راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

پرکاربردترین تاپینگ های صنعتی


 

همانطور که اشاره کردیم تاپینگ پیتزا یکی از مهمترین دستگاه ها در ساندویچی، فست فودی و فلافلی ها بوده که با دارا بودن لگن های بنماری جداگانه به شما این امکان را می دهد تا مواد اولیه و مخلفات مورد نیاز برای ساندویچ و پیتزا مانند کاهو، خیارشور، گوجه، سس، ذرت، فلفل دلمه، ترشی و… را به صورت کاملا بهداشتی در این لگن های درب دار نگه داری کنید. تاپینگ پیتزا چهار لگنه با طولی برابر با 120 و عرض 70 سانتی متر ساخته شده و ارتفاع این تاپینگ تا آستانه میز 85 و تا رف 115 سانتی متر می باشد.

 تاپینگ پیتزا چهار لگنه

 از آنجایی که تاپینگ ساندویچی چهار لگنه از بهترین و باکیفیت ترین مواد اولیه ساخته شده و به دلیل استفاده از استیل 430 خش دار مات در نما، این تاپینگ دوام و طول عمر بالایی داشته و در برابر پوسیدگی، حرارت، رطوبت و دفرمه شدن در محیط آشپزخانه مقاومت بسیار بالایی دارد. این تاپینگ دارای 4 عدد لگن بنماری ½ یا 6 لگن بنماری 3/1 بوده که شما می توانید با توجه به نیاز خود از این لگن ها استفاده نمایید، بنماری های ½ ابعادی برابر با 32*25 سانتی متر و لگن های 3/1 نیز 32*17 سانتی متری می باشند. تاپنیگ پیتزا چهار لگنه دارای یک رف یا سینی استیل بوده و آشپز می تواند انواع ادویه، سس، سینی، ظروف و دیگر تجهیزات مورد نیاز را در نزدیکی خود قرار دهد.

 تاپینگ ساندویچی 10 لگنه

دورچین غذاها و مواد داخل نان ساندویچ کاملا سلیقه ای بوده و کسب و کارهایی که به سلایق مشتریان اهمیت می دهند با در اختیار گذاشتن انواع دورچین و مخلفات این حق انتخاب را به مشتری داده تا بتواند به دلخواه خود دورچین ها را انتخاب نماید، این تاپینگ دارای 10 عدد لگن بنماری بوده که آشپز می تواند انواع مخلفات مانند سس، خیارشور، ترشی، کاهو، کلم، پیاز و جعفری، گوجه، ذرت و… را به صورت خرد و شسته شده در داخل لگن های بنماری استیل قرار داده تا بتواند به راحتی و در سریع ترین زمان ساندویچ های مختلفی را آماده کند.

 تاپینگ ساندویچی چهار لگنه

تاپینگ ساندویچی 4 لگنه با ابعادی به طول 120 ، عرض 75 و ارتفاع 85 سانتی متر گنجایش و ظرفیت 4 عدد لگن بنماری ½ یا 6 عدد بنماری 3/1 را داشته و شما می توانید انواع دورچین ها یا موادی که باید داخل نان ساندویچ قرار بگیرد مانند انواع سس، ترشی، کاهو، خیارشور، پیاز و جعفری، گوجه و… را به صورت آماده در بنماری های درب دار نگه داری کرده تا تازه و بهداشتی بمانند. این تاپینگ کاربردی به شکل ذوزنقه طراحی شده و به همین دلیل دسترسی به لگن های بنماری برای آشپز بسیار ساده بوده و همین امر سبب تسریع در آماده سازی ساندویچ ها خواهد شد، از این تاپینگ علاوه بر ساندویچی، فلافلی، فست فود، ساندویچ های خیابانی در خطوط سلف سرویس و به جهت ارائه ی انواع دورچین با سلیقه ی مشتری استفاده می شود.

تاپینگ میزکاری رویال

همانطور که می دانید یکی از تجهیزات مهم و ضروری در ساندویچی ها تاپینگ صنعتی است این دستگاه دارای لگن یا بنماری های مختلفی بوده که به آشپز اجازه می دهد تمامی مواد اولیه برای آماده سازی ساندویچ یا پیتزا را به صورت شسته و آماده و به شکل تفکیک شده داخل آن نگهداری کرده تا در زمان آماده سازی ساندویچ و پیتزا به آن دسترسی داشته باشد این دستگاه به سرعت آماده سازی غذا بسیار کمک می کند.

 تاپینگ سرد رومیزی 6 لگنه

همانطور که می دانید تاپینگ سرد یکی از تجهیزات مهم در مغازه های فست فودی و ساندویچی است که از آن به جهت نگهداری انواع مواد اولیه به صورت شسته و خرد شده و به تفکیک استفاده می شود، این تاپینگ مواد خوراکی مانند کاهو، گوجه، خیارشور، سس، کلم و… را کاملا تازه و سالم نگهداری می کند. علاوه بر این از تاپینگ های سرد در مغازه های لبنیاتی برای نگهداری انواع ترشی و ماست و در بستنی فروشی ها برای منجمد نگه داشتن بستنی استفاده می شود، این تاپینگ دارای 6 لگن بنماری 1.3 به صورت درب دار می باشد و برای همین خیال شما راحت است که خوراکی ها در معرض هوای آزاد قرار ندارند و کاملا بهداشتی نگهداری خواهند شد. همانطور که گفتیم این تاپینگ سرد به صورت رومیزی طراحی و عرضه شده و مناسب کسب و کارهای کوچک است، تاپینگ سرد رومیزی 6 لگنه به صورت موتور دار بوده و مس کشی های زیر وان باعث شده برودت و سرمای کافی برای نگه داری خوراکی ها تامین شود به طوری که این تاپینگ دمای بین 0 تا 7 درجه ی سانتی گراد را به صورت یخچالی فراهم خواهد کرد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.