راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

نحوه راه اندازی کافه سیار

این دستگاه به شکل مکعب مستطیل و به صورت حلزونی طراحی شده و ظرفیت 20 کیلوگرم آجیل و بادام را دارد در واقع شما می توانید هر 30 دقیقه یکبار 20 کیلو بادام درختی، بادام زمینی یا آجیل را داخل آن ریخته و کاملا تفت و شور نمایید.

شور کن بادام 20 کیلویی

 موتور این دستگاه به صورت آبشنال و طبق سفارش مشتری تعبیه شده و مجموعه ی ابتکار استیل می تواند برای شور کن آجیل بادام 20 کیلویی از موتور 0.5 اسب، 1 اسب و 1.5 اسب استفاده نماید و این بستگی به نظر شما خواهد داشت. مخزن این دستگاه فلزی است و در زیر این مخزن حلزونی شکل، 2 عدد شعله ی برنر که قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسولی را دارد تعبیه شده و حرارت لازم برای تفت و نمک سود کردن آجیل را فراهم خواهد کرد.

 

در کترینگ، مساجد و هیئت ها قطعا نیاز به دیگ بزرگی برای آماده کردن برنج خواهید داشت، ارتفاع بلند دیگ ها باعث می شود حرارت به خوبی به بالای دیگ نرسیده و پخت خوبی انجام نشود اما با خرید شعله روی دیگ 30 سانتیگرما به بالای دیگ هم رسیده و پخت بسیار خوبی خواهید داشت. این محصول به صورت 8 ضعلی طراحی و ساخته شده و اضلاع آن به صورت قوطی هایی ساخته و در وسط اضلاع محلی برای خروج شعله تعبیه شده است. شعله دم کن روی دیگ به صورت پایه دار است و روی دم کن برنج قرار گرفته و به راحتی شعله ی دیگ را پخش خواهد کرد. این محصول به گاز شهری و کپسول نیز قابل اتصاله و می توانید از گاز شهری و کپسول به راحتی استفاده نمایید.

 

 

تجهیزات مورد نیاز برای تجهیزات کافه سیار

حال که با مهمترین مراحل راه اندازی ون سیار آشنا شده اید خوب است بدانید برای راه اندازی این کسب و کار و به دست آوردن درامد کافه سیار باید چه تجهیزاتی خریداری کنید.

دستگاه اسپرسو ساز

یکی از اصلی ترین تجهیزات برای راه اندازی یک کافی شاپ و سرو انواع نوشیدنی های گرم بر پایه ی قهوه دستگاه اسپرسو ساز است؛ در زمان خرید این دستگاه به توان، عملکرد، جنس بدنه و گارانتی محصول توجه داشته باشید.

دستگاه آسیاب قهوه

یکی دیگر از تجهیزات مهم برای راه اندازی کافه سیار و ارائه ی انواع نوشیدنی به مشتریان  است، قطعا قهوه ای که تازه آسیاب شده باشد عطر و طعمی متفاوت با قهوه ی از پیش آسیاب شده خواهد داشت پس حتما برای کافه ی خود این دستگاه را خریداری نمایید.

نحوه ی صحیح تمیز کردن فر ساندویچی

  1. قبل از هر اقدامی فر ساندویچی را خاموش کرده و به صورت کامل اتصال برق را قطع کنید؛ حتما این کار را برای ایمنی و جلوگیری از اتفاقات ناگوار انجام دهید.
  2. باقیمانده و پسماند غذایی را از روی فر ساندویچی پاک کنید.
  3. برای تمیز کردن فر ساندویچی از پارچه های لطیف، اسفنج و برس های نرم استفاده کنید.
  4. تمامی بخش های فر را با محلول شستشوی مناسب و اسفنج مرطوب به خوبی تمیز کنید.
  5. حال باید بخش بیرونی فر ساندویچی را با آب ولرم و محلول مناسب پاک کنید؛ توجه داشته باشید به هیچ عنوان نباید از مواد شیمیایی قدرتمند و آب بسیار داغ استفاده کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.