راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

گرمخانه و کانتر برای رستوران صنعتی

گرمخانه غذا اداری 6 طبقه

این دستگاه با ابعادی به طول ۹۴ و عرض ۶۰ سانتی متر ساخته می شود، ارتفاع این گرمخانه ۱۰۶ سانتی متر می باشد، وجود ۲ عدد دستگیره چپقی یا کله گاوی سبب سهولت در باز و بست درب های دستگاه خواهد شد.

در داخل گرمخانه غذا اداری پرسنلی ۶ عدد توری شلف قرار گرفته است که افراد می توانند ظروف غذای خود را برای گرم شدن در داخل آن قرار دهند، وجود عایق بندی مناسب توسط پشم شیشه در ۴ طرف دستگاه سبب شده است تا از اتلاف حرارت و گرما جلوگیری شده و غذا به خوبی گرم نگه داشته شود.

نکته ی مهم و قابل توجه در ساخت این گرمخانه این است که امکان ارائه به ۲ صورت گازی و برقی به مشتریان با توجه به درخواست آن ها وجود دارد، در مدل برقی دستگاه  با برق شهری ۲۲۰ ولت و در صورت گازی بودن با گاز شهری یا کپسول که آن هم باز به نظر مشتریان بستگی دارد تولید خواهد شد.

نمای گرمخانه از جنس ورق استیل خش دار بوده و داخل آن از ورق گالوانیزه استفاده شده است، استفاده از ورق خش دار استیل سبب سهولت در نظافت این دستگاه نیز خواهد شد، علاوه بر این وجود ۴ عدد کفشک مشکی رنگ در پایه های این دستگاه این امکان را به شما می دهد تا بتوانید از ۲ تا ۳ سانتی متر ارتفاع را تغییر دهید.

کانتر صندوق کشودار

این میز از کلاف های پروفیل استیل ۴۰*۴۰ ساخته شده است و طول آن ۶۵، عرض ۶۰ و ارتفاعی برابر با ۸۵ سانتی متر را دارد، در جلوی این میز یک عدد کشو به ابعاد ۵۰*۳۰ سانتی متری قرار گرفته است که به صورت ریلی می توان آن را باز و بسته کرد. وجود دستگیره ای بر روی این کشو سبب می شود تا بتوان به سهولت از آن استفاده کرد بر روی این کشو به درخواست و انتخاب مشتری می توان کلید هم قرار داد.

نمای این کشو از جنس ورق استیل روکش دار می باشد حتی در کف این کشو نیز از ورق استیل استفاده شده است، در پایه های این میز ۴ عدد کفشک مشکی رنگ ۴۰*۴۰ قرار گرفته است که به شما این امکان را می دهد تا بتوانید ارتفاع میز را ۲ تا ۵ سانتی متر افزایش یا کاهش دهید.

از این کانتر صندوق دار می توان در فست فود، رستوران و مغازه های مرغ و گوشت فروشی استفاده کرد.

تجهیزات فست فود

تاسیس فست فود ضمن نیاز به داشتن به تخصص و دانش لازم در خصوص حداقل چندین نوع متفاوت از انواع غذاهای فست فودی به هدف گذاری و دانش در خصوص چیدمان و ارائه منو هم دارد. صرف داشتن چند ایده نمی تواند شما را در رسیدن به هدفتان موفق کند.

شاید اولین راه برای اینکه مدیری موفق برای فست فودی خودتان باشید این است که توان لازم را برای ایجاد تقاضا در fastfood خودتان داشته باشید. طیف زیاد و تنوع مغازه های فست فودی و رستوران هایی که غذاهای آماده مختلفی را ارائه می کنند، نشان دهنده آن است که موفقیت در این بازار اتفاقی نیست و البته در صورت موفقیت تداوم آن نیز، نیاز به بازنگری و به روز بودن تمام جهات برای اداره یک رستوران را دارد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.