راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

انواع دستگاه رب گوجه گیری

همواره داشتن تجهیزات می تواند در راحتی کار موثر باشد و هم چنین در زمان نیز صرفه جویی کند داشتن تجهیزات مختلف در زمینه های مختلف و در هر کاری خصوصا در حرفه رستوران صنعتی می تواند به کار شما یک نظم خاطی ببخشد تا شما بهتر بتوانید از پس کارهایتان بر بیایید و تسلط کافی را داشته باشید.

دستگاه رب گوجه گیری لوکوموتیوی

گوجه در بسیاری از غذاهای ایرانی و فرنگی به شکل های مختلف به عنوان یک طعم دهنده بسیار لذیذ استفاده می شود در بسیاری از خورشت های اصیل ایرانی این چاشنی خوش طعم به صورت رب استفاده می شود که رب طی یک فرآیندی از گوجه به دست می آید و طعم نسبتا بهتری دارد دستگاه رب گوجه گیری لوکوموتیوی وسیله ای است که به منظور تهیه این چاشنی خوش طعم استفاده می شود این وسیله برای آشپزخانه های صنعتی می تواند گزینه ی مناسبی باشد.

تجهیزات رستورانی

هر آشپزخانه ی صنعتی نیازمند یک سری تجهیزات است که به طور کلی می توان آن را تجهیزات رستورانی نامید فرقی نمی کند که در رستوران شما چه نوع غذایی سرو می شود به هر حال شما برای راحتی کار خود نیازمند این تجهیزات هستید . می توان این ابزارآلات را به دسته های مختلفی تقسیم بندی کرد تا بتوان با نظم بهتری این تجهیزات را خریداری کرد . هر رستوران با توجه با غذایی که سرو می کند تجهیزات مختلفی نیز دارد .

دیگ صنعتی برنج

وجود برنج در بسیاری از غذاهای ایرانی ضروری است می توان گفت بیشتر غذاهای اصیل ایرانی با برنج سرو می شود . دیگ صنعتی برنج وسیله ای برای پخت برنج درحجم و اندازه زیاد است که از هدر رفت برنج نیز جلوگیری می کند این وسیله، وسیله ای مقاوم در برابر حرارت است و به سادگی از بین نمی رود .

گرمخانه صنعتی

گرمخانه ها انواع مختلفی دارند و به منظور گرم کردن غذا در محیط های مختلف استفاده می شود این وسیله به منظور گرم کردن غذا در حجم های مختلف برای محیط های مختلف ساخته شده است و شما می توانید با توجه به نیاز خود این وسیله پرکاربرد را تهیه کنید و نیاز خود را برطرف سازید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

ملزومات راه اندازی فست فودی

امروزه فست فود ها به آن دسته از غذاهای پرطرفدار و محبوب تبدیل شده اند این محبوبیت باعث شده که متقاضیان این غذاها زیاد باشد و هم چنین تنوع بالایی که خود غذاها دارند کار را برای آشپزان راحت تر خواهد کرد بنابراین راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی که در آن فست فود سرو شود می تواند برای شما گزینه مناسبی باشد.

گرمخانه سیار خودرو

اگر شما دارای یک آشپزخانه ی کوچک هستید که امکان پذیرایی از مشتریان را درون خود رستوران ندارید لازم نیست که نگران شوید و از فکر راه اندازی آشپزخانه صنعتی بیرون بیایید شما می توانید یک گرمخانه سیار خودرو تهیه کنید و به وسیله ی آن غذا را در ظرف های مختلف به سطح شهر ارائه دهید این وسیله غذا را تا زمانی که به دست مشتریان برسد گرم نگه می دارد که باعث تازگی غذا نیز می شود.

دستگاه مرغ بریان و سوخاری

میتوان یکی از غذاهای سالم و پرطرفدار رستوران های فست فودی را مرغ بریان در نظر گرفت که برای تهیه این غذای لذیذ شما نیازمند به داشتن یک دستگاه مرغ بریان و سوخاری هستید که به شکل ها و ظرفیت های متنوعی طراحی و ساخته شده و شما با توجه به نیاز خود میتوانید این دستگاه را تهیه کرده و یک غذا به منوی رستوران خود اضافه کنید.

