقایسه با کباب پزهای چدنی و فولادی ارزان تر هستند، توجه داشته باشید که یکی از نکات مهم در راهنمای خرید کباب پز توجه به جنس این دستگاه است. بهتر است قبل از خرید این محصول نظرات درباره کباب پز های مختلف را بررسی کنید.

عوامل موثر در قیمت انواع باربیکیو

همانطور که میدانید قیمت انواع باربیکیو خانگی، گازی، ویلایی، ذغالی و… با یکدیگر متفاوت است، از جمله عوامل تاثیرگذار در هزینه باربیکیو میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

·         نوع سوخت باربیکیو

یکی از عوامل مهم در تعیین قیمت انواع باربیکیو، سوخت آن است. همانطور که میدانید روش کار باربیکیو بدون توجه به نوع سوخت آن شبیه به یکدیگر است و انواع باربیکیو گازی و ذغالی، برقی قادر به آماده سازی و طبخ یکنواخت غذاها می باشند.

بیشتر بخوانید: باربیکیو گازی بخرم یا ذغالی؟

در بین انواع مدل باربیکیو مدل زغالی به دلیل ایجاد عطر و طعمی بی نظیر در مواد خوراکی طرفداران زیادی دارد و به دلیل اینکه در ساخت باربیکیو ذغالی از هیچ گونه تجهیزات پیچیده ای استفاده نشده قیمت آن در مقایسه با انواع دیگر کبابپز ارزان تر است.

نحوه ساخت باربیکیو گازی نیز به نوعی است که قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و معمولا دارای قیمت بالاتری است، البته انواع باربیکیو گازی ذغالی نیز به شما این امکان را میدهد تا از هر دو سوخت برای آماده سازی کباب ها استفاده کنید و قیمت آن ها نیز در مقایسه با باربیکیوهای زغالی بیشتر است.

نوع دیگری از انواع باربیکیو که در مقایسه با مدل های قبلی قیمت بالاتری دارند نوع برقی می باشد. این باربیکیو که مناسب برای خانه های آپارتمانی است در مقایسه با دیگر مدل ها قیمت بالاتری دارد.

نحوه کار با سبزی خرد کن

در سبزی خردکن های دستی، خرد کردن به صورت دستی و مکانیکی انجام می شود، با دستگاه سبزی خرد کن دستی میتوان علاوه بر سبزی انواع مواد خوراکی شامل گوجه، هویج، پیاز و… را نیز خرد کرد.

این مدل خردکن ها دارای تیغه های داسی شکل هستند و به عنوان دستگاه خرد کردن سبزی با مخلوط کن شناخته می شود، چرا که میتوان با آن ها تخم مرغ و … را نیز مخلوط کرد.

راهنمای خرید منقل

از جمله نکات مهمی که باید جهت خرید بهترین منقل برای کباب به آن توجه داشته باشید در ذیل آورده شده است:

·         اندازه و سایز منقل

اولین نکته ای که باید برای راهنمای خرید منقل به آن توجه داشته باشید ابعاد و اندازه ی منقل است. همانطور که میدانید منقل ها در اندازه های متنوعی تولید میشوند و ظرفیت های متفاوتی دارند، خریداری منقل نیز باید با توجه به نیاز شما انجام شود. اگر میخواهید تعداد سیخ های زیادی را آماده کنید باید از منقل های بزرگتری که در بازار موجود هستند استفاده نمایید.

·         جنس منقل

تفاوتی ندارد که قصد خرید منقل برای باغ را دارید یا منقل برای پشت بام بطور کلی جهت خرید منقل برای کباب باید به کیفیت و جنس بدنه ی منقل ها توجه داشته باشید.

از خرید منقل هایی که دارای صفحات نازکی هستند خودداری کنید، از آنجایی که منقل دائما در معرض آتش است بی کیفیت و نازکی صفحات منقل باعث تغییر شکل و خرابی آن خواهد شد.

انواع منقل استیل و انواع منقل گالوانیزه از این نظر بهتر عمل می کنند. جنس منقل باید ضد زنگ بوده و نظافت آن ساده باشد. معمولا منقل های آهنی به دلیل قیمت پایین تر طرفداران زیادی دارند اما باید بدانید که این مدل از منقل ها به سرعت دچار زنگ زدگی خواهند شد.

·         منقل های مجهز به فن

دارا بودن فن در انواع منقل یکی از ویژگی های مهم است که باید به آن توجه داشته باشید. ما پیش تر در خصوص مزایای باربیکیو فن دار اطلاعاتی را به شما ارائه داده ایم چنانچه با مزیت های وجود فن در منقل، کباب پز و باربیکیو آشنایی ندارید به شما پیشنهاد میکنیم مطالعه ی این مقاله را از دست ندهید.

 

 

مراحل راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تنور پیتزا یکی از تجهیزات آماده سازی غذا میباشد که به صورت سنتی بوده و برخلاف انواع فر پیتزا که با برق و اشعه های نوری کار میکند از سوخت ذغال و چوب به جهت آماده سازی انواع پیتزا استفاده می کند.

