راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

گرمخانه و کانتر برای رستوران صنعتی

گرمخانه غذا اداری 6 طبقه

این دستگاه با ابعادی به طول ۹۴ و عرض ۶۰ سانتی متر ساخته می شود، ارتفاع این گرمخانه ۱۰۶ سانتی متر می باشد، وجود ۲ عدد دستگیره چپقی یا کله گاوی سبب سهولت در باز و بست درب های دستگاه خواهد شد.

در داخل گرمخانه غذا اداری پرسنلی ۶ عدد توری شلف قرار گرفته است که افراد می توانند ظروف غذای خود را برای گرم شدن در داخل آن قرار دهند، وجود عایق بندی مناسب توسط پشم شیشه در ۴ طرف دستگاه سبب شده است تا از اتلاف حرارت و گرما جلوگیری شده و غذا به خوبی گرم نگه داشته شود.

نکته ی مهم و قابل توجه در ساخت این گرمخانه این است که امکان ارائه به ۲ صورت گازی و برقی به مشتریان با توجه به درخواست آن ها وجود دارد، در مدل برقی دستگاه  با برق شهری ۲۲۰ ولت و در صورت گازی بودن با گاز شهری یا کپسول که آن هم باز به نظر مشتریان بستگی دارد تولید خواهد شد.

نمای گرمخانه از جنس ورق استیل خش دار بوده و داخل آن از ورق گالوانیزه استفاده شده است، استفاده از ورق خش دار استیل سبب سهولت در نظافت این دستگاه نیز خواهد شد، علاوه بر این وجود ۴ عدد کفشک مشکی رنگ در پایه های این دستگاه این امکان را به شما می دهد تا بتوانید از ۲ تا ۳ سانتی متر ارتفاع را تغییر دهید.

کانتر صندوق کشودار

این میز از کلاف های پروفیل استیل ۴۰*۴۰ ساخته شده است و طول آن ۶۵، عرض ۶۰ و ارتفاعی برابر با ۸۵ سانتی متر را دارد، در جلوی این میز یک عدد کشو به ابعاد ۵۰*۳۰ سانتی متری قرار گرفته است که به صورت ریلی می توان آن را باز و بسته کرد. وجود دستگیره ای بر روی این کشو سبب می شود تا بتوان به سهولت از آن استفاده کرد بر روی این کشو به درخواست و انتخاب مشتری می توان کلید هم قرار داد.

نمای این کشو از جنس ورق استیل روکش دار می باشد حتی در کف این کشو نیز از ورق استیل استفاده شده است، در پایه های این میز ۴ عدد کفشک مشکی رنگ ۴۰*۴۰ قرار گرفته است که به شما این امکان را می دهد تا بتوانید ارتفاع میز را ۲ تا ۵ سانتی متر افزایش یا کاهش دهید.

از این کانتر صندوق دار می توان در فست فود، رستوران و مغازه های مرغ و گوشت فروشی استفاده کرد.

تجهیزات فست فود

تاسیس فست فود ضمن نیاز به داشتن به تخصص و دانش لازم در خصوص حداقل چندین نوع متفاوت از انواع غذاهای فست فودی به هدف گذاری و دانش در خصوص چیدمان و ارائه منو هم دارد. صرف داشتن چند ایده نمی تواند شما را در رسیدن به هدفتان موفق کند.

شاید اولین راه برای اینکه مدیری موفق برای فست فودی خودتان باشید این است که توان لازم را برای ایجاد تقاضا در fastfood خودتان داشته باشید. طیف زیاد و تنوع مغازه های فست فودی و رستوران هایی که غذاهای آماده مختلفی را ارائه می کنند، نشان دهنده آن است که موفقیت در این بازار اتفاقی نیست و البته در صورت موفقیت تداوم آن نیز، نیاز به بازنگری و به روز بودن تمام جهات برای اداره یک رستوران را دارد.

 

انواع گریل و کباب پز

کباب پز ذغالی ۱ متری

این محصول ابزاری جهت پخت و کبابی کردن مواد غذایی است که تمامی قسمت های آن از استیل ضد زنگ ساخته می شود با توجه به اینکه ذغال در دراز مدت ورقه ها را تیره و سیاه می کند این امکان نیز وجود دارد که در پشت کباب پز ورقه گالوانیزه نصب شود. البته استفاده از این بخش به درخواست مشتری انجام می شود.

ذغال جهت شعله ور شدن به اکسیژن نیاز دارد. بلوور یا دمنده این جریان هوا را فراهم می کند و از طریق حفره های موجود در زیر جایگاه به ذغال ها می رساند. همیشه پس از استفاده از ذغال ها خاکسترهای مربوط به آن بر جای می مانند و باید تخلیه شوند. برای سهولت در پایین ترین قسمت جایگاه ذغال، فضایی وجود دارد که خاکسترها در آن قرار می گیرند.

پایه های کباب پز نیز از جنس استیل هستند. دو عدد میله استیل نیز در زیر پایه ها قرار دارد که نازک تر از پایه های اصلی هستند و بلوور یا دمنده روی آن متصل می شود.

صفحه چدنی گریل ذغالی قطر ۴۵

این صفحه به صورت دایره ای شکل و از جنس چدن آلیاژ آهنی ساخته می شود، قطر این صفحه ۴۵ سانتی متر و ضخامت آن ۱ سانتی متر می باشد، ساخت این صفحه به نوعی می باشد که می توان آن را بر روی انواع منقل، کباب پز و باربیکیو قرار داد.

فاصله هایی که بر روی این صفحه ی چدنی در نظر گرفته شده است برای عبور یکنواخت حرارت و پخت مناسب مواد خوراکی می باشد.

این صفحه برای گریل و کباب کردن انواع صیفی جات از جمله کدو، بادمجان، سیب زمینی و گوشت، مرغ و ماهی مناسب می باشد.

استفاده از چدن آلیاژ آهنی در ساخت این محصول سبب مقاومت بسیار بالای آن در برابر حرارت و گرما شده است، علاوه بر این چدن سبب می شود مواد خوراکی به خوبیی طبخ شده و به راحتی از صفحه جدا شود.

سینک تک لگن کابینت دار

این سینک صنعتی از جنس استیل ساخته شده است و با ابعادی به طول و عرض ۶۰ و ارتفاع ۸۵ سانتی متر تولید می شود، اندازه ی دهنه ی این سینک ۵۰*۵۰ سانتی متر می باشد، با توجه به این که در زیر این سینک یک عدد کابینت با درب لولایی قرار گرفته است می توان تجهیزات مختلف نظافتی را در آن جای داد برای همین این سینک برای فست فودها، کترینگ، رستوران، کافی شاپ و تهیه غذا مناسب می باشد.

چهار طرف این سینک توسط ورق استیل پوشانده شده است، جنس ورق های کلاف از استیل روکش دار می باشد که ضخامت بسیار بالایی داشته و سبب افزایش کیفیت و مقاومت این سینک نسبت به محصولات مشابه خواهد شد. به دلیل این که این محصول باید به صورتی ساخته شود که در برابر آب و رطوبت مقاومت بالایی داشته باشد در ساخت آن از ورق استیل ۸۰ نگیر ۳۰۴ استفاده شده است.

 

تجهیزات فنی رستوران صنعتی

شبکه آبرو استیل

در آشپزخانه های صنعتی بزرگ هر روز سرآشپز و پرسنل جهت طبخ غذاهای موجود در منو و شستشوی ظروف مربوط به آن از آب زیادی استفاده می کنند. جهت سهولت در تخلیه این مایعات در کف آشپزخانه ها جوب آب تعبیه می شود. روی این فضاها باید شبکه های آبرو نصب شود. روی این شبکه ها پروفیل های استیل با فاصله دو سانتی متری از یکدیگر نصب شده اند. این سبک از طراحی موجب می شود که مایعات به خوبی تخلیه و به سمت شبکه فاضلاب هدایت شوند.

اتصالات این شبکه با جوش آرگان انجام شده است و برای کنارهای آن نیز از نبشی های مستحکم استیل استفاده می شود. به همین جهت بسیار قابل اطمینان خواهد بود. تمامی قسمت های این شبکه از استیل ضد زنگ ساخته شده است که در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد.

