-
انواع گریل و کباب پز
شنبه 8 خرداد 1400 09:16
کباب پز ذغالی ۱ متری این محصول ابزاری جهت پخت و کبابی کردن مواد غذایی است که تمامی قسمت های آن از استیل ضد زنگ ساخته می شود با توجه به اینکه ذغال در دراز مدت ورقه ها را تیره و سیاه می کند این امکان نیز وجود دارد که در پشت کباب پز ورقه گالوانیزه نصب شود. البته استفاده از این بخش به درخواست مشتری انجام می شود . ذغال جهت...
-
تجهیزات فنی رستوران صنعتی
پنجشنبه 6 خرداد 1400 09:16
شبکه آبرو استیل در آشپزخانه های صنعتی بزرگ هر روز سرآشپز و پرسنل جهت طبخ غذاهای موجود در منو و شستشوی ظروف مربوط به آن از آب زیادی استفاده می کنند. جهت سهولت در تخلیه این مایعات در کف آشپزخانه ها جوب آب تعبیه می شود. روی این فضاها باید شبکه های آبرو نصب شود. روی این شبکه ها پروفیل های استیل با فاصله دو سانتی متری از...
-
تاسیس رستوران سنتی
چهارشنبه 5 خرداد 1400 09:41
اجاق پلوپز سه شعله کوره دار اجاق پلوپز سه شعله کوره دار همانگونه که از نام آن پیداست سه عدد شعله دارد که شعله مرکزی آن به صورت کوره دار طراحی شده است. با استفاده از شعله های کوره دار، آب با سرعت بیشتری به جوش می آید و درنتیجه طبخ و پخت غذاها سریعتر انجام خواهد شد. این اجاق قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسولی را دارد که...
-
تجهیزات پخت مرغ بریان رستورانی
سهشنبه 4 خرداد 1400 10:30
میز کار رستورانی استیل ۳ طبقه این میز کار با طول ۱۵۰ ، عرض ۷۰ و ارتفاع ۸۵ سانتی متر ساخته می شود، که البته در پایه های آن از ۴ عدد کفشک مشکی رنگ استفاده شده که در صورت لزوم می توان ۲ تا ۵ سانتی متر ارتفاع را کم و زیاد کرد . میزکار رستورانی استیل در ۳ طبقه ساخته شده است و طراحی آن به نحوی می باشد که قادر به تحمل وزن...
-
انواع فر برای رستوران صنعتی
دوشنبه 3 خرداد 1400 10:48
فر ساندویچی سه کاره بندری فر ساندویچی سه کاره بندری یکی از محصولات برند ابتکار استیل است که علاوه بر کیفیت وکارایی بالا، طراحی و ظاهر زیبایی نیز دارد و از این بابت بسیار مورد توجه قرار می گیرد. سه طرف بیرونی فر با شیشه پوشیده شده است و در قسمت سقف طراحی به صورت کلبه ای انجام شده و هود نیز در سقف قرار می گیرد . در داخل...
-
انواع خلال کن صنعتی
یکشنبه 2 خرداد 1400 13:40
سبزی خردکن سطلی جهت پخت بسیاری از غذاهای محلی و بومی به سبزی خردشده نیاز است. خرد کردن سبزی در حجم زیاد کار خطرناک و زمانبری خواهد بود که باید برای این منظور از دستگاه های پرقدرت استفاده شود. سبزی خردکن سطلی ابتکار استیل از یک سطل استیل به همراه تیغه استیل تشکیل شده است که روی یک پایه قرار می گیرد. تیغه سبزی خردکن...
-
تجهیزات جانبی آشپزخانه صنعتی
شنبه 1 خرداد 1400 09:09
میز کار کبابی این میز از ۳ طبقه تشکیل شده است که جنس آن ورق استیل خش دار می باشد، پایه های این میز نیز از جنس کلاف های استیل ۴۰*۴۰ بوده که استحکام و مقاومت لازم را ایجاد می کند. از طبقات مختلف این میز می توان برای قرار دادن دورچین ها، لوازم و ظروف یک بار مصرف استفاده کرد، طول این میز کار ۱۹۰ و عرض آن ۷۰ سانتی متر می...
-
تجهیزات مورد نیاز برای تهیه برگر
پنجشنبه 30 اردیبهشت 1400 09:55
قالب همبرگر زن دستی قالب همبرگر زن دستی با وزن ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم و در دو سایز ۱۵ سانتی متر و ۱۷ سانتی متر تولید می شود، این محصول با قطر ۲۰ سانتی متر، عرض ۱۲ سانتی متر و ارتفاع ۲۶ سانتی متر وسیله ای مناسب برای تهیه ی انواع برگرهای گوشت و مرغ در فست فودها و ساندویچی ها می باشد . روش کار این دستگاه به گونه ای است که شما...
-
انواع مختلف باربیکیو
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 09:21
باربیکیو ذغالی ۹۰ سانتی کابینت دار اولین ویژگی مهم در طراحی و ساخت این محصول وجود کابینت به همراه ۲ عدد درب لولایی می باشد، وجود ۲ دستگیره سبب می شود که به سهولت بتوان درب ها را باز و بسته کرد، از این کابینت علاوه بر این که می توان برای قرار دادن لوازم و تجهیزات اضافی بهره برد می توان برای جای دادن کپسول پرسی یا دیگر...
-
انواع فر
سهشنبه 28 اردیبهشت 1400 11:10
فر ساندویچ سه کاره با هود فر سه کاره استیل یکی دیگر از تولیدات ابتکار استیل است که تمامی بدنه و طبقات آن با ورق استیل ضخیم ساخته می شود. استفاده از ورق استیل باکیفیت موجب می شود که عوامل محیطی مختلف همچون رطوبت و حرارت زیاد فر موجب پوسیدگی بدنه دستگاه نشود. ضمن اینکه از جمله خصوصیات ورق استیل ضد زنگ این است که شستشو و...
-
خرید وسایل برای راه اندازی فست فودی
دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 09:37
دیگ بخار پز ذرت مکزیکی دیگ بخار پز ذرت مکزیکی ابتکار استیل با استفاده از بخار آب ذرت ها را همیشه تازه و گرم نگه می دارد. حرارت این دیگ توسط انرژی برق یا گاز تامین می شود. در صورت اتصال دستگاه به برق المنت زیر دیگ گرم می شود و انرژی گاز نیز موجب روشن شدن شعله مخفی دیگ خواهد شد . میزان آب دستگاه همیشه باید در میزان...
-
افتتاح رستوران کبابی
یکشنبه 26 اردیبهشت 1400 10:07
تجهیزات سرو غذا برای خرید تجهیزات سرو غذا موارد بسیار زیادی وجود دارد که باید به آن توجه کنید اما از جمله مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد : تجهیزاتی متناسب با غذاهای سرو شده تهیه شود . تجهیزاتی باکیفیت و البته با قیمت مناسب خریداری شود . استفاده از ظروف استیل علاوه بر کیفیت خوب آن میتواند غذا را در مدت زمان...
-
تاسیس رستوران سلف سرویس
شنبه 25 اردیبهشت 1400 10:13
تجهیزات سلف سرویس تجهیزات سلف سرویس هم می تواند در خدمات ارائه غذا و هم در سایر خدمات حضور پیدا کند. اما آنچه که ما به دنبال توضیح آن هستیم راه اندازی یک خط رستوران سلف سرویس است. رستوران های سلف سرویس بسیاری از منو خود را در اختیار مشتری قرار می دهند تا مشتری غذا یا غذاهای مورد نظر خود را با آپشن ها و دورچین و سایر...
-
تجهیزات مورد نیاز برای رستوران کبابی
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 09:22
تجهیزات آماده سازی بصورت کلی تجهیزات آماده سازی فست فود و رستوران با هم متفاوت می باشند . این نکته از این نظر مهم است که بدانید نوع منو و غذایی که در رستوران و یا فست فود سرو می شود در تعیین و آماده کردن و یا خرید تجهیزات آماده سازی اهمیت زیادی دارد. افرادی که تازه وارد دنیای آشپزخانه می شوند معمولا از مشاورین خبره...
-
چگونگی تاسیس رستوران
سهشنبه 21 اردیبهشت 1400 10:46
تجهیزات رستورانی همیشه این نکته را باید در نظر داشته باشید که تجهیزات پخت غذا رستورانی با تجهیزات فست فود تفاوت زیادی دارد. هر چند برخی از لوازم صنعتی پخت غذا در رستوران و فست فود به صورت مشترک استفاده می شوند ولی این دو دنیای متفاوتی با هم دارند. معمولاً از تجهیزات صنعتی رستورانها انتظار می رود تا غذاهایی به سبک...
-
راه اندازی کافی شاپ
دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 10:49
تجهیزات کافی شاپ یکی از اولین سوالاتی که اغلب افراد هنگام شروع راه اندازی یک کافی شاپ دارند این است که از بین طیف گسترده تجهیزات کافی شاپ موجود در بازار داشتن کدام موارد الزامی است و از آن جایی که اغلب لوازم کافی شاپ قیمت نسبتا بالایی هم دارند دقت در انتخاب موارد کلیدی بسیار مهم است. در این قسمت لیست برخی از این موارد...
-
تجهیزات اساسی برای راه اندازی رستوران فست فودی
یکشنبه 19 اردیبهشت 1400 18:37
تجهیزات فست فود اما حسن اساسی راه اندازی یک فست فودی این است که با انواع سرمایه گذاری ها و بودجه ها هم می توان به آن فکر کرد. با هزینه مختصر می توان کار را شروع کرد و کم کم آن را توسعه داد. رستوران فست فود یا فست فود سیار هر دو نهایتاً به خط تولیدی نیاز دارند که این خطوط مکمل همدیگر هستند. منظور اینکه حتی اگر یک خط...
-
راه اندازی مغازه مرغ سوخاری
پنجشنبه 25 دی 1399 11:56
در زیر دیسپلی فست فودی متوسط دو عدد سینی استیل قرار می گیرد و در داخل آن یک سبد با روکش کروم وجود دارد که سبب ایجاد سه طبقه مجزا در داخل دیسپلی شده است. ابعاد هر طبقه با دیگری متفاوت است و طبقه آخر این سبد، ابعاد کوچک تری نسبت به بقیه دارد. یکی از مهم ترین موضوع در مورد دیسپلی گرم نگه داشتن مواد غذایی است. ساندویچ های...
-
خرید لوازم و تجهیزات فست فودی
پنجشنبه 18 دی 1399 17:15
اجاق گاز رستورانی ۴ شعله دستگاهی است که سرآشپزان جهت پخت پلو و خورشت قادر به استفاده از آن هستند. به این خاطر که در این اجاق گاز کاربردی ۴ شعله، دو شعله جلویی ابعاد بزرگتری نسبت به شعلههای عقبی دارند. همین بزرگتر بودن ابعاد شعله های جلویی، آن ها را به گزینه مناسبی جهت قراردادن ظروف مخصوص پخت خورشت تبدیل کرده است. روی...
-
انواع اجاق گاز و گریل
پنجشنبه 11 دی 1399 17:33
دستگاه قهوه ساز شنی ، وسیله ای است که در کشور ترکیه تولید می شود با این حال مهندسان ابتکار استیل موفق به ساخت این دستگاه در داخل کشور شدهاند. ارتفاع این دستگاه نسبتا زیاد است اما در زیر آن یک رادیاتور وجود دارد که از زیر نیز شن ها را گرم نگه می دارد. به غیر از این، دو عدد شمعک نیز روی سینی مخصوص شن تعبیه شده است. شن...
-
خرید وسایل برای تاسیس کافی شاپ
پنجشنبه 4 دی 1399 16:54
دستگاه انار دانه کن ابزاری کاربردی است که در سه مدل مختلف توسط برند نامآشنای ابتکار استیل تولید می شود. هریک از این سه مدل ابعاد و توان مخصوص به خود را دارند اما مکانیزم عملکرد آنها با یکدیگر یکسان است. جهت جداکردن دانه های انار از پوست و لایه های داخلی با استفاده از این دستگاه به زمان زیادی احتیاج ندارید به این...
-
یک فست فودی به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟
پنجشنبه 27 آذر 1399 15:41
میز کار نما شیشه ای یک میز استاندارد از جنس استیل ضد زنگ است که در فضاهایی که رعایت بهداشت اهمیت زیادی دارد؛ مورد استفاده قرار می گیرد. با این وجود بیشترین کاربرد آن جهت پاک کردن زعفران است. به این دلیل که ارتفاع آن بلند است و اپراتور قادر به استفاده از صندلی در کنار آن خواهد بود. سه وجه میز نیز با کمک شیشه ۶ میلی...
-
راه اندازی کته کبابی از صفر تا صد
پنجشنبه 20 آذر 1399 10:15
چرخ گوشت کیربکسی ۳۲ یک محصول پرقدرت است که جهت مصارف صنعتی کاربرد دارد. این دستگاه باکیفیت و مقاوم دارای یک سینی بزرگ است و ۳۵۰ کیلوگرم گوشت را در یک ساعت چرخ می کند. دینام این دستگاه ۲ اسب بخار قدرت دارد و با برق تک فاز کار می کند اما به درخواست مشتری امکان نصب دینامی با دوبرابر این میزان قدرت نیز وجود دارد که با برق...
-
معرفی گرمخانه های غذا
پنجشنبه 13 آذر 1399 12:15
غذا بخش جدا نشدنی از زندگی روزمره هر انسانی است که باید وقت و هزینه ای را به آن اختصاص دهد این نیاز طبیعی انسان می تواند برای او به یک تفریح تبدیل شود و از آن لذت ببرد هر چقدر غذایی که ما می خوریم سالم تر و تازه تر باشد کیفیت سلامتی ما نیز بالاتر رفته و کمتر به بیماری ها دچار می شویم. رستوران ها می توانند از این نیاز...
-
چگونه یک فست فود تاسیس کنیم؟
سهشنبه 29 مهر 1399 09:36
راه اندازی کافی شاپ نیز خود می تواند به نوعی رستوران داری باشد شما می توانید با راه اندازی یک کافی شاپ کسب درآمد کنید به شرط آن که راه اداره کردن آن را نیز بلد باشید و بتوانید از پس هزینه ها بربیایید . راه اندازی رستوران فست فودی و یا حتی رستوران های سنتی نیز می تواند گزینه ی بسیار مناسبی برای کسب درآمد باشد اما همه...
-
چگونگی تاسیس یک رستوران
شنبه 26 مهر 1399 13:48
هر چه غذا سالم تر باشد انسان نیز کمتر بیمار خواهد شد و مواد غذایی مورد نیاز بدن راحت تر تامین می شود شما می توانید در رستوران صنعتی خود لیستی از غذاهای گیاهی و یا رژیمی را در نظر بگیرید مطمئن باشید این سبک از غذاها نیز از طرفداران بالایی برخوردار هستند هم چنین این نکته می تواند رستوران شما را نسبت به دیگر رستوران ها...
-
خرید هوشمندانه تجهیزات برای آشپزخانه صنعتی
سهشنبه 22 مهر 1399 11:59
ابتدایی ترین و البته مهم ترین نکته ای که شما در راه اندازی یک رستوران صنعتی باید به آن دقت کنید نظافت است این بخش بسیار ضروری است زیرا به طور مستقم بر سلامتی مشتریان موثر است رعایت بهداشت و نظافت تنها به تمیز کردن آشپزخانه محدود نمی شود این که شما از مواد درجه یک غذایی استفاده کنید و یا این که به صورت روزانه و تازه...
-
تاسیس جگرکی
شنبه 19 مهر 1399 12:14
غذاها از تنوع بالایی برخوردار هستند که شما می توانید با توجه به توانایی خود یک رستوران راه اندازی کنید البته این که در رستوران چه غذایی سرو می کنید نیز بسته به توانایی و محیط آشپزخانه ی شما دارد برای مثال می توانید یک جگرکی و یا کبابی راه اندازی کنید و یا حتی یک فست فودی این نکته تماما به شما بستگی دارد. میز کار جگرکی...
-
تجهیزات مورد نیاز برای رستوران های لوکس
سهشنبه 15 مهر 1399 11:10
کیفیت غذا همواره یک امر بسیار ضروری در حرفه ی رستوران داری می باشد این نکته در تعیین تعداد مشتریان شما تاثیر فراوان می گذارد برای این که بتوانید کیفیت غذای خود را بالا ببرید اول از همه باید از مواد غذایی مرغوب استفاده کنید و سپس به بهترین روش آن را طبخ کنید و هم چنین نکته ای که نباید هرگز فراموش نکنید تازه بودن غذا...
-
تجهیزات مورد نیاز برای تهیه انواع کباب
شنبه 12 مهر 1399 10:09
داشتن خلاقیت در هر کاری باعث می شود شما نسبت به دیگران خاص جلوه کنید و این خاص بودن می تواند باعث موفقیت شما شود البته اگر در عین حال کارایی نیز داشته باشد . حرفه ی رستوران داری یکی از مشاغلی است که افراد زیادی به آن روی آورده و از این طریق کسب درآمد می کنند بنابر این برای این که شما بتوانید در این حرفه مشهور باشید...