راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

چگونه یک فست فود تاسیس کنیم؟

راه اندازی کافی شاپ نیز خود می تواند به نوعی رستوران داری باشد شما می توانید با راه اندازی یک کافی شاپ کسب درآمد کنید به شرط آن که راه اداره کردن آن را نیز بلد باشید و بتوانید از پس هزینه ها بربیایید . راه اندازی رستوران فست فودی و یا حتی رستوران های سنتی نیز می تواند گزینه ی بسیار مناسبی برای کسب درآمد باشد اما همه این ها مستلزم داشتن مهارت و توانایی های لازم است.

کباب پز گازی ۵۰ سانتی رومیزی

کباب پز ها در انواع مختلفی طراحی و ساخته شده این تفاوت می تواند در اندازه آن ها و یا در نوع سوخت کاربردی باشد . وجود تنوع در وسایل آشپزخانه ای این امکان را به شما می دهد که بتوانید با توجه به نیاز آشپزخانه ی خود خرید کنید از این جهت در ذخیره پول نیز موفق عمل کرده اید . کباب پز گازی ۵۰ سانتی رومیزی یکی از انواع کباب پز ها است که با گاز کار می کند و آلودگی کمتری نسبت به کباب پز های ذغالی ایجاد می کند این کباب پز می تواند نیازهای خانگی شما را نیز برطرف کند از این رو می توانید در محیط های خانگی نیز استفاده کنید.

فر پیتزا خانگی

کمتر کسی وجود دارد که عاشق پیتزا نباشد این غذای بسیار خوشمزه که تنوع بسیار بالایی نیز دارد در هر منوی فست فودی وجود دارد فر پیتزا خانگی یکی از تجهیزات اساسی برای تهیه این غذا است البته شما به کمک این وسیله می توانید انواع نان ها و شیرینی جات را تهیه کنید از این رو این یک وسیله ی چند کاره است طراحی ساده و کم جای اینوسیله این امکان را به شما می دهد که از آن در محیط های کوچک نیز استفاده کنید.

تجهیزات فست فود

غذاهای فست فودی از طرفداران بالایی برخوردار هستند اگر شما خیال راه اندازی یک رستوران فست فودی را دارید باید در ابتدا به سراغ تهیه تجهیزات فست فود برود و با خود بگویید که چه غذاهایی می خواهید در منوی رستوران خود جا دهید به یاد داشته باشید که داشتن تجهیزات مناسب در کسب موفقیت بسیار تاثیر گذار است.

چگونگی تاسیس یک رستوران

هر چه غذا سالم تر باشد انسان نیز کمتر بیمار خواهد شد و مواد غذایی مورد نیاز بدن راحت تر تامین می شود شما می توانید در رستوران صنعتی خود لیستی از غذاهای گیاهی و یا رژیمی را در نظر بگیرید مطمئن باشید این سبک از غذاها نیز از طرفداران بالایی برخوردار هستند هم چنین این نکته می تواند رستوران شما را نسبت به دیگر رستوران ها متمایز کند.

دستگاه جوجه گردان ۶ سیخ

مرغ را می توان به روش های گوناگونی آماده کرد یکی از روش های سالم برای تهیه این خوراکی پخت تدریجی آن است به این صورت که شما مرغ را مزه دار کرده و با کمک دستگاه دستگاه جوجه گردان ۶ سیخ آماده می کنید این روش به روغن زیادی نیاز ندارد و  این امر بر سلامت غذا تاثیر گذار است این وسیله دارای سیخ های مقاومتی است که تحمل نگه داری از مرغ ها را دارد هم چنین شما می توانید به راحتی آن را تمیز کرده . وجود چرخ در این وسیله باعث شده که بتوان به راحتی آن را جابه جا کرده و به مکان دلخواه خود انتقال دهید.

منقل ذغالی ۶۰ سانتی ایستاده

تهیه کباب با ذغال طعم و عطر بهتری نسبت به تهیه کباب با گاز شهری دارد بنابراین اگر محیط رستورانی شما این امکان را به شما می دهد پس درنگ نکنید و یک منقل ذغالی ۶۰ سانتی ایستاده تهیه کنید البته شما از این وسیله می توانید برای مسافرت ها و یا حتی خانه های ویلایی خود نیز استفاده کنید جا به جایی این وسیله نیز کار آسانی بوده و با پایه هایی که در آن وجود دارد می توانید به راحتی و بدون خستگی با آن کار کنید.