دستگاه گردو شکن برقی

دستگاه گردو شکن با ابعادی به طول ۸۰ و عرض ۶۰ سانتی متر و با ارتفاع ۱ و نیم متر ظرفیت شکستن ۲۲۰ کیلوگرم گردو و بادام را در مدت زمان یک ساعت دارا می باشد، جنس این دستگاه از کلاف آهن بوده و به دلیل چرخ دار بودن پایه ها، جابه جایی آن نیز ساده می باشد علاوه بر این در این دستگاه ۲ چرخ به صورت ترمز دار تعبیه شده است که در هنگام قرار گیری در محل مشخص با استفاده از ترمزها مانع از لغزش و حرکت آن می شود.

این محصول قابلیت اتصال به برق شهری یا برق سه فاز را به درخواست و مطابق با نظر مشتری دارد، وجود موتور ۱ اسب بخار گیربکس دار با دور ۱۴۰۰ سبب شده است که این دستگاه بتواند با سرعت بالا حجم زیادی گردو و بادام را مغز کند.

بدنه ی این دستگاه از رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشیده شده است که همین امر علاوه بر این که بدنه را در مقابل پوسیدگی و رطوبت مقاوم نگه می دارد سبب سهولت در نظافت آن نیز خواهد شد.

در سمت چپ این دستگاه ۲ عدد کلید فشنگی یا فیوز برای خاموش و روشن کردن دستگاه تعبیه شده است، با استفاده از این دستگاه که دارای سورتر یا جدا کننده می باشد می توانید تفاله یا چوب گردو و بادام را به راحتی جدا کنید، نکته ی قابل توجه در این دستگاه توانای مغز کردن گردو و بادام در اندازه های مختلف می باشد به طوری که با کمک پیچ تنظیم این دستگاه بادام های بزرگ را با توجه به قطر آن ها رد کرده و بعد از گذشت ۳۰ ثانیه شروع به مغز کردن بادام یا گردوهای کوچک تر می کند.

کاتر گریل

این وسیله همانند یک کاردک عمل کرده با این تفاوت که به دلیل سنگین بودن و زاویه دار بودن بخش جلویی قادر به تمیز کردن و پاک کردن انواع تفاله و چربی غذا از روی  گریل های ذغالی، گریل روغنی، فر ساندویچی، سنگ چدنی گریل روغنی خواهد بود، کاتر گریل در وزن ۱ کیلوگرم و از جنس آلومینیوم ساخته شده است، طول این وسیله ۴۵ سانتی متر بوده و استفاده از رنگ کوره ای الکترواستاتیک در ساخت این وسیله سبب شده است که مقاوم و دوام آن بیش تر شود.

تیغه های استیل موجود در این دستگاه به سریع و راحت پاک کردن رویه ی انواع سنگ چدنی و گریل کمک خواهد کرد، این وسیله به رنگ های سفید صدفی و صورتی تولید می شود البته در صورت سفارش مشتری می توان کاتر گریل را در رنگ دلخواه مشتریان عرضه کرد.

این وسیله برای صاحبان فست فود، کافی شاپ، ساندویچی و هر کسب و کاری که با انواع صفحات چدنی و گریل سر و کار داشته و به نظافت و تمیزی اهمیت بالایی می دهند مناسب می باشد.

 

تاسیس رستوران سنتی

اجاق پلوپز سه شعله کوره دار

اجاق پلوپز سه شعله کوره دار همانگونه که از نام آن پیداست سه عدد شعله دارد که شعله مرکزی آن به صورت کوره دار طراحی شده است. با استفاده از شعله های کوره دار، آب با سرعت بیشتری به جوش می آید و درنتیجه طبخ و پخت غذاها سریعتر انجام خواهد شد. این اجاق قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسولی را دارد که به انتخاب مشتریان تنظیم خواهد شد. هر یک از شعله ها به کمک دستگیره دسته کاردی قرمز رنگ تنظیم می شوند.

برای بدنه و رویه این اجاق از پروفیل های آهنی سنگین استفاده می شود که استحکام لازم جهت پخت دیگ های ۱۰ و ۲۰ من را فراهم می کند. به همین خاطر این دستگاه جهت استفاده در رستوران و کیترینگ های بزرگ مناسب به نظر می رسد.

برای بدنه و رویه این اجاق از پروفیل های آهنی سنگین استفاده می شود که استحکام لازم جهت پخت دیگ های ۱۰ و ۲۰ من را فراهم می کند. به همین خاطر این دستگاه جهت استفاده در رستوران و کیترینگ های بزرگ مناسب به نظر می رسد.