سرخ کن صنعتی

غذاهای سرخ کردنی در رستوران های صنعتی هم از تنوع بالایی برخورداراند و هم از طرفداران بالایی و می توان گفت که بیشتر غذاهای فست فودی ها به صورت سرخ شده سرو می شود داشتن یک سرخ کن صنعتی در هر رستوران فست فودی یک ضرورت به حساب می آید زیرا این دستگاه همه جانبه به سرعت ماده ی مورد نظر را برای شما سرخ می کند.

دستگاه ذرت مکزیکی

قطعا نام ذرت مکزیکی به گوشتان خورده این میان وعده و یا حتی گاهی غذای لذیذ در بسیاری از فست فودی ها ارائه می شود و نمی توان از پر طرفدار بودن آن ها چشم پوشی کرد برای تهیه این غذا به آرامی شما باید یک دستگاه ذرت مکزیکی در مغازه خود داشته باشید این دستگاه به آرامی مواد را برای شما می پزد و با شیشه هایی که در کناره های آن قرار دارد مانع از آلودگی غذا می شود.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

وسایل آشپزخانه صنعتی

تجهیزاتی که به خوراکی ها مربوط می شوند از تنوع بالایی برخوردار هستند این تجهیزات به منظور راحت تر کردن کارهای بشر و هم چنین صرفه جویی در زمان و در نتیجه بازده بهتر ساخته شده اند.

اگر شما به دنبال راه اندازی یک رستوران صنعتی و یا حتی یک آشپزخانه ی کوچک هستید می توانید از این تجهیزات استفاده کنید تا بتوانید عملکرد مناسب تری داشته باشید.

آبسردکن سه شیر

در گوشه و کنار خیابان های شهر شما حتما یک دستگاه آبسردکن سه شیر را دیده اید که در فصل گرم تابستان می توانید از آن آب خنک بنوشید هم چنین در بسیاری از رستوران ها و یا بستنی فروشی ها نیز این وسیله دیده می شود این وسیله با ماندگاری بالایی که دارد می تواند سال های سال کار کند هم چنین نصب این وسیله در مکان هایی مانند مساجد و یا مدارس از نظر معنوی دارای ثواب بالایی می باشد.

قفسه

اگر بخواهیم یک لیست از وسایل همه کاره تهیه کنیم میتوانیم قفسه را نیز در این لیست بگنجانیم این وسیله پرکاربرد در بسیاری از فضاهای رستورانی وجود دارد و از آن به عنوان وسیله ای برای نگه داری اجسام مختلف که می تواند فضای رستوران را شلوغ و نا مرتب کند استفاده کرد.

به طور کلی این وسیله یک وسیله ی ضروری برای تمامی آشپزخانه ها می باشد.

ظروف نگهداری

 کاربرد برخی از وسایل مربوط به آشپزخانه را می توان از روی نام آن ها تشخیص داد ظروف نگهداری یکی از همین تجهیزات است که یک وسیله بسیار پرکاربرد در آشپزخانه می باشد زیرا باعث سامان بخشیدن به فضای آشپزخانه می شود و هم چنین مواد خوراکی را از شر آلودگی های مختلف در امان نگه می دارد.

تاپینگ پیتزا

بی شک میتوان پیتزا را محبوب ترین غذای موجود در فست فودی ها دانست برای تهیه این غذای لذیذ شما نیازمند یک تاپینگ پیتزا هستید زیرا می توانید به راحتی مواد مورد نظر خود را انتخاب کنید و به سرعت یک پیتزا لذیذ را آماده تحویل کنید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

تجهیزات انباری رستوران صنعتی

بسیاری از تجهیزات هستند که در تمامی آشپزخانه ها چه آشپزخانه های صنعتی و چه آشپزخانه های خانگی وجود دارند و وجودشان الزامی است می توان تنها تفاوت عمده این وسایل را حجم و ظرفیت آن دانست که بی شک وسایلی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شوند به مراتب بزرگ تر و با کارایی بالاتر و طرفیت بیشتر خواهند بود.

میز پلی اتیلن ۱۵۰

داشتن یک میز کار بزرگ در هر آشپزخانه ای ضروری است و این امکان را به فرد می دهد تا بتواند راحت تر کارهایی از قبیل خرد کردن را انجام دهد و هم چنین تسلط بیشتری بر روی مواد غذایی داشته باشد میز پلی اتیلن ۱۵۰ یک نمونه میز کار از میان نمونه های مختلف است که میتواند گزینه ی مناسبی برای انتخاب کردن باشد زیرا یک وسیله بسیار مقاوم و هم چنین خوش ساخت است که شما از آن می توانید در آشپزخانه ی خود استفاده کنید.