معمولا از تنور پیتزا به منظور آماده سازی پیتزا ایتالیایی استفاده می شود. باید توجه داشته باشید که پیش از نصب و ساخت تنور پیتزا فضای آشپزخانه ی خود را در نظر بگیرید چرا که تنور پیتزا بر خلاف انواع فر پیتزا اندازه ی بزرگی دارد و برای محیط های کوچک مناسب نیست.

ویژگی های تنور پیتزا

از آنجایی که تنور پیتزا هیزمی، عطر و طعم بی نظیر دود را به غذاها میدهد برای پخت انواع مواد خوراکی به خصوص فست فود بسیار مناسب می باشد. استفاده از این تنور برای پیتزا باعث میشود تا بتوانید پیتزاهایی با عطر و طعمی بی نظیر طبخ و به مشتریان خود ارائه دهید.

همانطور که اشاره کردیم تنور پیتزا یکی از انواع تنور گازی بوده که میتوانید با کمک آن انواع همبرگر ذغالی، سوسیس های کبابی و پیتزاهای تنوری را آماده نمایید. از این تنور برای سیب زمینی نیز استفاده می شود. همچنین پخت انواع شیرینی با تنور گازی هیزمی نیز امکانپذیر است.

نحوه نصب آبسردکن های صنعتی

نحوه نصب آبسردکن استیل با قابلیت اتصال به لوله کشی شهری به طریق ذیل می باشد:

  • در قدم اول بخش مربوط به اتصال لوله شهری را نصب نمایید.
  • حال لوله کشی فاضلاب یا شیر تخلیه آبسردکن را نیز در بخش مربوطه متصل کنید.
  • در این مرحله دوشاخه ی آبسردکن را به برق متصل نمایید.
  • نحوه تنظیم ترموستات آبسردکن نیز به گونه ای است که باید با کمک ترموستات دمای آبی که در اختیار افراد قرار میگیرد را تنظیم نمایید.
  • توجه داشته باشید که آب مخزن آبسردکن از لوله کشی شهری تامین میشود و افراد همیشه آب خنک در اختیار خواهند داشت.
  • از این آبسردکن ها به دلیل ظرفیت بالایی که دارند می توان در محل های پر رفت و آمد استفاده کرد.

 

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

برای راه اندازی یک آشپزخانه ی صنعتی موفق باید تمامی مراحل ذیل را سپری کنید، تفاوتی ندارد که قصد راه اندازی رستوران کوچک را دارید یا بزرگ، راه اندازی بیرون بر یا راه اندازی کترینگ به هر حال برای آماده سازی غذاها نیاز به آشپزخانه ای با تجهیزات کامل خواهید داشت.

1.    بعد از انتخاب محل مناسب برای راه اندازی رستوران و تعیین نام برای رستوران یا کترینگ خود و اخذ مجوزهای لازم، نوبت به چیدمان منو می رسد، باید با در نظر گرفتن فضای آشپزخانه ی خود یک لیست کامل از منوی غذاهایی که می خواهید به مشتریان ارائه دهید آماده نمایید.

2.    اکنون باید با توجه به منویی که آماده کرده اید برای خرید تجهیزات لازم اقدام کنید، تجهیزات آشپزخانه صنعتی به دسته های مختلف تجهیزات آماده سازی، تجهیزات پخت غذا و تجهیزات سرو غذا تقسیم می شوند.

3.    حال باید تجهیزات داخلی رستوران شامل میز و صندلی را در صورتی که بیرون بر نیست آماده کنید اگر قصد دارید غذای بیرون بر به مشتریان خود ارائه دهید استخدام پیک و تجهیزات مربوط به ارائه ی غذای بیرون بر الزامی است.

4.    قدم آخر نیز مربوط به تبلیغات است، پخش تراکت، بنر، تبلیغات مجازی می تواند به رونق کسب و کار شما کمک کند.

بطور کلی هزینه راه اندازی آشپزخانه صنعتی به قیمت تک تک المان های لازم برای افتتاح آشپزخانه صنعتی بستگی داشته و نمی توان به طور دقیق در این خصوص صحبت کرد، البته شما می توانید لیستی از انواع تجهیزات آشپزخانه های صنعتی را همراه با قیمت آن ها در سایت ابتکار استیل مشاهده نمایید.

راهنمای خرید سرخ کن صنعتی

همانطور که میدانید سرخ کن های صنعتی در انواع و با ظرفیت های مختلفی در بازار موجود هستند. سرخ کن صنعتی یکی از تجهیزات مهم و اساسی در فست فود، رستوران، ساندویچی، فلافلی و… میباشد که از آن به منظور سرخ و برشته کردن انواع خوراکی ها در حجم بالا و در سریع ترین زمان میتوان استفاده کرد.