فر دیزی پز ۱۰۰ تایی

فر دیزی پز ۱۰۰ تایی یک دستگاه پرکاربرد در قهوه خانه ها، مراکز تهیه غذا و رستوران های سنتی به حساب می آید، این دستگاه قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را داشته که انتخاب آن به درخواست مشتریان می باشد.

این دستگاه با طول ۱۳۰ سانتی متر ساخته شده و ظرفیت پخت ۱۰۰ عدد دیزی را به صورت همزمان دارد، فر دیزی پز دارای ۲ عدد درب ریلی بوده به طوری که از سمت راست و چپ قابلیت باز و بسته شدن دارد.

نکته ی قابل توجه در ساخت این فر استفاده از عایق پشم شیشه در بدنه دستگاه و درب ها می باشد که این امر سبب شده حرارت در داخل فر حفظ شده و از اتلاف گرما جلوگیری شود، علاوه بر این با تعبیه ی دستگیره های مناسب بر روی درب امکان باز و بست آسان درب دستگاه برای آشپزان گرامی فراهم شده است.

در بدنه ی فر دیزی پز ۱۰۰ تایی از ورق استیل روکش دار استفاده شده که توانسته دوام و کیفیت بالایی را در محصول ایجاد کند، برای انتقال حرارت مناسب جهت پخت دیزی ها نیز در کف این دستگاه ۳ عدد چدنی در نظر گرفته شده، همان طور که می دانید چدن از گروه آلیاژهای آهنی بوده و برای انتقال حرارت مناسب و یکنواخت جهت پخت دیزی ها بسیار مناسب می باشد.

برای پایه های دستگاه نیز از کلاف های آهنی با پوشش رنگ الکترواستاتیک مشکی رنگ استفاه شده است.

کمد استیل صنعتی

کمد استیل با طول ۱۲۰، عرض ۵۰ و ارتفاع ۱۸۰ سانتی متر و در ۵ طبقه تولید می شود، به دلیل این که کمد بتواند تحمل وزن و بار زیادی را داشته باشد طبقات آن از جنس ورق استیل ضخیم ساخته شده است همچنین فاصله ی طبقات کمد استیل از یکدیگر ۴۰ سانتی متر می باشد.

نمای کمد استیل صنعتی از ورق استیل روکش دار ساخته می شود که البته به سفارش و درخواست مشتری می توان نما را از جنس ورق استیل نگیر ۳۰۴ نیز تولید کرد، در این کمد ۴ عدد درب وجود دارد که به صورت لولایی باز و بسته می شود.

معمولا در محیط هایی مانند درمانگاه و بیمارستان برای قرار دادن وسایل و تجهیزات اتاق عمل همانند انواع تیغ، دستکش، ماسک و لباس از این کمد استفاده می شود علاوه بر این در رستوران ها و هتل ها نیز می توان برای قرار دادن ظروف و لباس از این کمد صنعتی استفاده کرد.

پایه های این کمد بر طبق نظر مشتری از جنس استیل یا آهن ساخته می شود، علاوه بر این، کمد استیل صنعتی را می توان در ۲ مدل چرخ دار یا ثابت تولید کرد که انتخاب آن به عهده ی مشتری می باشد، در مدل ثابت ۴ عدد کفشک مشکی رنگ در پایه ها قرار می گیرد که قابلیت تنظیم ارتفاع نیز خواهد داشت و در مدل چرخ دار با قرار دادن چرخ در زیر پایه ها می توان کمد را به سهولت جابه جا کرد.

 

تجهیزات پخت مرغ بریان رستورانی

میز کار رستورانی استیل ۳ طبقه

این میز کار با طول ۱۵۰، عرض ۷۰ و ارتفاع ۸۵ سانتی متر ساخته می شود، که البته در پایه های آن از ۴ عدد کفشک مشکی رنگ استفاده شده که در صورت لزوم می توان ۲ تا ۵ سانتی متر ارتفاع را کم و زیاد کرد.

میزکار رستورانی استیل در ۳ طبقه ساخته شده است و طراحی آن به نحوی می باشد که قادر به تحمل وزن ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوگرم می باشد برای همین شما می توانید با خیال راحت تجهیزات سنگین آشپزخانه را هم بر روی آن قرار دهید چرا که این میز از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است، علاوه بر این کلاف های این میز از قوطی استیل ۴۰*۴۰ با ضخامت بالا ساخته شده است که سبب مقاوم بودن میز می شود.

در ساخت این میز از یک ورق نئوپان و یک ورق گالوانیزه استفاده شده است و بعد بر روی آن شاسی کشی اصلی از جنس استیل روکش دار انجام می شود استفاده از استیل علاوه بر مقاومت در برابر خوردگی و خش سبب می شود تا نظافت و شست و شوی میز برای شخص بسیار آسان باشد.

دستگاه مرغ بریان ۷ سیخ گیربکسی

این دستگاه که به صورت گازی قادر به تهیه ی ۲۸ تا ۳۰ عدد مرغ کامل در هر بار استفاده می باشد با ابعادی به طول ۹۰ و عرض ۵۰ سانتی متر و ارتفاعی برابر با ۲ متر ساخته می شود.

در ساخت این محصول از ۱ عدد گیربکس تیپ ۸۵ استفاده شده است و موتور آن ¾ اسب بخار می باشد، دستگاه مرغ بریان دارای ۷ عدد سیخ بوده و نکته ی مهم در ساخت محصول این است که تمامی ۷ سیخ موجود در این دستگاه بدون دسته بوده و به نوعی طراحی شده است که به صورت کامل در داخل غلاف مخصوص قرار گرفته و چفت می شود.

علاوه بر چرخش مرغ های بریان که از پشت شیشه ی نشکن به چشم می آید وجود چراغ های موجود در داخل دستگاه که قابلیت اتصال به برق شهری را دارد سبب دیده شدن بهتر در شب و افزایش توجه مشتریان خواهد شد.

در کف این دستگاه از ورق استیل استفاده شده است و در هنگام پخت، روغن اضافی در داخل سینی می ریزد، به دلیل استفاده از ورق استیل روکش دار در ساخت این دستگاه نظافت آن بسیار ساده بوده و مقاومت بالایی نیز خواهد داشت.

در زیر دستگاه مرغ بریان ۴ عدد چرخ وجود دارد که باعث جابه جایی ساده و آسان این دستگاه خواهد شد، درب این محصول به سادگی قابلیت باز و بسته شدن را دارد.

دستگاه جوجه گردان ۱۲ سیخ

دستگاه جوجه گردان با ارتفاع ۱۸۵ سانتی متر ساخته شده و به گونه ای طراحی شده است که بتوان ۴۸ عدد مرغ کامل را در آن با طعم عالی طبخ کرد، در این دستگاه ۶ عدد شعله وجود دارد که ۳ تای آن به سمت ۶ سیخ ردیف اول و ۳ شعله ی دیگر به طرف ۶ سیخ پشتی می باشد تا با ایجاد حرارت یکنواخت و مساوی به تمامی سیخ ها مرغ ها به صورت کامل بریان و برشته شوند.

سیخ های این دستگاه با دسته های چوبی ساخته شده اند به طوری که دسته های آن به صورت نسوز بوده و باعث می شود گرما و حرارت به دسته ها منتقل نشود.

دستگاه جوجه گردان ۱۲ سیخ دارای ۴ عدد یاتاق می باشد که در بالا و پایین قابل نصب است، وجود ۴ چرخ در زیر این دستگاه سبب شده تا بتوان به راحتی دستگاه را جابه جا کرد.

در دو طرف دستگاه جوجه گردان نمای شیشه ای از جنس نشکن و مقاوم در برابر حرارت و گرما قرار داده می شود، استفاده از نمای شیشه ای سبب می شود تا مرغ ها در معرض دید مشتریان قرار بگیرند، این محصول دارای ۲ عدد درب متحرک کشویی می باشد.

در ساخت این محصول از موتور با کیفیت استفاده شده است به طوری که بتواند شفت اصلی دستگاه را بچرخاند علاوه بر این، دستگاه قابلیت اتصال به برق شهری را نیز دارا می باشد.

نکته ی دیگر به کار گیری سینی چربی گیر در قسمت پایین دستگاه از جنس ورق استیل می باشد که مانع از ریختن ضایعات بر روی زمین می شود و علاوه بر این می توان در پایان روز سینی را تمیز کرد.

وجود جایگاهی برای نصب لامپ، هالوژن یا پروژکتور نیز یکی دیگر از مزیت های این دستگاه می باشد، که باعث روشنایی در داخل دستگاه و ایجاد توجه بیش تری خواهد شد.