تجهیزات انبار رستوران

بی شک در تمامی رستوران های بزرگ فضایی برای نگه داری مواد غذایی مانند برنج و یا حبوبات در نظر گرفته می شود که به آن انبار گفته می شود انباری هم مانند دیگر قسمت های یک آشپزخانه صنعتی نیازمند یک سری تجهیزات است که ما به طور کلی می توانیم به آن تجهیزات انبار رستوران بگوییم که شامل انواع وسایلی است که شما می توانید به وسیله ی آن ها وسایلی که قصد دارید در زمان طولانی نگهداری کنید، را حفظ کنید.

چلیک

در امان نگه داشتن حبوبات از دست موجودات موذی یک چالش بزرگ برای رستوران های صنعتی محسوب می شود زیرا می تواند تمام محصولات را نابود کند وسیله ای به نام چلیک وجود دارد که شما می توانید در آن حبوبات را از شر حیوانات موذی در امان نگه دارید و هم چنین فضای زیادی به نگه داری حبوبات اختصاص ندهید.

سکوی نگهداری

نگهداری حبوبات و یا برنج در رستوران های صنعتی ایرانی می تواند یک چالش باشد زیرا این وسایل حجم سنگینی دارند و فضای زیادی را نیز اشغال می کنند سکوی نگهداری وسیله ای است که به این منظور نگهداری شده و به راحتی می تواند این مواد را به روی خود جا دهد این وسیله با پایه های مقاومی که دارد می تواند مدت زمان زیادی برای شما کار کند.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

انواع سینک و آبچکان

شست و شو و نظافت ابزارآلات و تجهیزات آشپزخانه یک امر ضروری در هر آشپزخانه ای محسوب می شود خصوصا در آشپزخانه های صنعتی که تعداد و حجم ظروف کثیف بسیار بالا است و شستن آن ها می تواند زمان بر باشد .شما باید برای آشپزخانه ی خود با هوشمندی تمام تجهیزات نظافتی را رعایت کنید.

سینک سه لگنه صنعتی ۱۹۰

شستن ظروف و تجهیزات در آشپزخانه صنعتی امری ضروری محسوب می شود داشتن تجهیزاتی مانند سینک سه لگنه صنعتی ۱۹۰ در هر آشپزخانه صنعتی ضروری است زیرا این وسیله از مقاومت بالایی برخوردار بوده و طول عمر زیادی نیز دارد شما می توانید از این وسیله کارآمد در تمامی رستوران های صنعتی استفاده کنید .

سینک صنعتی

خوراکی ها و ظروف در هر آشپزخانه صنعتی همواره باید تمیز باشد و از نظافت بالایی برخوردار باشد تا به سلامت مشتریان آسیبی وارد نشود. برای این کار وجود سینک صنعتی در هر آشپزخانه ای ضروری است بنابراین شما باید با دقت بالایی انتخاب کنید یعنی چیزی را انتخاب کنید که هم دارای کیفیت بالایی باشد و هم مناسب با بودجه ی شما باشد این وسیله با ظاهر زیبایی که دارد جلوه ی آشپزخانه ی شما را به هم نمی ریزد.

کابینت استیل

وجود یک کابینت در هر آشپزخانه ای چه آشپزخانه صنعتی و چه آشپزخانه های خانگی ضروری است زیرا همواره وسایلی وجود دارند که نیاز به فضایی برای نگه داری داشته باشند کابینت استیل یکی از انواع مختلف کابینت های موجود در بازار است که علاوه بر داشتن ظاهر زیبا از مقاومت بالایی نیز برخوردار است و به زودی دچار فرسایش و آسیب نمی شود کابینت ها از مواد مختلفی ساخته می شوند اما می توان بهترین نوع آن برای آشپزخانه صنعتی را استیل در نظر داشت زیرا نظافت آن کار بسیار ساده ای است.

آبچکان

بعد از شستن ظروف مختلف برای اینکه آب اضافی ظرف ها گرفته شود و به اصطلاح دچار لک شدن نشود شما نیازمند داشتن یک آبچکان هستید این وسیله در اندازه های مختلف و طبقات مختلف برای نیازهای مختلف ساخته شده شما از این وسیله می توانید در رستوران ها و یا تالارهای پذیرایی نیز استفاده کنید.

منبع: راه اندازی آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل