راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

فرچیپس رستورانی

همانطور که اشاره کردیم سبزی خرد کن ها از جمله که کارکرد صحیح آن ها موجب خوشمزه شدن غذاها خواهد شد، اما گاهی ممکن است این وسیله ی کاربردی به دلایل مختلف دچار مشکل شود که در ادامه به مشکلات متداول دستگاه سبزی خردکن صنعتی پرداخته ایم.

لازم به ذکر است سبزی خردکن ها انواع مختلفی شامل سطلی و بشقابی دارند بهتر است قبل از خرید با تحقیق درباره سبزی خرد کن اقدام به خرید آن نمایید. میتوانید با مطالعه ی تفاوت ها، مزایا و معایب هر یک از سبزی خردکن ها آشنا شوید.

عیب یابی سبزی خردکن صنعتی

یکی از مشکلات رایجی که ممکن است در زمان خرد کردن سبزی در دستگاه با آن مواجه شده باشید له شدن و آب انداختن سبزی می باشد، اصلی ترین علت بروز این مشکل کند شدن تیغه ها خواهد بود. در حقیقت مهم ترین قطعه برای خردکردن یکنواخت سبزی ها بدون له شدگی تیز و بران بودن تیغه ها هستند، در صورت کند شدن تیغه، باید آن را تیز نمایید.

مراحل نصب تنور گلی

تنور سفالی خانگی که با نام های تنور سنتی یا تنور گِلی نیز شناخته می شود یکی از انواع تنور برای پخت نان و کلوچه می باشد، که توسط مجموعه ی ابتکار استیل تولید و عرضه می شود. این تنور از ترکیب گل رس و پشم بز به صورت دست ساز ساخته می شود.

از این نوع تنور معمولا بر روی پایه ی استیل یا گالوانیزه به شکل چرخ دار استفاده می شود، اما می توان آن را به شکل سنتی در داخل زمین حفر شده نیز قرار داد و از ذغال چوب به منظور آماده سازی نان استفاده کرد. به طور کلی تنور سفالی خانگی را می توان یکی از انواع تنور زغالی دانست. این تنور برای باغ و ویلا و مصارف خانگی مناسب است.

آبسردکن چگونه کار میکند؟

همانطور که میدانید آبسردکن های صنعتی به جهت استفاده در محیط های پر رفت و آمد تعبیه شده اند. از آب سرد کن استیل صنعتی میتوان در مدارس، ادارت، مساجد، شرکت، کارگاه، هیئت و… استفاده کرد.

آبسردکن های صنعتی از نوع استیل دارای ظرفیت ها و تعداد شیر های مختلفی هستند که ما در اصلی ترین تفاوت های آب سردکن ها اشاره کردیم.

از آن جایی که آبسردکن دائما در معرض آب قرار دارد، مخزن آبسردکن، شیر و دیگر قطعاتی که در تماس آب هستند باید از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده باشند.

از دیگر ویژگی های آبسرد کن استیل میتوان به عایق بندی مناسب دستگاه اشاره کرد. عایق بندی تزریق فوم باعث می شود برودت و سرما داخل دستگاه محفوظ بماند.

تهیه فرچیپس رستورانی

سیب زمینی فنری به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده ی مناسب در بسیاری از رستوران ها و فست فود ها ارائه می شود. فرچیپس همانند سیب زمینی سرخ شده ی خلالی که با دستگاه خلال کن چیپس آماده می شود طرفداران بسیاری دارد.

دستگاه سیب زمینی فنری کن بوده که با کمک آن میتوان سیب زمینی سرخ شده با مدل های جذابی آماده کرد. از چیپس های فنری میتوان برای تزئین غذا و تشویق بچه ها به غذا خوردن استفاده کرد.

علاوه بر تهیه ی سیب زمینی فنری با این دستگاه میتوان انواع صیفیجات و میوه ها را نیز آماده کرد.

 

کار با دستگاه کباب زن

تاپینگ بستنی به عنوان یکی از تجهیزات برودتی به حساب می آید. قطعا شما هم در تمامی بستنی فروشی ها، لبنیاتی ها و کافی شاپ ها تاپینگ بستنی را مشاهده کرده اید. از این دستگاه به منظور قرار دادن اسکوپ های بستنی به صورت تفکیک شده و در معرض دید مشتریان استفاده می شود.

نگه داری انواع تاپینگ بستنی بهداشتی بستنی و قرار داشتن آن ها در معرض دید مشتری از جمله مزیت های تاپینگ بستنی می باشد. علاوه بر این طعم و مزه ی بستنی در این تاپینگ ها هیچ گونه تغییری نخواهد کرد. توجه داشته باشید در زمان خرید تاپینگ بستنی با توجه به کسب و کار خود اقدام به خرید تاپینگ نمایید چرا که هر چه تعداد لگن های تاپینگ بیشتر باشد قیمت تاپینگ بستنی نیز افزایش خواهد یافت چرا که به موتور قوی تری برای خنک نگه داشتن بستنی های تاپینگ نیاز می باشد.

لازم به ذکر است در ساخت تاپینگ بستنی میوه ای از نورپردازی ال ای دی به جهت جذب بیشتر مشتری استفاده شده است. همچنین تاپینگ بستنی دارای شیشه ی دوجداره ی نشکن ضد بخار می باشد.

آموزش کار با دستگاه کباب زن

پیش تر در مقالهاطلاعات مفیدی را در خصوص انواع کباب زن و فواید آن در آشپزخانه های صنعتی به شما ارائه دادیم. همانطور که میدانید یکی از مهم ترین بخش های تهیه ی کباب، سیخ زدن گوشت قرمز یا مرغ می باشد.

کباب زن های برقی و دستی از جمله دستگاه هایی هستند که با استفاده از آن ها میتوان کباب هایی یکدست و هم اندازه آماده کرد. اگر سیخ زدن کباب کوبیده به درستی صورت نگیرد قطعا پخت یکنواخت نبوده و قسمتی از کباب سوخته و بخش دیگر خام خواهد ماند.

اموزش کار با کباب زن

طرز استفاده از کباب زن دستی بسیار ساده می باشد. البته کباب زن های دستی در انواع مختلفی تولید و عرضه می شوند. کباب زن های ابتکار استیل در ۲ مدل کباب زن برقی و آبی تولید می شوند.

مقایسه سرخ کن های گازی و برقی

·        تهیه ی سوخاری های ترد

  • داغ شدن سریع روغن
  • قابل استفاده با گاز شهری یا کپسول
  • ایمنی کمتر
  • قابل استفاده در فضاهای باز و آشپزخانه های صنعتی

دستگاه خمیرگیر چیست؟

بهتر است ابتدا به تعریف مختصری از دستگاه . به طور کلی دستگاه خمیر گیر یا خمیر کن از جمله اصلی ترین تجهیزات قنادی و نانوایی می باشد که از آن به منظور آماده سازی و همزدن انواع خمیر نان و شیرینی استفاده می شود.

این راهنمای خرید دستگاه خمیر گیر دستگاه دارای یک کاسه یا پاتیل به جهت ریختن آب و آرد و دیگر طعم دهنده ها می باشد. دستگاه خمیرگیر به وسیله ی یک چنگک قادر است تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و خمیری نرم آماده کند.