فر اغذیه ۵ کاره

رستوران ها و یا فست فودی هایی که تازه شروع به کار کرده اند نیازمند یک سری از تجهیزات هستند که هم هزینه ی کمتری داشته باشد و با محیط رستوران جور باشد برای مثال فر اغذیه ۵ کاره می تواند یک گزینه ی مناسب برای این رستوران ها باشد زیرا این وسیله همزمان می تواند به شما امکان پخت چندین غذای مختلف را بدهد هم چنین وجود یک فر کوچک در قسمت پایین دستگاه امکان پخت غذاهای محبوبی نظیر پیراشکی و یا پیتزا را میدهد.

خرید هوشمندانه تجهیزات برای آشپزخانه صنعتی

ابتدایی ترین و البته مهم ترین نکته ای که شما در راه اندازی یک رستوران صنعتی باید به آن دقت کنید نظافت است این بخش بسیار ضروری است زیرا به طور مستقم بر سلامتی مشتریان موثر است رعایت بهداشت و نظافت تنها به تمیز کردن آشپزخانه محدود نمی شود این که شما از مواد درجه یک غذایی استفاده کنید و یا این که به صورت روزانه و تازه غذا تهیه کنید نیز جزوی از رعایت کردن نظافت است . این عامل می تواند تاثیر بسیار زیادی در جذب مشتری بگذارد.

پایه کباب پز

کارکردن در مدت زمان طولانی بدون رعایت کردن فرم استاندارد بدنی می تواند بسیار خسته کننده باشد و در دراز مدت مشکلات زیادی برای شکل بدن به وجود بیاورد برای مثال درست کردن کباب است اگر کباب پز شما ارتفاع مناسب را نداشته باشد به مرور زمان آشپز را خسته کرده و این نکته می تواند حتی در کیفیت غذا نیز تاثیر بگذارد. پایه کباب پز یک وسیله ی ساده اما کاربردی است که در هر آشپزخانه ی صنعتی که دارای کباب پز است مورد استفاده قرار می گیرد.

کباب پز گازی ۴۰ سانتی ایستاده

این که شما یک رستوران اصیل ایرانی داشته باشید و کباب را در منوی رستورانی خود جای ندهید یعنی تعداد زیادی از مشتریان را از دست داده اید برای تهیه کباب های مختلف نیز شما به تجهیزات مختلف نظیر کباب پز گازی ۴۰ سانتی ایستاده نیازمند هستید که البته این تنها یک نوع از انواع مختلف کباب پز ها می باشد که فضای کمی اشغال کرده و برای آشپزخانه های کوچک مفید است . این وسیله با ارتفاع مناسبی که دارد آشپز را خسته نخواهد کرد.

فر ساندویچی ۸ کاره

رستوران ها و یا تهیه غذاهای کوچک و به طور کلی مکان هایی فضای چندان بزرگی برای طبخ غذا ندارند باید از وسایلی استفاده کنند که جای کمی اشغال کند و در عین حال بتوان به کمک آن چندین نوع غذا را طبخ کرد. فر ساندویچی ۸ کاره یکی از این وسایل است شما با تهیه این وسیله نیازی به تجهیزات مختلف نخواهید داشت و به کمک این دستگاه می توانید غذاهای مختلفی به طور همزمان طبخ کنید این وسیله از کیفیت بالایی نیز برخوردار است.

تاسیس جگرکی

غذاها از تنوع بالایی برخوردار هستند که شما می توانید با توجه به توانایی خود یک رستوران راه اندازی کنید البته این که در رستوران چه غذایی سرو می کنید نیز بسته به توانایی و محیط آشپزخانه ی شما دارد برای مثال می توانید یک جگرکی و یا کبابی راه اندازی کنید و یا حتی یک فست فودی این نکته تماما به شما بستگی دارد.