از جمله نکات مهمی که برای خرید سرخ کن صنعتی باید به آن توجه داشته باشید در ذیل آورده شده است:

·         ظرفیت سرخ کن صنعتی

یکی از اصلی ترین نکات در زمان خرید سرخ کن صنعتی توجه به ظرفیت دستگاه با توجه به میزان غذاهایی است که باید در طول روز آماده کنید. اگر کسب و کار کوچکی داشته و تعداد مشتریان زیادی ندارید خرید سرخ کن های رومیزی را به شما پیشنهاد میکنیم اما برای محیط های بزرگ و تعداد سفارشات بالا استفاده از سرخ کن مبله و تحت فشار مناسب تر است.

·         سرخ کن گازی یا برقی

از دیگر نکات مهمی که در زمان خرید سرخ کن صنعتی باید به آن توجه داشته باشید سوخت مصرفی سرخکن است. انواع سرخ کنهای برقی و گازی در بازار موجود هستند اما معمولا سرخ کن های صنعتی که ظرفیت بالایی دارند از نوع گازی بوده و قابلیت اتصال به گازی شهری و کپسول را دارند.

 

مزایای سرخ کن های صنعتی

فر گردان پیتزا یکی از تجهیزات فست فود بوده که شبیه به تنور و فرهای نانوایی ساخته می شود. این فرها در ابعاد مختلف تولید میشوند و معمولا ظرفیت پخت 14 تا 70 پیتزا را به صورت همزمان دارند و به همین دلیل در کسب و کارهای بزرگ بکار می آیند.

معرفی فر پیتزا گردان

فرهای گردان پیتزا همانند فرهای آجری به دو طریق یعنی نیاز به بنایی و عدم نیاز به بنایی ساخته می شوند. فرهای گردانی که نیاز به بنایی ندارند را به راحتی میتوان جا به جا کرد. این نوع از فرها را میتوان در محل مونتاژ کرد.

بطور کلی پخت پیتزا در این فرها در زمان 15 دقیقه ای انجام می شود، یکی از نکات مهم برای استفاده از این نوع فرها این است که نیاز به حضور اپراتور بوده تا بعد از پخته شدن کامل پیتزا آن ها را از فر گردان خارج کند بی توجهی به این موضوع باعث میشود پیتزاها به صورت کامل پخته نشده یا سوخته شوند.

نحوه کار با پوست کن سیب زمینی

نحوه ی کار با دستگاه سیب زمینی پوست کن بسیار ساده می باشد، در واقع دستگاه های سیب زمینی پوست کن صنعتی بدون دخالت دست عملیات پوست کنی را انجام می دهند.

برای استفاده از دستگاه پوست کن سیب زمینی کافی است دستگاه را برق متصل کرده و کلید روشن دستگاه را بفشارید، سپس سیب زمینی ها را از داخل محفظه ی مخصوص به داخل دستگاه بریزید و منتظر باشید تا از بخش خروجی دستگاه سیب زمینی های پوست کنده خارج شوند. دستگاه پوست کن سیب زمینی با چرخش و در سریع ترین زمان پوست سیب زمینی ها را جدا خواهد کرد.

این دستگاه قادر است در سریع ترین زمان حجم بسیار زیادی از پوست سیب زمینی ها کنده و آن ها را آماده نماید.

مزایای باربیکیو فن دار

امروزه فروش باربیکیو به صورت فن دار و بدون فن انجام می شود، بهتر است قبل از خرید با مطالعه ی ادامه ی این مقاله با مهمترین مزایای باربیکیو فن دار آشنا شوید.

همانطور که میدانید پخت با باربیکیو ذغالی سبب ایجاد دود بسیاری خواهد شد، از آنجایی که استفاده از بادبزن های دستی خسته کننده بوده و باعث میشود بوی دود همه جا را فرا بگیرد، استفاده از فن برای باربیکیو باعث میشود از دود فاصله گرفته و از دور به پخت غذاها نظارت داشته باشید.

  • صرف زمان کم برای تهیه ی غذا

معمولا کباب یکی از غذاهای اصلی است که در دورهمی ها و میهمانی ها ارائه میشود به خصوص اگر میزبان، باربیکیویی برای آماده سازی انواع کباب داشته باشد. آماده سازی غذا بر روی باربیکیوی فن دار باعث میشود تا بدون نیاز به باد زدن، کباب ها را بر روی باربیکیو قرار داده و تا آماده شدن کبابها در کنار میهمانانتان حضور داشته باشید.

چرا سرخ کن بهتر از تابه است؟

بطور کلی استفاده از تابه برای مصارف صنعتی و به جهت سرخ کردن حجم خوراکی های زیاد اصلا کار درستی نیست چرا که مواد خوراکی ترد نشده و این امر سبب نارضایتی مشتریان خواهد شد. از جمله اصلی ترین مزیت های سرخ کن های صنعتی در مقایسه با تابه میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • عدم پاشش روغن به اطراف
  • کاهش احتمال سوختگی با روغن
  • عدم کثیف و چرب شدن لباس ها
  • دارا بودن قابلیت تنظیم درجه حرارت