راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راهنمای افتتاح کافی شاپ

 کافی شاپ ها و یا رستوران هایی که در آن ها تنها غذاهای محلی و یا آش سرو می شود سبکی از رستوران داری است به طور کلی می توان گفت که راه اندازی رستوران صنعتی یک شغل پر تنوع است که به شما بستگی دارد . بودجه و استعداد و علاقه شما همگی می تواند در راه اندازی این حرفه موثر باشد .

سینک دو لگنه صنعتی ۱۲۰

شست و شو وسایل پخت و پز و به طوری کلی رعایت فاکتورهای نظافتی در هر رستورانی با هر نوعی واجب است . شما باید از صفر تا صد کار را با نظافت و رعایت دقیق بهداشت انجام دهید زیرا عدم رعایت نظافت می توان به سلامت مشتریان آسیب جدی وارد کند. سینک دو لگنه صنعتی ۱۲۰ به منظور شستن انواع مواد غذایی و یا سبزیجات طراحی و ساخته شده . این وسیله در مکان هایی که فضای چندانی ندارند هم قابل استفاده می باشد.

تخته کار

وسیله ای که وجود آن در هر نوع آشپزخانه ای ضروری است تخته کار است که به کمک آن می توانید به آسانی هر چیزی که می خواهید را خرد کنید و تسلط کافی به مواد غذایی داشته باشید این وسیله قابل شستن می باشد و در اندازه های مختلف طراحی و ساخته شده . به یاد داشته باشید که این وسیله فرآیند خرد کردن را برای شما آسان تر می کند.

دستگاه تهیه حلیم

حلیم یکی از خوشمزه ترین و می توان گفت یکی از مقوی ترین خوراک ها است برای تهیه این خوراک خوش طعم آن هم در حجم بالا و در رستوران صنعتی باید یک دستگاه تهیه حلیم داشته باشید شما حتی می توانید در این دستگاه به راحتی انواع آش ها و یا خورشت ها را تهیه کنید. این وسیله با طراحی ویژه ای که دارد از سوختن حلیم و ته گرفتن آن جلوگیری میکند.

تجهیزات کافی شاپ

امروزه کافی شاپ های فراوانی در سطح شهر وجود دارد که هر کدام از محبوبیت ویژه ای برخوردار هستند. کافی شاپ ها اغلب مورد توجه جوانان و دانشجویان قرار می گیرد به همین روی شما باید محیطی مناسب جوانان فراهم کنید .

تجهیزات کافی شاپ یک امر کلی است و به طور کلی می توان تمامی وسایلی که برای راه اندازی یک کافی شاپ لازم است از دکور گرفته تا وسایل مخصوص به تهیه خوراکی را در نظر گرفت. البته باید به یاد داشته باشید که تهیه این وسایل تماما به شما و منوی کافی شاپ بستگی دارد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ و رستوران

اگر قصد دارید که یک شغل برای خودتان راه اندازی کنید و یا یه به دنیال یک حرفه بروید در ابتدا باید استعدادها و علاقه مندی های خودتان را کشف کنید به این فکر کنید که در چه کاری مهارت دارید و یا دست کم به چه کاری علاقه مند هستید .

اگر به آشپزی و یا رستوران داری علاقه مند هستید می توانید با توجه به سرمایه خود یک رستوران صنعتی و یا یک آشپزخانه کوچک راه اندازی کنید.

اجاق دو شعله طرح APW

در میان تمام تجهیزات بزرگ و اساسی آشپزخانه صنعتی گاهی نیاز است که یک سری وسایل کوچک برای سفارش های کوچک داشته باشید برای مثال می توان از اجاق دو شعله طرح APW نام برد که با فضای بسیار کوچکی که در بر میگیرد می تواند برای شما مانند یک اجاق پیشرفته کار کرد داشته باشد شما می توانید از این وسیله پرکاربرد در کافه ها نیز استفاده کنید .

چرخ گوشت صنعتی

گوشت در بسیاری از غذاهای ایرانی و فرنگی نقش مهمی دارد و می توان گفت یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات است به خصوص که اگر آشپزخانه شما یک کبابی باشد. چرخ گوشت صنعتی وسیله ای است که می توان از آن نه تنها در رستوران ها و یا کبابی ها بلکه در سوپر پروتئین ها نیز استفاده کرد. اگر شما نکات ایمنی مربوط به دستگاه را رعایت کنید یعنی با توجه به استاندارد های آن با دستگاه کار کنید این وسیله طول عمر زیادی برای شما خواهد داشت.

دستگاه خلال کن

خرد کردن و یا خلال کردن سبزیجات در بسیاری از رستوران ها مرسوم است .هم چنین وجود سیب زمینی سرخ شده در فست فودی الزامی است . یک دست بودن و منظم خرد کردن یک کار زمان بر و هم چنین خسته کننده می باشد شما با داشتن یک دستگاه خلال کن می توانید حجم زیادی از سبزیجات مورد نظر خود را خرد کنید و به کارهای مهم تر خود برسید و زمانتان را صرف خرد کردن این مواد نکنید.

مخلوط کن صنعتی

کافی شاپ داری نیز مانند رستوران داری یک حرفه ی سخت است و نیازمند تلاش فراوان و مهارت است . تجهیزاتی مختلفی وجود دارد که مخصوص کافی شاپ است . برای مثال می توان از مخلوط کن صنعتی نام برد که می توان به وسیله آن انواع نوشیدنی های مختلف را تهیه کرد. بدنه و هم چنین تیغه این دستگاه بسیار مقاوم بوده و طول عمر بالایی خواهد داشت.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

 

راهنمای تاسیس رستوران صنعتی

هنر آشپزی یک هنر لذت بخش است که نیازمند به انگیزه و حوصله دارد . شما می توانید از طریق این هنر برای خودتان کسب درآمد کنید . راه اندازی یک رستوران می تواند در ابتدا از یک آشپزخانه ی کوچک شروع شود و به مرور زمان این حرفه گسترش پیدا کند . به یاد داشته باشید که هیچ گاه در این راه عجله نکنید سعی کنید به آرامی کار خود را پیش ببرید.

تنور سفالی خانگی

بسیاری از غذاهای اصیل ایرانی وجود دارد که با نان خورده می شود وجود نان در سفره ی ایرانی بسیار مهم است و احترام خاصی به آن گذاشته می شود . درست کردن انواع نان محلی می تواند یک کار بسیار لذت بخش و البته مفید باشد . شما می توانید نان محلی را با ترکیبات مفید به وسیله تنور سفالی خانگی تهیه کنید .. این وسیله بدنه بسیار سخت و محکمی دارد و هم چنین قیمت مقون به صرفه ای نیز دارد و شما می توانید به کمک این وسیله انواع نان های خانگی و محلی را طبخ کنید.

ریل و رف

لیست کردن تجهیزات مورد نیاز در رستوران صنعتی این امکان را به شما میدهد که بتوانید به آسانی وسایل مورد نیاز خود را تهیه کنید و در واقع یک نظمی به کار خود ببخشید . یک سری از تجهیزات در آشپزخانه های صنعتی مشترک است و می توان آن را در هر آشپزخانه ای یافت . مواد اولیه ای که با آن عموما وسایل آشپزخانه صنعتی از جمله ریل و رف و یا انواع کانتر ها را می سازند از استیل ضد زنگ ساخته می شود که هم به راحتی بتوان آن را تمیز کردن و هم در گذر زمان دچار فرسایش نشود.

تجهیزات آماده سازی

هر رستورانی در ابتدای کار نیازمند تجهیزات آماده سازی می باشد . این امر بحث بسیار گسترده ای است زیرا تماما به بودجه ی شخص و یا نوع رستوران بستگی دارد. بی شک هر چه قدر که شما بودجه ی بیشتری داشته باشید می توانید تجهیزات بیشتری تهیه کنید و در کارتان سریع تر باشید اما این نکته به این معنا نیست که نمیتوان با تجهیزات اندک یک آشپزخانه صنعتی راه اندازی کرد . به یاد داشته باشید مهم ترین چیز در این حرفه داشتن مهارت آشپزی است.

دستگاه پوست کن صنعتی

چیزی که در یک آشپزخانه ی صنعتی بسیار مهم است سرعت عمل بالا برای تهیه غذا در حجم زیاد است . دستگاه های متنوعی به این منظور طراحی و تولید شده که می تواند به کار شما سرعت ببخشد برای مثال می توان دستگاه پوست کن صنعتی را نام برد که کار پوست کندن سبزیجات را به راحتی و در مدت زمان اندکی برای شما انجام می دهد که این امر برای صرفه جویی در زمان اهمیت بالایی دارد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

خرید تجهیزات رستورانی

رعایت کردن نکات بهداشتی در حرفه ی رستوران داری امر بسیار مهمی است . اینکه شما وسایل کار خود را تمیز نگه دارید و هم چنین محیط آشپزخانه و سالن غذا خوری را مدام نظافت کنید بسیار مهم است .

تازه بودن مواد غذایی و هم چنین پختن غذا به اندازه ی مورد نیاز نیز نکته ای است که باید به آن پایبند باشید.

گرمخانه برقی ۵۰ نفره

غذا تنها به رستوران های صنعتی محدود نمی شود بسیاری از تجهیزات مربوط به غذا وجو دارد که از آن ها در محیط های کاری استفاده می شود . گرمخانه برقی ۵۰ نفره توانایی گرم کردن غذا را دارد و از می توان در محیط های کاری و یا مدارس استفاده کرد

این وسیله کار آمد علاوه بر داشتن جنس مرغوب و طول عمر طولانی در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می کند که این امر به صرفه اقتصادی نیز کمک می کند.

کانتر صندوق

فرقی نمی کند که شما چه نوع رستورانی را راه اندازی کرده اید کانتر صندوق جزو آن دسته از تجهیزاتی است که در هر رستورانی به کار می آید . در واقع می توان این وسیله را به نوعی یک راه ارتباطی میان مشتریان و فروشنده در نظر گرفت و هم چنین این وسیله برای هر نوع رستورانی با هر نوع فضایی ساخته شده بنابراین شما نگران کمبود فضا نباشید.

کانتر ساده

این وسیله با استیل ساخته می شود بنابراین دچار اکسایش نخواهد شد و جلوه ی آشپزخانه ی شما را چندین برابر زیبا تر خواهد کرد وجود چرخ زیر این وسیله باعث شده که بتوان آن را به راحتی حمل و نقل کرد. کانتر ساده در انواع مختلف و با قیمت های مختلفی طراحی و ساخته شده که شما می توانید بر اساس بودجه ی خود آن را تهیه کنید.

کانتر قاشق و چنگال

نگه داری وسایل سرو غذا مانند قاشق و چنگال در یک محیطی که از آلودگی در امان باشد بسیار مهم است کانتر قاشق و چنگال یک ابزار با طراحی بسیار زیبا برای محیط آشپزخانه ی صنعتی شما است که شما می توانید به کمک آن تجهیزات ظرف های آشپز خانه ی خود مانند چنگال و قاشق را نگه داری کنید .

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

تجهیزات مورد نیاز راه اندازی هتل

غذاها از تنوع بالایی برخوردار هستند و این تنوع خود باعث شده که بتوان رستوران های متنوعی نیز تاسیس کرد . برای مثال شما می توانی یک رستوران چینی و یا ایتالیایی تاسیس کنید در این رستوران ها علاوه بر غذا باید طراحی داخل رستوران نیز مطابق فرهنگ همان کشور باشد. در ضمن نباید از غذاهای سنتی اصیل ایرانی نیز غافل شوید.

اجاق چهار شعله با فر پیتزا

بی شک در هر رستورانی چندین غذای متفاوت طبخ می شود تا مشتریان حق انتخاب داشته باشند برای پختن هر غذایی نیاز به وسیله ی مربوطه به آن غذا را دارید برای مثال برنج روی گاز پخته می شود و کیک درون فر .

اجاق چهار شعله با فر پیتزا یک وسیله ی ترکیبی است که به کمک آن میتوانید چندین غذا طبخ کنید و هم چنین در فضای آشپزخانه ی خود نیز صرفه جویی کنید .

هم چنین شما می توانید از فر این دستگاه برای پختن کیک و شیرینی نیز استفاده کنید.

دستگاه گریل صنعتی

گریل کردن غذا یک سبک از پخت و پز است که در آن میتوانید انواع گوشت و یا حتی سبزیجات را به این روش آماده کنید.

دستگاه گریل صنعتی در بسیاری از رستوران ها و یا حتی هتل ها قابل استفاده می باشد شما به راحتی می توانید بر روی این وسیله یک استیک بی نظیر را طبخ کنید. در ضمن این نکته را به یاد داشته باشید که گاز های چند منظوره ای وجود دارد که در آن فضایی برای گریل کردن اختصاص داده شده این خود به نوعی صرفه جویی در فضای آشپزخانه می شود.

تجهیزات سلف سرویس

سلف سرویس این امکان را به مشتری می دهد که خودش کاملا بر غذایی که میخورد نظارت داشته باشد هم چنین می تواند بر اساس نیاز خود غذا بردارد که این به امر از اسراف مواد غذایی جلوگیری میکند. تجهیزات سلف سرویس  به گروه های مختلفی تقسیم می شود می توان انواع ظروف برای نگه داری و سرو غذا را در این دسته گنجاند. این سبک از سرو کردن غذا بیشتر در هتل ها کاربرد دارد.

کانتر سرد

 مناسب بودن هزینه برای تهیه کالا همواره مهم بوده است و هم چنین باید این نکته را به یاد داشته باشید که مرغوب بودن یک کالا می تواند در قیمت آن تاثیر گذار باشد . تجهیزاتی مانند کانتر سرد که برای نگه داری مواد غذایی استفاده می شود باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد زیرا ممکن است سلامت مشتریان به خطر بیفتد بنابر این برای چنین محصولاتی باید هزینه ی بالایی کنید تا به یک کالای مرغوب برسید.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل