راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تاسیس رستوران اصیل ایرانی

رستوران داری حرفه ی سخت و پیچیده ای است اما اگر شما راه و چاه این حرفه را یاد بگیرید و بدانید که باید از کدام راه بروید قطعا در این حرفه موفق خواهید بود.

راه اندازی کافی شاپ ها نیز به نوعی رستوران داری محسوب می شود که این نوع از رستوران داری نیز درآمد مناسبی برای شما خواهد داشت.

فریزر رستورانی ۶ کشویی

در هر آشپزخانه ای وجود یک سری وسایل الزامی است . فرقی نمی کند که این آشپزخانه خانگی باشد و یا آشپزخانه ی رستورانی.

فریزر به منظور نگه داری موادی که به راحتی فاسد می شوند مانند گوشت و یا سبزیجات طراحی و ساخته شده . فریزر رستورانی ۶ کشویی دستگاهی با ابعاد بزرگ به منظور نگه داری حجم بیشتری از مواد خوراکی ساخته شده است . شما می توانید در صورت آلوده شدن این دستگاه را به آسانی بشویید.

دستگاه کباب زن

کباب یک غذای پر از تنوع و ومحبوب میان تمامی ایرانیان است. بسیاری از رستوران های سنتی این غذا را در منوی خود گنجانده و یا برخی دیگر تنها کباب سرو می کنند . احتمالا در بیشتر این رستوران ها می توان دستگاه کباب زن را یافت زیرا این ابزار کار را بسیار راحت می کند . این وسیله کباب های یک دست و شبیه به هم را برای شما به سیخ می کشد و فرآیند سیخ کشیدن کباب را سریع تر انجام می دهد .

تنور نانوایی صنعتی

وجود نان در بسیاری از غذاهای ایرانی ضروری است . تصور کنید به یک رستوران اصیل و یا یک کبابی می روید و هم زمان بوی نان تازه نیز به مشامتان برسد این امر نه تنها لذت بخش بوده بلکه در تازگی نان نیز به شما کمک می کند. شاید با خودتان فکر کنید که چطور می توان در یک رستوران نان تازه پخت داشتن یک تنور نانوایی صنعتی به شما کمک می کند که بتوانید یک نان تازه و سنتی و خوشمزه را تحویل مشتریان خود دهید .

فر دیزی پزی

بسیاری از توریست ها که از سرتاسر دنیا به ایران سفر می کنند مایل هستند که غذاهای ایرانی را امتحان کنند . دیزی یکی از این غذاها است که بی شک میتوان گفت کمتر کسی وجود دارد که از طعم و مزه این غذا لذت نبرد.

فر دیزی پزی وسیله ای است که می توانید ظرف های دیزی را در آن قرار دهید تا به آرامی طبخ شود هم چنین وجود ظرفیت های مختلف برای این وسیله کار شما را در انتخاب کردن راحت تر می کند.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

تجهیزات آماده سازی رستوران

اگر قصد راه اندازی یک آشپزخانه ی صنعتی را دارید در مرحله اول شما باید به سراغ تهیه ملزومات مورد نیاز خود بروید این کار باید با آرامش و با برنامه ریزی مناسب انجام شود . تهیه منو و در پی آن نوشتن یک لیست از وسایل مورد نیازتان می تواند تا حد زیادی به شما کمک کند.

به خاطر داشته باشید که باید از هزینه های اضافی صرف نظر کرد.

گرمخانه گازی ۲۰۰ نفره

طعم و مزه غذا تا زمانی که به درستی گرم نشده باشد قابل تشخیص نیست . در محیط های کاری که تعداد زیادی از افراد مشغول به کار هستند برای مثال اداره ها وجود دستگاهی که بتواند غذای افراد را گرم کند ضروری است گرمخانه گازی ۲۰۰ نفره دقیقا همان چیزی است که باید در هر محیط کاری با تعداد بالای کارمندان وجود داشته باشد . ظرفیت این دستگاه بالا بوده و مانع از سوختن غذا نیز می شود و به راحتی غذا را گرم و تازه نگه می دارد.

هود صنعتی

برای این که در یک آشپزخانه صنعتی فاکتورهای سلامت را رعایت کنید ، نیازمند یک سری از تجهیزات مانند هود صنعتی هستید .

تصور کنید یک محیط سر بسته با بوی انواع غذاها پر شده یاشد این امر برای کارکنان قابل تحمل نیست .

اندازه هودی که شما انتخاب خواهید کرد تماما به مقیاس آشپزخانه شما بستگی دارد و بی شک محیط های بزرگ به تهویه های بزرگ تری نیازمند هستند . این ابزار به مرور زمان ممکن است با چربی غذا آلوده شود اما به دلیل جنس به کار رفته در بدنه آن به راحتی قابل شست و شو می باشد.

پاتیل برنج

می توان گفت بیشتر غذاهای ایرانی با برنج طبخ می شود بنابراین وجود یک پاتیل برنج در هر رستوران ایرانی و سنتی ضروری است . خیس کردن برنج آن هم در حجم بالا یک کار دشوار محسوب می شود و در صورت استفاده نکرد از ابزار مناسب حجم زبادی از برنج هدر می رود . با وجود این وسیله میتوانید به راحتی حجم زیادی از برنج را خیس کنید. هم چنین با وجود چرخ در قسمت پایه این دستگاه حمل و نقل آن نیز بسیار راحت می شود.

پاتیل سرخ کردنی

فست فودی ها بیشتر از هر رستوران دیگری غذای سرخ شده ارائه می دهند پس می توان یکی از تجهیزات مورد نیاز در فست فودی ها را پاتیل سرخ کردنی در نظر گرفت . در این وسیله کار آمد میتوانید هر چیزی که می خواهید را در حجم بالا سرخ کنید این وسیله در هر رستورانی کاربرد دارد .

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

تجهیزات جانبی آشپزخانه صنعتی

مشاغل کوچکی وجود دارد که شما می توانید از طریق آن کسب درآمد کنید. یکی از همین مشاغل راه اندازی یک آشپزخانه و یا تهیه غذا است. شاید در ابتدا به این فکر بیفتید که این شغل نیاز به یک سرمایه بسیار فراوان دارد اما در حقیقت این طور نیست شما میتوانید از کم شروع کنید یعنی در ابتدا تعداد غذای کمتری طبخ کنید و به مرور زمان این کار را گسترش دهید.

وان شستشوی میوه

شستن میوه و سبزیجات امری ضروری است اگر این کار به دقت انجام نشود می تواند موجب بیماری های مختلف شود برای شست و شو و ضد عفونی کردن هر چه بهتر میوه و سبزیجات می توانید از وان شستشوی میوه استفاده کنید . این وسیله در گذر زمان نیز کیفیت مطلوب خود را حفظ میکند . وجود این ابزار برای هر آشپزخانه ای که با سبزی و میوه سرو کار دارد ضروری است

دیگ صنعتی خورشت

خورشت های ایرانی هم تنوع بالایی دارند و هم از محبوبیت بالایی برخوردار هستند . این نوع از غذاهای ایرانی ارزش غذایی بالایی نیز دارد. دیگ صنعتی خورشت وسیله ای چند منظوره است با جنس بدنه ای که دارد موجب چسبیدن خورشت به ته دیگ می شود و قابلیت متصل شدن به گاز را نیز دارد.

فر دم کن برنج

گرم نگه داشتن غذا می تواند یک دغدغه باشد اما با وجود یک فر دم کن برنج این مشکل نیز رفع می شود . این وسیله با طراحی جذابی که دارد ظاهر آشپزخانه ی شما را نیز همواره زیبا نگه می دارد و می تواند حجم زیادی از برنج طبخ شده را گرم نگه دارد

هم چنین این وسیله ی پرکاربرد با قیمت معقولی که دارد قابل استفاده در تمامی آشپزخانه های صنعتی می باشد.

سانتریفیوژ صنعتی

متعادل بودن هوا در آشپزخانه صنعتی امری است که باید به آن توجه نمود محیط آشپزخانه معمولا سرشار از بوی انواع غذاها است که این امر می تواند آزار دهنده باشد و کیفیت کار را پایین بیاورد . سانتریفیوژ صنعتی وسیله ای است که به منظور متعادل ساختن و مناسب کردن هوای آشپزخانه های بزرگ طراحی و ساخته شده . این وسیله به دو نوع مختلف تقسیم می شود که این امر به

شما یک حق انتخاب می دهد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

راه اندازی کبابی

غذا طیف گسترده ای دارد. این حرفه بسیار جذاب به بخش های مختلفی تقسیم می شود و حتی خود شما می توانید با به خرج دادن حوصله و خلاقیت غذاهای جدیدی را خلق کنید.

راه اندازی یک رستوران و یا تهیه غذا کاری دو جانبه است یعنی هم دشوار است و هم آسان . این حرفه بیشتر از هر چیز به دقت بالا نیازمند است.

سرخ کن دو لگنه ایستاده

برای طبخ هر غذایی شیوه های مختلفی وجود دارد . یکی از این شیوه ها سرخ کردن غذا است که باعث می شود عطر و طعم غذا چندین برابر بهتر شود. سرخ کردن مواد غذایی بیشتر در فست فودی ها رایج است بنابر این می توان گفت در هر فست فودی نیاز به یک سرخ کن دو لگنه ایستاده است.  شما می توانید هر خوراکی که دلتان می خواهد را در آن سرخ کنید برای مثل سیب زمینی و یا انواع سوسیس. شما می توانید به کمک روغن گیر ، روغن اضافی غذا را نیز بگیرید .

کباب پز

کمتر کسی وجود دارد که میتواند ادعا کند که کباب را دوست ندارد. این غذای محبوب در کل کشور طرفداران بسیاری جذب کرده است.

کباب پز ابزار ساده ای برای پختن کباب است که در طراحی و ساخت انواع مختلفی دارد. این وسیله در اندازه و در انرژی مورد نیاز برای پختن نیز متنوع است . شما می توانید از کباب پز برای منازل خود نیز استفاده کنید به شرط آن که کباب پزی را تهیه کنید که دود و آلودگی ایجاد نکند.

باربیکیو

بسیاری از افراد هستند که برای مسافرت و یا حتی روزهای تعطیل تصمیم به درست کردن کباب و یا استیک می کنند.

 باربیکیو دستگاهی است که با آن می توانید انواع کباب ها را آماده کنید

این ابزار از تنوع بالایی برخوردار است و البته در اندازه های مختلفی طراحی و ساخته شده که شما میتوانید از آن در محیط های کوچک و یا باغ و ویلا نیز استفاده کنید.

اجاق گاز صنعتی

 

اجاق گاز اصلی ترین رکن یک آشپزخانه است در واقع هر گاه که نام آشپزخانه می آید ناخود آگاه به یاد اجاق گاز می افتیم  

 اجاق گاز صنعتی طیف گسترده ای از انواع گازها با قابلیت های مختلف برای محیط های مختلف  و با منوهای مختلف است .

این شما هستید که باید در میان انبوهی از مدل ها و کارایی ها بهترین ها را انتخاب کنید. البته نکتهی مثبت این تنوع این است که شما میتوانید مناسب با بودجه ی خود کالای مورد نظر را تهیه کنید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

تجهیزات مورد نیاز راه اندازی فست فودی

یکی از مشاغل پول ساز و در عین حال دشوار راه اندازی یک رستوران صنعتی است . داشتن تجربه و مهارت در این حرفه نکته ای است که بسیار حائز اهمیت است و حتی رعایت نکردن نکات بسیار کوچک نیز می تواند در کار شما تاثیر گذار باشد و هم چنین تعداد مشتریان را تغییر دهد.

اجاق کته پز ۱۰ شعله

بسیاری از غذاهای شمالی کشورمان با برنج خورده می شود . خورشت های شمالی معمولا با برنج کته خورده می شود که بسیار طعم لذت بخشی دارد.

اگر قصد دارید یک رستوران گیلکی تاسیس کنید داشتن یک اجاق کته پز ۱۰ شعله در آشپزخانه ی شما امری ضروری است.

این وسیله توانایی طبخ برنج کته را به صورت قالبی دارد و این امکان را به شما می دهد که برنجی وش طعم را تحویل مشتری دهید.

بن ماری

 حتما در بسیاری از رستوران های سلف سرویس و یا بستنی فروشی ها بن ماری به چشمتان خورده . این وسیله که از استیل ساخته شده دچار زنگ زدگی نمی شود و از تنوع بسیار بالایی برخوردار است .

این ابزار چند منظوره می تواند هم در فست فودی ها و هم در رستوران های سنتی قابل استفاده باشد .

شوت سیب زمینی

در بسیاری از وسایل آشپزخانه صنعتی ، تجهیزاتی طراحی شده است که قابلیت چند منظوره دارد . یکی از این تجهیزات شوت سیب زمینی است که با آن می توانید روغن اضافی غذا را بگیرید و به وسیله آن غذا را به مشتری ارائه دهید و یا آن را نگه داری کنید. نگه داری غذا بر این وسیله نیز امکان پذیر است زیرا این وسیله اندک حرارتی نیز تولید می کند.

هم چنین وجود اندازه های مختلف برای این دستگاه این امکان را فراهم کرده که بتوان از آن در محیط های کوچک نیز استفاده کرد.

ظرف پیتزا

پیتزا ، این غذای محبوب ایتالیایی که در منوی های فست فودی ها حرف اول را میزند و جزو پر طرفدار ترین غذاهای فست فودی می باشد . در هر فست فودی داشتن ظرف پیتزا یک ضرورت محسوب می شود زیرا به وسیله این ابزار می توانید پیتزا را در فر قرار دهید .

این وسیله مقاومت بالایی در برابر شعله آتش دارد که این امر باعث می شود شما بتوانید در حرارت های مختلفی از این وسیله استفاده کنید. هم چنین پیتزا را به طور قالبی و یکدست بدون خرد شدن و چسبیدن خارج کنید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل