راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

ابزار کاربردی مربوط به آشپزخانه

هر خریدی نیاز به دقت دارد .شما باید برای خرید یک وسیله تمامی عامل ها را در نظر بگیرید .کاربرد آن و هزینه ای که می خواهید بابت آن بپردازید و ...

در شغل رستوران داری شما نیز باید در خرید وسایل دقت داشته باشید .البته در شغل رستوران داری تنها خرید وسایل نیست که برای شما مهم است ، فضای رستوران نیز اهمیت بالایی دارد .

وسایل مربوط به آشپزخانه صنعتی

هزینه هایی که شما برای افتتاح یک رستوران  خرج می کنید با یک دیگر فرق دارد این موضوع به این معنا است که نوع رستوران شما در هزینه ها تاثیر گذار است. ممکن است شما رستوران لوکس داشته باشید و در عین حال منوی غذای شما نیز بسیار گسترده باشد و در نقطه مقابل ممکن است یک تهیه غذای کوچک با منوی محدود داشته باشید .

وسایل مربوط به آشپزخانه صنعتی طیف بسیار گسترده ای از وسایل است که شما برای طبخ یک غذا به آن نیاز دارید .این وسایل به شما در طبخ هر چه سریع تر غذا یاری می رساند.

ابزار کاربردی رستوران صنعتی

یک سری از وسایل هستند که وجودشان در یک آشپزخانه صنعتی ضروری است برای مثال می توان از انواع اجاق گاز و یا فرها نام برد .این که در رستوران شما کدام وسایل ضروری هستند هم به نوع رستوران شما مربوط است اما یک سری از ابزار کاربردی رستوران صنعتی در همه جا مشترک است یعنی فرقی نمیکند که شما یک رستوران ایتالیایی دارید یا یک سفره خانه سنتی به هر حال شما به وجود یک اجاق گاز در رستوران خود نیاز دارید.

خرید لوازم صنعتی آشپزخانه

برنامه ریزی و بودجه بندی در کار بسیار مهم است خرید لوازم صنعتی آشپزخانه نیاز به یک مهارت و هوشمندی بالا دارد زیرا اگر شما نتوانید هوشمندانه خرید کنید بودجه مالی خود را هدر داده اید و دست آخر با انبوهی از مشکلات مواجه خواهید شد .

از تعداد وسایل گرفته تا برند محصولات این ها همه فاکتورهایی است که باید رعایت کنید یا مثلا اگر بودجه شما در آغاز کار کافی نیست شما می توانید از اجناس دست دوم کمک بگیرید زیرا آن ها با هزینه ی کمتری کار شما را راه می اندازند.

منبع:راه اندازی آشپزخانه صنعتی

وسایل مورد نیاز یک آشپزخانه صنعتی

شغل رستوران داری جز آن دسته از مشاغلی است که نیاز به آن همیشه وجود دارد . فرقی نمیکند شما در هر تاریخ از زمان که باشید به غذا خوردن احتیاج دارید .هم چنین وجود خلاقیت در این شغل این امکان را به شما می دهد که مشهور باشید و هر روزه مشتریان زیادی به رستوران شما بیایند .پس به یاد داشته باشید که تنها مزه ی غذا مهم نیست شما باید به دکور رستوران خود نیز اهمیت بدهید.

لوازم راه اندازی فست فود صنعتی

امروزه فست فود ها با آن ظاهر جذاب وطعم های لذیذ و هم چنین تنوع بالا بسیار در میان مردم محبوب شده اند . راه اندازی یک فست فودی میتواند پولساز باشد . لوازم راه اندازی فست فود صنعتی وسایلی است که شما برای پختن انواع غذاهای فست فودی به آن نیازمند هستید .

فست فود ها غذاهایی هستند که به سرعت تهیه می شوند و بیشتر مواد اولیه آماده است .از این وسایل میتوان از فر پیتزا پز نام برد.

وسایل مورد نیاز در یک آشپزخانه

فرقی نمی کند که شما یک رستوران صنعتی دارید و یا یک آشپزخانه صنعتی به طور کلی وسایل مورد نیاز در یک آشپزخانه به تمامی ابزاری گفته می شود که در هر آشپزخانه ای مورد نیاز است یعنی بدون وجود آن ها آشپزخانه هیچ مفهومی پیدا نخواهد کرد.

این وسایل در یک آشپزخانه صنعتی به مراتب بزرگ تر خواهد بود انواع چاقوها و گاز برای پخت و پز را میتوان در این دسته در نظر گرفت .

تجهیزات یک آشپزخانه صنعتی

برای اینکه بتوانید در طول روز جواب گوی نیاز مشتریان باشید و بتوانید حجم بالایی از انواع غذا را طبخ و به فروش برسانید نیاز به یک سری نیروی کار و یک سری وسایل دارید.

نیروی کار که واضح است شما میتوانید با استخدام آشپز این بخش را تامین کنید. تجهیزات یک آشپزخانه صنعتی همان وسایلی است که شما به آن نیاز دارید که تهیه آن به مراتب سخت تر از استخدام نیروهای انسانی است زیرا اگر شما از آشپز خود راضی نباشید میتوانید آن را تعویض کنید اما تعویض تجهیزات آشپزخانه برای شما بار مالی به همراه خواهد داشت.

منبع:راه اندازی آشپزخانه صنعتی

 

ملزومات پخت و پز غذا

شروع هر کاری در ابتدا ممکن است سخت باشد زیرا شما با آن شغل آشنایی لازم را ندارید . حرفه ی آشپزی نیز از این قائده جدا نیست . تهیه وسایل در ابتدا با توجه به این که شما آشنایی چندانی ندارید میتواند یک چالش باشد و هم چنین سرنوشت رستوران شما را رقم بزند.حواستان باشد تهیه وسایل تا سر حد زیادی در بودجه ی شما تاثیر می گذارد.

تجهیزات پخت و پز رستوران

به طور کلی در هر آشپزخانه ای در هر نوعی که است فرقی نمی کند فست فودی باشد یا یک رستوران سنتی و یا حتی یک کافی شاپ شما به تجهیزات پخت و پز رستوران نیاز دارید .

این وسایل تمامی ابزارآلاتی را در بر میگیرد که شما میتوانید با آن غذا بپزید .

اجاق گازهای مختلفی که برای پختن برنج در انواع مختلف وجود دارد یا حتی انواع فر و تنور نیز جز این دسته می باشد .

کیفیت و کارایی این دستگاه ها از اهمیت زیادی برخورد است زیرا در طبخ غذای شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

ملزومات افتتاح آشپزخانه

هر آشپزخانه ای با توجه به غذایی که قرار است در آن جا طبخ شود به یک سری از وسایل احتیاج دارد که این وسایل ، ملزومات افتتاح آشپزخانه نام دارد .

این منوی رستوران شما است که تعیین میکند به چه وسایل و ابزارآلاتی نیازمند هستید . هم چنین شیوه ی پخت و پز نیز در این وسایل تاثیر گذار است برای مثال ممکن است شما یک تهیه غذا داشته باشید بنابراین دیگر به وسایلی مانند میز و صندلی و یا انواع بشقاب و لیوان نیاز نخواهید داشت و یا ممکن است شما یک فست فودی داشته باشید قطعا دیگر به منقل کبابی نیازی نخواهید داشت .

لوازم طبخ و گرم کردن غذا

هر غذایی با توجه به دستور پخت آن نیاز به یک نوع از وسایل پخت و پزی دارد این به این معنا است که لوازم طبخ و گرم کردن غذا با یکدیگر متفاوت است. برای مثال شما نمی توانید یک کباب را روی اجاق گاز کتی پزی درست کنید و یا یک پیتزا را روی منقل کباب پزی.

شما به عنوان یک رستوران دار باید در نظر داشته باشید که ابتدا وسایل ضروری را تهیه کنید و بعد به سراغ وسایل حاشیه ای بروید .

منبع:راه اندازی آشپزخانه صنعتی

وسایل کلی برای آشپزخانه صنعتی

امروزه با توجه به زندگی ماشینی و وجود مشغله ی فراوان در زندگی،دیگر فرصتی برای پخت و پز باقی نمی ماند و مردم بیشتر به سمت رستوران ها و غذاهای آماده سوق پیدا کرده اند هم چنین از غذا میتوان به عنوان یک تفریح هم نام برد . در یک روز تعطیل به همراه خانواده رفتن به یک رستوران میتواند تفریح خوبی باشد. پس راه اندازی یک رستوران صنعتی میتواند شغلی پر درآمد باشد به شرط اینکه شما در این کار حرفه ای باشید.

تجهیزات راه اندازی رستوران صنعتی

وجود یک سری وسایل در هر کاری در کنار انسان باعث سهولت در کار او هم چنین بالا بردن زمان در انجام کار می شود . این امر شغل و حرفه ی رستوران داری را نیز در بر می گیرد. تجهیزات راه اندازی رستوران صنعتی شامل وسایلی می شود که هر رستورانی برای درجه یک بودن به آن نیازمند است .

تجهیزات کارآمدی یک آشپزخانه صنعتی

برای تهیه وسایل مورد نیاز در آشپرخانه ی خود به یاد داشته باشید که باید اولویت بندی کنید .این یعنی که یک سری از وسایل که ضروری است را ابتدا تهیه کنید اگر بودجه برای شما باقی ماند به سراغ وسایل دیگر بروید .تجهیزات کارآمدی یک آشپزخانه صنعتی شامل این موارد ضروری است . برای مثال انواع فر یا اجاق گاز ها و یا قابلمه جز این دسته محسوب میشود .بدون وجود چنین تجهیزاتی شما نمی توانید شغل رستوران داری را ادامه دهید.

ابزارکار آشپزخانه صنعتی

به طوری کلی میتوان ابزارکار آشپزخانه صنعتی را به مواردی که در آشپزخانه ی شما مورد نیاز است نامید . حال این موارد میتواند وسایلی باشد که شما برای آماده سازی و یا پخت و پز از آن استفاده می کنید را شامل شود.

کیفیت مطلوب این ابزار میتواند تاثیر بسیار زیادی بر روی طعم غذای شما داشته باشد برای مثال میتوان اجاق گاز را در نظر گرفت این اجاق گاز است که میزان پخت غذای شما را تعیین میکند و خام بودن و سوختن غذای شما از کیفیت آن می کاهد. پس در انتخاب این وسایل حرفه ای عمل کنید.

منبع:راه اندازی آشپزخانه صنعتی

طرز تهیه ی خورشت داوود پاشا با گوشت یا مرغ

خورش داوود پاشا یا به قول خود ترک‌ها «کوفته داوود پاشا» یکی دیگر از غذا‌های اصیل و قدیمی ترکیه‌ای است که از ظاهرا نامش را از داوود پاشا، یکی از شاهزاده‌های مشهور عثمانی گرفته است.

این خورش خوشمزه که یک جور‌هایی شبیه خورش فسنجان خودمان است (البته بسیار ساده‌تر و بدون گردو) در کشور‌های سوریه و یونان هم پرطرفدار است در ایران هم بسیار مشهور و محبوب است، چون هم بسیار لذیذ است و هم خیلی سریع آماده می‌شود. طرز تهیه خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت چرخ کرده یا مرغ را دراین مطلب بخوانید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده مخلوط: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط و ۱ عدد بزرگ

پودر نعنا خشک: دو قاشق مرباخوری

رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری

آب: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آرد معمولی: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز‌ها را ریز و نگینی خرد کنید. پیاز‌ها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. به پیاز‌های در حال تفت فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند پودر نعنا را هم اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید. سپس رب انار را اضافه کنید، دو لیوان آب بریزید و اجازه دهید این ترکیب جوش بیاید و غلیظ شود.

در این فاصله گوشت خورش را آماده کنید. یک عدد پیاز بزرگ را رنده کنید، آب پیاز را بگیرید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه و ۳ قاشق غذاخوری آرد معمولی هم به آرد اضافه کنید. گوشت را با ادویه و آرد و پیاز خوب ورز دهید و به صورت قلقلی درآورید. به مدت یک ساعت گوشت‌های قلقلی را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.

حالا گوشت‌های قلقلی را در مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید. سپس گوشت‌های قلقلی سرخ شده را به مایه پیاز و رب اناری که درست کرده بودید اضافه کنید و اجازه دهید خورش داوود پاشا روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد و مزه بگیرد. خورش داوود پاشا یک خورش کم آب و غلیظ است. خورش داوود پاشا را با نان یا برنج میل کنید.

نکته

خورش داوود پاشا را با مرغ هم می‌توانید درست کنید. برای این کار از گوشت چرخ کرده مرغ به جای گوشت چرخ کرده مخلوط استفاده کنید. اگر هم به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده می‌کنید که چه بهتر. اگر طعم رب انار را دوست ندارید به جای آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در این صورت رب را هم با پیاز سرخ کنید تا طعم خامی رب گرفته شود.

منبع: سایت برترین ها