میز کار جگرکی

جگر یکی از غذاهای پرطرفدار و البته پر خاصیت است که شما می توانید آن را در رستوران خود ارایه دهید برای تهیه این غذا شما به یک سری تجهیزات و وسایل نیازمند هستید میز کار جگرکی یکی از این تجهیزات است این وسیله با فضای بسیار کمی که اشغال می کند می تواند هم زمان برای شما سه کار انجام دهد قسمتی برای نگه داری سیخ های اماده کباب شدن و قسمتی که دارای قفل است و از این رو شما می توانید وسایل ارزشمند مغازه خود رادر آن نگه دارید به طور کلی این وسیله برای هر جگرکی ضروری است.

تاپینگ ساندویچی چهار لگنه

امروزه ساندویچ ها به دلیل سهولت در آماده سازی و هم چنین طعم بسیار خوب و تنوع بالا در دسته ی خوراکی های پرطرفدار قرار گرفته است شما می توانید برای تهیه هر چه آسان تر این غذا از تاپینگ ساندویچی چهار لگنه استفاده کنید وسیله ای که به راحتی مواد مورد نیاز شما را در دسترس قرار می دهد از این وسیله می توانید برای آماده سازی راحت دورچین غذاها استفاده کنید.

باربیکیو گازی ۶۰ سانتی

در بسیاری از خانه های ویلایی شما می توانید از یک باربیکیو گازی ۶۰ سانتی استفاده کنید تا بتوانید به راحتی هر زمان که می خواهید انواع مختلف گوشت و یا سبزیجات را کباب کنید این وسیله ی پر کاربرد فضای زیادی اشغال نکرده طول عمر بالایی داشته و به طور کلی یک وسیله کارآمد است.

تجهیزات مورد نیاز برای رستوران های لوکس

کیفیت غذا همواره یک امر بسیار ضروری در حرفه ی رستوران داری می باشد این نکته در تعیین تعداد مشتریان شما تاثیر فراوان می گذارد برای این که بتوانید کیفیت غذای خود را بالا ببرید اول از همه باید از مواد غذایی مرغوب استفاده کنید و سپس به بهترین روش آن را طبخ کنید و هم چنین نکته ای که نباید هرگز فراموش نکنید تازه بودن غذا است که در نقش اساسی در طعم بهتر غذا ایفا می کند.

اجاق کته پز شمالی

کته یکی از روش های پخت برنج است که در منطقه ی شمال کشور بسیار رایج است برای این کار شما می توانید از اجاق کته پز شمالی استفاده کنید خصوصا اگر در رستوران صنعتی شما غذاهای شمالی نیز سرو می شود داشتن برنج کته یک ضرورت محسوب می شود این وسیله توانایی پخت همزمان هجده عدد ظرف کته را دارد که این نکته بسیار مهم است هم چنین طراحی منحصر به فرد این وسیله باعث شده بتوان به راحتی از آن در آشپزخانه ی صنعتی استفاده کرد.

باربیکیو گازی ۷۰ سانتی

باربیکیو وسیله ای است که شما به کمک آن می توانید انواع گوشت ها و یا سبزیجات را کباب کنید این وسیله در انواع مختلفی ساخته شده این تنوع بالا نیز این امکان را می دهد که بتوان از آن در هر محیطی استفاده کرد برای مثال باربیکیو گازی ۷۰ سانتی این وسیله ی با کیفیت هیچ گاه دچار پوسیدگی نخواهد شد بنابراین بدنه ی آن سالم می ماند و علاوه بر زیبا ماندن ظاهر طول عمر وسیله نیز بالا می رود قیمت این وسیله نیز بسیار مناسب بوده است.

کانتر قاشق و چنگال دو طبقه

بسیاری از رستوران های سلف سرویس و یا تالار های پذیرایی نیازمند یک سری از تجهیزات خاص نظیر کانتر قاشق و چنگال دو طبقه هستند این وسیله علاوه  بر ظاهر زیبا و شیکی که به آشپزخانه می بخشد می تواند انواع ادویه جات و یا کارد و چنگال را نگه دارد تا مشتریان با سلیقه ی خودشان بتوانند از این وسایل استفاده کنند این وسیله دارای ظرفیت های گوناگونی است که می توانید با توجه به سلیقه ی خود از انواع ادویه جات و یا حتی دستمال و غیره آن را پر کنید.