می توانید به جهت خروج کامل گوشت از داخل دستگاه در پایان روز کاری با انداختن یک تکه نان داخل چرخ گوشت تمامی تکه های باقی مانده ی گوشت را خارج نمایید.
· روش صحیح تمیز کردن چرخ گوشت صنعتی
حال که با اجاق های کته پز و خورشت پزی و مهمترین ویژگی های آن آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید مهمترین تفاوت بین این دو اجاق گاز صنعتی چیست، به طور کلی مهمترین فرق بین این دو اجاق در ابعاد آن است اجاق های صنعتی کته پز در مقایسه با خورشت پزی ابعاد کوچکتری دارند.
این دستگاه به انواع مختلف رومیزی و پایه دار یا ایستاده تقسیم می شود.
این اره به صورت رومیزی طراحی شده و مناسب قرار دادن بر روی میز و فضاهای کوچک است، این دستگاه با بدنه، شاسی و درب آلومینیوم ریخته گری با رنگ کوره ای الکترواستاتیک ساخته می شود.
علاوه بر این معمولا استخوان برهای رومیزی پایه های قابل تنظیم داشته که به اپراتور یا آشپز این امکان را می دهد تا بتواند دستگاه را متناسب با قد خود تنظیم نماید.
حال که با هر دو شیوه ی پخت آشنا شده اید در ادامه مهمترین تفاوت های باربیکیو و گریل کردن را برای شما توضیح داده ایم.
1. بافت گوشت یا مرغ آماده شده به روش باربیکیو روغنی و چرب است اما وقتی مواد خوراکی را گریل می کنید خیلی سریع سفت و خشک می شوند.
2. گریل کردن برای غذاهایی مناسب است که نیاز به زمان زیادی برای پخت ندارند مانند انواع سبزیجات، ماهی و میگو.
3. عطر و طعم غذای آماده شده بر روی باربیکیو ذغالی با هیچ غذایی قابل مقایسه نیست و بسیار لذیذ و پرطرفدار است.