راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تجهیزات خشکبار

تهیه تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز اولین گام برای راه اندازی رستوران صنعتی می باشد و نمی توان از اهمیت این بخش چشم پوشی کرد. شما باید بدانید که هدفتان چیست قصد دارید یک آشپزخانه صنعتی با چه خصوصیاتی را تاسیس کنید سپس به دنبال تهیه وسایل باشید.

میز سالاد بار

زیبا بودن ظاهر یک رستوران جزو قسمت هایی است که نمی توان از میزان اهمیت آن چشم پوشی کرد میز سالاد بار وسیله ای است که علاوه بر زیبا بودن و جلوه بخشیدن به آشپزخانه شما کارایی فراوانی نیز دارد و از  آن به منظور سرو انواع پیش غذا ها و یا دسر استفاده می شود این در هر قسمت از مخزن های این وسیله چه خوراکی نگه داری شود کاملا به سلیقه ی صاحب رستوران بستگی دارد .

تجهیزات خشکبار

خشکبار جزو آن دسته از تنقلات پرخاصیت و هم چنین پر طرفدار است که برای کودکان و یا حتی افراد مسن می توان جایگزین مناسبی برای خوراکی ها و یا میان وعده های مضر باشد برای تهیه خشکبار در هر مغازه ای مانند قنادی های سطح شهر در ابتدا ما باید تجهیزات خشکبار را تهیه کنید تا بتوانید کار خود را در این زمینه آغاز کنید به یاد داشته باشید که برای شروع کار لزوما نباید از محیط بسیار بزرگی شروع کنید شما می توانید از فضاهای کوچک و مقدار کار اندک آغاز کنید.

دستگاه سیخ شور

در رستوران هایی که تنها در آن ها کباب سرو می شود ، همواره با حجم انبوهی از سیخ های کثیف رو به رو هستید که شستن آن ها می تواند زمان بر باشد بنابراین با تهیه یک دستگاه سیخ شور کار برای شما بسیار آسان تر شده و شما به راحتی می توانید سیخ ها را به صورت کامل بشویید این وسیله فضای زیادی از آشپزخانه ی شما را درگیر نخواهد کرد بنابر این از این بابت نگرانی نداشته باشید .

ترازو

داشتن یک ترازو در بسیاری از مشاغل ضروری است زیرا باید وزن اجسامی که به فروش می رسد با دقت اندازه گیری شود تا هر آن چه عدالت است برقرار باشد این که شما یک ترازو دقیق با طول عمر بالا داشته باشید نکته بسیار مهمی است این وسیله کار آمد در بسیاری از مشاغل مانند قنادی ، رستوران داری و یا حتی در بسیاری از میوه فروشی ها نیز دیده می شود .

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

یخچال های صنعتی

همواره وجود تجهیزات مختلف در هر حرفه ای به راحت تر شدن کار کمک اساسی کرده است این تجهیزات در هر کاری متناسب با موضوع و روش آن کار تهیه شده اند . بی شک حرفه ی آشپزی و به طور کل هر شغلی که به غذا مربوط می شود نیز از این امر جدا نمی باشد .

دستگاه آب گوجه گیری تک مخزن

گوجه یکی از خوش طعم ترین چاشنی ها در هر غذایی است که علاوه بر طعم عالی ظاهر غذا را نیز چندین برابر جذاب می کند داشتن یک دستگاه آب گوجه گیری تک مخزن به منظور گرفتن آب گوجه فرنگی و تهیه سس از این خوراکی خوشمزه در آشپزخانه های صنعتی امری ضروری محسوب می شود این وسیله با تفکیک ضایعات یک آب گوجه خالص را به شما تحویل می دهد و این به نوعی کار را برای شما آسان تر می کند.

ماشین آلات ظرفشویی

شست و شوی ظروف کاری زمان بر است به خصوص که اگر تعداد انبوهی از ظروف را در دست داشته باشید وجود یک ماشین آلات ظرفشویی در هر تالار پذیرایی و یا رستوران صنعتی ضروری است زیرا علاوه بر شست و شوی ظروف توانایی شستن سبزیجات را نیز برای شما فراهم می کند این وسیله امکان خشک کردن ظروف را نیز به شما می دهد که این خود به نوعی کار را برای شما راحت تر می کند.

تجهیزات و لوازم قنادی

راه اندازی قنادی و یا همان شیرینی فروشی یک حرفه لذت بخش و دوست داشتنی می باشد برای این کار شما باید در ابتدای کار تجهیزات و لوازم قنادی را فراهم کنید این تجهیزات شامل انبوهی از وسایل می باشد که به کمک آن ها می توان یک قنادی را راه اندازی کرد برای مثال می توان از همزن ها و یا فر و یا انواع میز کار و تخته ها نام برد.

یخچال صنعتی

در هر آشپزخانه ای وجود یک یخچال به منظور نگه داری مواد غذایی که ممکن است فاسد شوند ضروری است یخچال صنعتی همان کارایی یخچال های خانگی را دارد اما با حجم و ظرفیت بالاتر و هم چنین طول عمر بیشتر . این وسیله در مدل ها و انواع مختلفی ساخته و طراحی شده که شما با توجه به نیاز آشپزخانه خود می توانید این وسیله را تهیه کنید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

ابزارآلات مخصوص سرو کردن غذا

در دنیای امروز راه اندازی برخی مشاغل مانند کافی شاپ داری می تواند یک حرفه سودمند محسوب شود . شما می توانید با تهیه ابزارآلات مورد نیاز برای این حرفه به شغل کافی شاپ داری روی بیاورید البته این نکته را هم باید به یاد داشته باشید که داشتن مهارت در هر کاری ضروری است.

دستگاه اسلایسر میوه صنعتی

خرد کردن میوه ها و سبزیجات مختلف برای درست کردن انواع سالاد ها  و یا حتی تزئینات چیزی است که اهمیت بالایی دارد زیرا مستقیما بر ظاهر غذا تاثیر می گذارد برای این که شما بتوانید این کار را انجام دهید یعنی به صورت یک نواخت و یک دست انواع میوه ها و سبزیجات را خرد کنید نیازمند یک ابزار هستید که دستگاه اسلایسر میوه صنعتی می تواند برای شما گزینه ی مناسبی باشد.

آسیاب قهوه

امروزه قهوه به یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها تبدیل شده به طوری که اغلب مردم آن را در برنامه غذایی روزانه خود گنجانده اند هم چنین وجود قهوه در بسیاری از کافی شاپ ها ضروری است برای این کار ابتدا باید دانه قهوه را آسیاب کرد تا به پودر قهوه تبدیل شود و بتوان آن را دم کرد برای این کار شما باید یک دستگاه آسیاب قهوه تهیه کنید این دستگاه قدرت مند با طول عمر بالا می تواند به راحتی دانه های قهوه را برای شما آسیاب کند

مخلوط کن صنعتی

فرقی نمی کند که شما صاحب یک آشپزخانه صنعتی هستید و یا یک آبمیوه فروشی وجود یک مخلوط کن صنعتی در بسیاری از مشاغل مربوط به رستوران داری ضروری است زیرا این وسیله پرکاربرد در تهیه بسیاری از غذاها مانند سوپ و یا دسر ها نقش مهمی ایفا می کند این وسیله در انواع مختلفی طراحی و ساخته شده که شما با توجه به نیاز خود می توانید آن را تهیه کنید اما در خرید این محصول باید به برخی نکات مانند تیغه و یا جنس بدنه نیز دقت داشته باشید.

تجهیزات سرو غذا

برخی از تجهیزات در هر آشپزخانه صنعتی به بخش بسیار بزرگی دسته بندی می شود تجهیزات سرو غذا نیز جزو این دسته است و به طور کلی می توان تمامی وسایلی که برای سرو کردن غذا به آن نیازمند هستیم را جزو این دسته قرار داد این تجهیزات در ظاهر رستوران شما تاثیر گذار خواهد بود زیرا مشتریان آن را می بینند و مستقیما با آن ارتباط دارند.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

انواع دستگاه سبزی خرد کن

مشاغل مربوط به آشپزی تنها به رستوران های صنعتی ختم نمی شود حتی گاهی راه اندازی یک قنادی و یا فروش انواع سبزی های خرد شده و یا حبوبات نیز می تواند جزو مشاغل پولساز باشد که البته برای این مشاغل نیز شما باید یک سری تجهیزات داشته باشید تا بتوانید به راحتی به کارتان ادامه دهید.

دستگاه مرغ بریان ۶ سیخ

حتما در بیشتر فست فودی ها وجود مرغ سوخاری را در منوی رستورانی آن ها دیده اید این غذای پرطرفدار و سالم در منوی بیشتر رستوران های فست فودی وجود دارد برای تهیه این غذا شما به یک دستگاه مرغ بریان ۶ سیخ نیاز دارید که البته ظرفیت های این دستگاه مختلف بوده و مستقیما به نیاز شما وابسته است این وسیله مرغ را به آرامی طبخ می کند و یک غذای سالم را به شما تحویل می دهد.

میز سالاد بار

در بسیاری از رستوران های صنعتی و یا هتل ها قطعا میز سالاد بار را مشاهده کرده اید از این وسیله به عنوان یک میز سلف سرویس مورد استفاده قرار می گیرد که می توان بر روی آن انواع مواد مورد نظر را قرار داد تا هر فردی بتواند بنا به سلیقه ی خودش حق انتخاب داشته باشد این وسیله در اندازه ها و کارایی های گوناگونی ساخته شده که هر یک می تواند غذا را با توجه به محیط مورد نیاز خود نگه داری کند.

دستگاه سبزی خرد کن

خرد کردن سبزی در حجم و اندازه بالا در بسیاری از رستوران های ایرانی یک کار روتین و روزانه محسوب می شود هم چنین در سطح شهر مغازه هایی وجود دارد که به مشتریان خود انواع سبزی خرد شده را ارائه می دهند برای این کار داشتن یک دستگاه سبزی خرد کن ضروری است زیرا این وسیله پرقدرت توانایی این را دارد که در مدت زمان کوتاهی حجم زیادی از سبزی را خردکند و مانع له شدن سبزی نیز می شود.

میز کار استیل

وجود برخی از تجهیزات نه تنها در رستوران های صنعتی بلکه در تمامی آشپزخانه ها ضروری است یکی از این تجهیزات میز کار استیل است که کار آشپزی را راحت تر می کند این وسیله به آسانی قابل نظافت است که این امر نکته ی مهمی محسوب می شود

شما می توانید از این وسیله برای تهیه انواع غذاها و یا حتی خمیر ها استفاده کنید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

تجهیزات گرمایشی رستوران صنعتی

راه اندازی هر شغلی در ابتدا لزوما نباید در اندازه های بزرگ باشد برای مثال می توان از آشپزخانه صنعتی نام برد شما می توانید در ابتدا حرفقه خود را از کم شروع کنید یعنی می توانید یک تهیه غذای کوچک راه اندازی کنید و به مرور زمان به حرفه خود رونق بخشید.

فریزر صندوقی میز کار ۱۵۰ سانتی

وجود یک محیط سرد در هر آشپزخانه صنعتی ضروری است زیرا مواردی وجود دارد که باید در محیط سرد نگه داری شود در غیر این صورت دچار فساد می شود و ممکن است سلامت مشتریان را به خطر بیندازد. فریزر صندوقی میز کار ۱۵۰ سانتی یکی از این گزینه ها می باشد که باید در هر رستوران صنعتی وجود داشته باشد این وسیله پرکاربرد توانایی نگه داری انواع مواد خوراکی مانند مرغ و گوشت را دارد و هم چنین می تواند مدت زمان زیادی برای شما کار کند.

اجاق پلوپز

همان طور که میدانید وجود برنج در بسیاری از غذاهای ایرانی ضروری است پختن برنج به سبک های مختلفی امکان پذیر است که این روش ها باعث ایجاد تنوع بالایی در غذاهای ایرانی شده هر نقطه ای از کشورمان ایران غذاهای خاص خودش را دارد که در اکثر آن ها برنج به کار رفته مانند کلم پلوی شیرازی و یا میگو پلوی جنوبی .

داشتن یک اجاق پلوپز در رستوران های اصیل ایرانی یک ضرورت محسوب می شود این وسیله پرکاربرد در ساختار های متنوعی برای نیاز های متنوع ساخته شده و هر رستوران با توجه به نیاز خود می تواند حق انتخاب داشته باشد .

بن ماری

وجود ظروف مختلف برای نگه داشتن مواد خوراکی مختلف چه در هر رستوران صنعتی و یا چه در هر بستنی فروشی لازم است بن ماری نوعی از ظروف با مقاومت بالا است که علاوه بر نگه داری انواع مواد خوراکی می توان آن برای نمایش مواد خوراکی نیز استفاده کرد به طوری که از آلودگی ها نیز در امان بماند این وسیله در ابعاد مختلفی طراحی و ساخته شده که شما می توانید با توجه به نیاز خود این وسیله را تهیه کنید.

کانتر گرم

در بسیاری از هتل ها و یا رستوران های سلف سرویس که مشتری خود می تواند غذا را انتخاب کند و یا حتی در بسیاری از فروشگاه های زنجیره ای که در سطح شهر وجود دارد ، داشتن یک وسیله که به کمک آن بتوان مواد خوراکی را برای مدت طولانی گرم نگه داشت ضروری است کانتر گرم وسیله ای است که به این منظور ساخته شده و می توان به کمک آن انواع مواد خوراکی مانند خورشت ها را گرم نگه داشت و دیگر دغدغه ای برای سرد شدن آن ها نخواهید داشت.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل