یخچال 120 جگرکی به صورت 2 طرف نما ساخته شده پس مشتریان می توانند به راحتی انواع محصولات را پیش از آماده سازی ببینند از طرفی سمت یا نمای سمت مشتری طلایی رنگ است و این نمای طلایی علاوه بر افزایش زیبایی در جلب توجه مشتریان نیز تاثیر دارد مجموعه ی کیچن سنتر می تواند لوگوی مغازه یا کسب و کار شما را هم بر روی دستگاه حک کند که این کار هم سبب جذب مشتریان بیش تری خواهد شد.
یخچال 120 جگرکی دارای تاج بوده و ارتفاع آن با احتساب تاج 2 متر و 20 سانت است و در ساخت آن از موتور قدرتمند 4/3 اسب استفاده شده و برای همین این یخچال میتواند برودت و سرمای کافی جهت نگه داری از محصولات جگرکی را فراهم کند.
از دیگر ویژگی های یخچال 120 جگرکی وجود یک انباری است که در پشت دستگاه به صورت تک درب ساخته شده و دارای درب لولایی است و می توانید هر آنچه میخواهید در معرض دید مشتری قرار نداشته باشد در این بخش پنهان کنید.
همانطور که می دانید برای نگه داری انواع سبزیجات و مواد غذایی به صورت تازه و منجمد کردن انواع گوشت و مرغ و… به یخچال و فریزری مناسب نیاز دارید، ست یخچال فریزر طرح لیبهر به صورت دسته مخفی طراحی و تولید شده و این امر مزیت های زیادی دارد، مخفی بودن دسته باعث می شود بتوانید از این محصول در فضاهای کوچک استفاده کرده و در آشپزخانه های پر رفت و آمد با وجود تعداد آشپز و پرسنل بالا دستگیره ها جلوی رفت و آمد کارکنان آشپزخانه را نمی گیرد.
یخچال صنعتی انواع مختلفی دارد و حتی اگر بهترین نوع یخچال صنعتی را خریداری کرده باشید باز هم به دلایل مختلف مانند گذشت زمان و استهلاک قطعات، استفاده ی نادرست و … دچار خرابی خواهد شد؛ ما تصمیم داریم در ادامه در خصوص خرابی های رایج یخچال های صنعتی و رفع این خرابی ها اطلاعات مهمی به شما ارائه دهیم.
1. سر و صدای زیاد یخچال های صنعتی
اگر متوجه شده اید اخیرا سر و صدای زیاد یخچال صنعتی افزایش یافته و صداهای عجیب و غریبی از یخچال به گوش می رسد بهتر است برای تعویض موتور فن اواپراتور اقدام کنید معمولا این مشکل با تعویض این قطعه رفع خواهد شد.
2. داغ شدن موتور یخچال صنعتی
داغ شدن بیش از اندازه ی موتور یا کمپرسور یخچال نشانه ای از وجود مشکل در این دستگاه بوده و برای همین باید خیلی سریع برای تعمیر یخچال صنعتی اقدام شود. در واقع گرم شدن موتور تا حد کمی طبیعی است اما اگر این گرما بیش از اندازه شود و شما به آن بی توجه باشید بعد از مدتی کمپرسور یا موتور از کار افتاده و می سوزد.
یخچال فروشگاهی نو بخرم یا دست دوم؟
همانطور که می دانید یکی از تجهیزات مهم در فروشگاه و سوپرمارکت ها یخچال های صنعتی هستند که وظیفه ی تامین برودت و سرمای کافی انواع مواد غذایی را بر عهده دارند، قیمت یخچال سوپری با توجه به انواع و ابعاد آن متفاوت بوده و شما می توانید با توجه به نیاز خود یخچال دلخواهتان را خریداری نمایید؛ با وجود اینکه قیمت یخچال قصابی دست دوم یا دیگر انواع یخچال های صنعتی در مقایسه با مدل های نو ارزانتر است اما باید در زمان خرید به نکاتی توجه داشته باشید و بعد اقدام به خرید یخچال کبابی دست دوم یا دیگر انواع یخچال های فروشگاهی نمایید.
حال که با یخچال آشپزخانه صنعتی آشنا و متوجه شده اید که از انواع یخچال های فروشگاهی به جهت نگهداری انواع خوراکی ها و قرار دادن آن ها در معرض دید مشتری استفاده می شود باید نحوه ی نظافت و تمیز کردن یخچال های صنعتی را بدانید که به صورت قدم به قدم به شما توضیح داده ایم:
یکی از بخش های مهمی که حتما باید برای تمیز کردن آن اقدام کنید بخش های داخلی یخچال صنعتی است، با یک دستمال مرطوب تمامی بخش های داخل یخچال را به خوبی تمیز نمایید.
همانند بخش های داخلی لازم است قسمت بیرونی یخچال صنعتی تمام استیل را هم تمیز کنید و این کار را می توانید با یک دستمال مرطوب انجام دهید؛ توجه کنید تمامی گرد و غبار را از روی پوشش های کندانسور پاک نمایید.
در کف این شوتینگ 2 عدد سینی استیل قرار گرفته که قابلیت جابه جایی داشته و در زیر این سینی ها سیستم گرمایشی توسط المنت تعبیه شده که می تواند گرمای لازم برای گرم و تازه نگه داشتن مواد غذایی داخل سینی ها را فراهم نماید. می توانید داخل این دستگاه انواع برگر، پیتزا، سمبوسه، سیب زمینی، کلوچه، پیراشکی و… را نگه داری کنید. در اطراف این شوتینگ از رنگ مشکی الکترواستاتیک استفاده شده و همانطور که می دانید این رنگ کوره ای در مقایسه با دیگر رنگ ها مقاومت و دوام بالاتری دارد.
دستگاه شوت سیب زمینی 1 طبقه با برق تک فاز شهری کار کرده و دارای 1 المنت باقدرت در کف می باشد. از آنجایی که تولید کنندگان شوت سیب زمینی 1 طبقه به مصرف بهینه ی انرژی توجه ویژه ای داشته اند این دستگاه کاملا عایق بندی شده و به جهت سهولت در فروش و جلوگیری از اتلاف حرارت و گرما در بخش پشتی دستگاه 2 عدد شیشه ی ریلی تعبیه شده تا فروشنده بتواند به راحتی با باز و بسته کردن درب ها غذای دلخواه مشتری را به او ارائه دهد.
بدنه ی این فر از ورق استیل ساخته شده و برای همین مقاومت و دوام بسیار بالایی در برابر رطوبت و ضربه دارد، با فر پیتزا ریلی مدل ژیراک می توانید انواع پیتزا، استیک، برگر و چیزبرگر را آماده کنید، ظرفیت پخت این فر ریلی در هر ساعت 80 تا 100 عدد بشقاب پیتزا تک نفره است. این فر قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری و گاز شهری را دارد. وجود عایق پشم سرامیکی و عایق پشم سنگ باعث می شود کوچکترین اتلاف انرژی و هدر رفت حرارت رخ ندهد، موتور این فر تایوانی و مشعل آن ایرانی می باشد و شیر ترموستات فر نیز برهما آلمان است. همانطور که متوجه شده اید این محصول یک فر پیتزای تمام عیار است که می توانید از آن در مغازه های فست فود، ساندویچی، پیتزافروشی و… استفاده نمایید.
حال که با این دستگاه آشنا شده اید خوب است بدانید دستگاه تصفیه روغن چه مزیت هایی دارد؛ در ادامه به مهمترین مزایای این دستگاه پرداخته ایم:
1. قدرت تصفیه ی بالا
2. تغییر درجه رنگ روغن
3. افزایش شفافیت روغن
4. افزایش طول عمر روغن
5. صرفه جویی در هزینه ها
6. کمک به سلامت مشتریان
7. تصفیه در سریع ترین زمان
همانطور که گفتیم از این دستگاه به منظور آماده کردن خمیر انواع نان و شیرینی استفاده می شود در واقع خمیر پهن کن دارای رولرهای پهن کننده ای است که میتواند خمیر را کاملا صاف، یکنواخت و پهن شکل دهد، برای استفاده از این دستگاه باید خمیر آماده شده در میکسر یا خمیرگیر را از دهانه ی ورودی دستگاه به داخل وارد کرده و بعد از آن دستگاه با کمک رولرهای پهن کننده خمیری صاف و پهن برای شما آماده خواهد کرد.
تفاوت انواع سیب زمینی خلال کن صنعتی
یکی دیگر از محصولات پرکاربرد در فست فود و ساندویچی ها برای آماده کردن سیب زمینی سرخ شده دستگاه خلال کن برقی است که در مقایسه با سیب زمینی خلال کن دستی صنعتی طرفداران بیش تری دارد چرا که خلال کردن انواع صیفی جات را بدون نیاز به نیروی دست انجام می دهد و برای همین مناسب خلال کردن حجم بالایی از سیب زمینی است.
ابعاد فر پیتزا 2 طبقه طرح یوگسلاوی طولی برابر با 180، عرض 121 و ارتفاع 155 سانتی متری داشته و عرض نوار نقاله ی دستگاه نیز 50 سانتی متر می باشد، وزن این دستگاه 280 کیلوگرم است و قابلیت پخت 60 تا 250 عدد بشقاب پیتزا در هر ساعت را دارا می باشد؛ شما می توانید دمای هر طبقه را به صورت مجزا بین 210 تا 350 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.
از دیگر ویژگی های این فر پیتزا می توان به وجود 2 عدد دریچه یا پنجره ی کنسلی اشاره کرد که در هر 2 طبقه ی فر تعبیه شده و آشپز می تواند میزان پخت غذا را مشاهده کرده و برای غذاهایی که مانند سیب زمینی و کالباس به پخت کمتری نیاز دارند به سادگی غذاهای آماده شده را سریعا از طریق پنچره ی کنسلی خارج نماید. این فر دارای سیستم گردش هوای سیرکولیشن است و به همین دلیل پخت پیتزاها به صورت کاملا یکنواخت و ترد انجام خواهد شد.
بر روی این دستگاه 1 عدد ترموستات دیجیتالی نیز به جهت تنظیم و افزایش یا کاهش دما در نظر گرفته شده است، همانطور که اشاره کردیم این فر به صورت برقی طراحی و ساخته و در زیر فر المنت های خارجی در نظر گرفته شده که قابلیت تنظیم دما را دارا می باشد. از دیگر ویژگی های فر پیتزا مستر الکترو می توان به 2 عدد دستگیره ی پلاستیکی اشاره کرد که باعث می شود آشپز به راحتی بتواند درب فر را باز و بسته نماید؛ البته باید بدانید که درب ها فنردار هستند و این امر سبب شده تا باز و بسته کردن درب به سهولت انجام گیرد.
بیشترین سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کترینگ به اجاره ملک و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی اختصاص داده می شود. میزان این سرمایه بسته به نوع کترینگ، محل راه اندازی، تجهیزات مورد نیاز و… متفاوت است. برای شروع کسب و کار خود می توانید کترینگ را در محل مناسب اما با متراژ پایین راه اندازی کنید و پس از اینکه کسب و کارتان رونق گرفت و مشتریان را به خود جذب کرد، کترینگ را به مکانی بهتر انتقال دهید. همچنین یکی از راه های مناسب برای کاهش هزینه ها، خرید تجهیزات کترینگ به صورت اقساطی است. مجموعه ابتکار استیل این امکان (خرید تجهیزات به صورت اقساطی) برای شما فراهم کرده و میتوانید خرید خود را به صورت نقد یا اقساط انجام دهید. برخی از هزینه ها برای راه اندازی کترینگ واجب و ضروری هستند و نمیتوان آنها را فاکتور گرفت. در ادامه به بررسی بیشتر این موارد می پردازیم.
حتما توجه داشته باشید که دستگاه را بخش مناسبی از آشپزخانه قرار دهید چرا که عدم بی توجهی به این موضوع می تواند موجب بروز آسیب های جدی برای آشپز و پرسنل آشپزخانه شود، علاوه بر این دستگاه باید در قسمتی قرار گیرد که کار با آن به جهت اضافه کردن مواد اولیه بسیار ساده باشد.
حتما دستگاه خمیرگیری را خریداری نمایید که کاملا استاندارد و اصولی شناخته شده و با اصول ایمنی منطبق باشد؛ متاسفانه برخی از تولید کنندگان در طراحی و ساخت خمیرگیرهای صنعتی بدون توجه به نکات ایمنی محصولی بی کیفیت را تولید کرده که استفاده از آن می تواند منجر به خطراتی در آشپزخانه شود.
از دیگر نکات ایمنی برای کار با دستگاه خمیرگیر صنعتی وجود دکمه ی خاموش اضطراری دستگاه است و باید پرسنل کاملا با این قابلیت دستگاه آشنا باشند و بتوانند در مواقع لزوم از این دکمه استفاده کنند.
حتما بعد از اتمام کار با دستگاه آن را خاموش کنید به خصوص موقع نظافت کاملا دستگاه را از برق خارج نمایید تا در اثر برخورد با دکمه ها خمیرگیر به صورت ناگهانی روشن نشود.
برای صرفه جویی در هزینه های رستوران خرید تجهیزات مناسب الزامی است، در صورت نداشتن بودجه ی کافی اقدام به خرید تجهیزات چند منظوره نمایید، مثلا فر مرکب، تاپینگ یخچال دار یا زیر فریزری در این صورت می توانید محصولی با چند کاربری داشته باشید و علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها منوی خود را نیز متنوع تر نمایید. می توانید لیستی کامل از تجهیزات مورد نیاز برای رستوران را در صفحه ی “تجهیزات رستوران” مشاهده کنید.
همانطور که درباره یخچال صنعتی می دانید امروزه از انواع یخچال های صنعتی در کسب و کارهایی مانند رستوران، فست فود، فروشگاه، سوپرمارکت به جهت نگهداری از انواع خوراکی ها و قرار دادن آن ها در معرض دید مشتریان استفاده می شود، این یخچال ها قدرت و موتور بسیار قوی داشته و می توانند برودت و سرمای مورد نیاز برای نگه داری خوراکی ها را تامین کنند.
12 نکته برای نگهداری از یخچال صنعتی
همانطور که میدانید خرید یخچال صنعتی با کیفیت از مجموعه های معتبر اولین نکته ای است که باید به آن توجه داشته باشید، خرید محصولی بی کیفیت شما را به دردسر بزرگی می اندازد اما علاوه بر اینکه محصول خریداری شده باید کیفیت خوبی داشته باشد استفاده ی نادرست و بی توجهی در نگهداری از یخچال های صنعتی می تواند موجب خرابی دستگاه شود پس حتما نکاتی که در ادامه آورده ایم را جدی بگیرید!
1. ☑ برخی افراد تصور می کنند که یخچال های صنعتی بر خلاف یخچال منازل نیاز به نظافت ندارد اما اینطور نیست و نباید تمیز کردن منظم یخچال را از یاد ببرید خارج کردن تمامی مواد خوراکی و تمیز کردن داخل و خارج یخچال و چیدمان دوباره ی محصولات وظیفه ی مهمی است که به عهده دارید.
2. ☑ محیط پر از گرد و غبار باعث کاهش عمر مفید دستگاه خواهد شد چرا که در اینصورت کندانسور به شدت کثیف می شود بهتر است با یک برس پلاستیکی گرد و غبار روی کندانسور را هر چند وقت یکبار تمیز کنید.
خرابی های رایج یخچال های صنعتی
اگر متوجه شده اید که یخچال ویترینی، یخچال نوشابه و… روشن نمی شود بهتر است قبل از اینکه تکنسینی را برای تعمیر یخچال های ویترینی بیاورید ابتدا فیوز برق را چک کنید شاید برایتان خنده دار باشد اما همین دلیل ساده گاهی اوقات منجر به روشن نشدن یخچال خواهد شد؛ پس در قدم اول از سالم بودن دوشاخه و پریز اطمینان حاصل کنید.
از دیگر دلایل روشن نشدن یخچال صنعتی خرابی برد الکترونیکی دستگاه است این قطعه جزء گرانترین قطعات یخچال بوده که وظیفه ی تنظیم و کنترل دما را بر عهده دارد و هر گونه خرابی و مشکل در این برد باعث کار نکردن و روشن نشدن یخچال خواهد شد این قطعه باید توسط تعمیرکاری مجرب بررسی و تعمیر یا در صورت نیاز تعویض شود.
همانطور که می دانید سوئیچ کنترلر دما با راه اندازی فن و کمپرسور به روشن شدن یخچال کمک خواهد کرد در واقع در صورتی که فن ها شروع به کار نکنند دستگاه روشن نخواهد شد. این قطعه در صورت خرابی نیاز به تعمیر یا تعویض خواهد داشت.
همانطور که از نام این دستگاه مشخص است، یخچال فالوده و بستنی به صورت 2 قلو و با ابعادی به طول 130، عرض 53 و ارتفاع 103 سانتی متر تولید و عرضه میشود، می توان در یک طرف این یخچال فالوده و در طرف دیگر نیز بستنی را نگه داری کرد و از آنجایی که برودت و سرمای این یخچال بسیار خوب است می توانید فالوده و بستنی خنک و خوشمزه ای به مشتریان ارائه دهید.
یکی از ویژگی های این یخچال وجود 2 موتور قدرتمند است که برای قسمت بستنی و فالوده در نظر گرفته شده است یعنی هر بخش دارای موتوری جداگانه می باشد، به طوری که برای بخش فالوده با ظرفیت 40 لیتر از موتور ¼ و برای بخش بستنی با ظرفیت 40 لیتر نیز از موتور ½ استفاده شده است.
این یخچال پرکاربرد 4 طبقه جای قفسه داشته و هر طبقه به صورت شیشه ای طراحی شده است، در پشت این یخچال نیز 4 درب به صورت 2 درب لولایی و 2 درب کشویی تعبیه شده که این امر سبب افزایش کارایی یخچال آکواریومی می شود، از نظر برودت و سرمای یخچال خیالتان راحت! چرا که این محصول مجهز به موتور ¾ اسب سابکول است یعنی بهترین مدل موتور چینی در بازار! البته مجموعه ی کیچن سنتر می تواند با توجه به درخواست شما مشتری گرامی از موتورهای دانفوس فرانسه، سیبریا و سکاپ آلمان نیز در این یخچال استفاده کرده و محصول را با موتور مورد نظرتان به شما ارائه دهد.
این یخچال فن داخل کابین دارد اما فن خنک کننده کندانسور ندارد، صفحه نمایش آن تقریبا 0.5 متر مربع است. یخچال سیگار دارای روشنایی ال ای دی بوده و این امر تاثیر زیادی در جذب مشتری خواهد داشت. نمایشگر دیجیتالی، کمپرسور امبراکو، گرید مصرف انرژی B، سیستم برفک زدای خودکار، کلاس آب و هوایی 4، جریان مصرفی 0.8 آمپر، فرکانس 50 هرتز و توان مصرفی روشنایی 20 وات برای LED های داخل یخچال از دیگر ویژگی های این محصول است. در ضمن این یخچال گردش هوا یا سیرکولیشن مناسب و دقیقی داشته که به صورت اتومات انجام می شود و شما می توانید برای درج لوگو یا استیکر مورد علاقه ی خود در جلوی کار به جهت تبلیغ و جلب توجه مشتری در زمان سفارش از کیچن سنتر بخواهید تا استیکر مورد نظر شما را بر روی این یخچال درج کرده و محصول را با طرح دلخواه خود تحویل بگیرید.
برای پخت غذا با گریل روغنی لازم است انواع گوشت، مرغ و برگر را با روغن آماده کنید، گریل های روغنی دارای صفحه ای مات یا براق هستند که از جنس چدن با ضخامت های مختلف بوده و شعله های این دستگاه حرارت را به صفحه رسانده و آن را به صورت یکنواخت گرم خواهد کرد.
البته توجه داشته باشید که برای طبخ به شیوه ی گریل روغنی نیاز به مقدار زیادی روغن ندارید و کافی است به جهت جلوگیری از سوختن و چسبیدن مقداری سطح کار را چرب نمایید. برخی دیگر از انواع گریل های روغنی دارای صفحه ای شیار دار هستند.
در سال 1403 بسیاری از افراد به دنبال دانستن هزینه راه اندازی فست فود هستند. بیشترین هزینه ای که برای راه اندازی یک فست فود مورد نیاز بوده، هزینه مکانی است که می خواهید فست فود را در آنجا راه اندازی کنید. اگر توان پرداخت هزینه زیاد را ندارید بهتر است در شروع کار مکانی کوچک را تهیه کرده و پس از رونق گرفتن کسب و کارتان، فست فود را به جای دیگر (بزرگتر) منتقل کنید.
پاتیل صنعتی ظرفی بسیار بزرگ است و یکی از تجهیزات کاربردی آشپزخانه های صنعتی که از آن به منظور آماده سازی غذا استفاده می شود، در واقع این قابلمه ی بزرگ از جنس فلز بوده و برای آماده کردن انواع غذا به آن نیاز خواهید داشت.
با استفاده از پاتیل صنعتی می توانید حجم زیادی از غذا مانند انواع خورشت و برنج را در رستوران، کترینگ، هتل، سالن پذیرایی، هیئت و مساجد آماده کنید.
استفاده از قالب پیتزا مستطیلی ایده ای جذاب برای آماده کردن پیتزا است، در واقع اگر بخواهید پیتزا آمریکایی آماده کنید باید از قالب مخصوص آن که معمولا عمیق است استفاده نمایید و این قالب برای طبخ انواع پیتزا آمریکایی و ایتالیایی مناسب می باشد. ابعاد دهانه ی این قالب 17.5*20 سانتی متر و ابعاد کف بشقاب نیز 17.5*14.5 سانتی متر است. این قالب دارای لبه ی 3 سانتی متری بوده و به دلیل استفاده از تفلون ضخیم در کف قالب به هیچ عنوان خمیر پیتزا به ظرف نچسبیده و پخت یکنواخت و خوبی صورت می گیرد.
برای فر پیتزا مستر برقی مدل 700 پایه های چرخ دار قفل شونده در نظر گرفته شده است تا بتوانید به راحتی فر را جابه جا نمایید و همانطور که اشاره شد این فر در هر طبقه به صورت جداگانه دارای نشانگر ترموستات و توربو استارت می باشد و به همین جهت شف می تواند دمای هر طبقه را به صورت مجزا تنظیم کرده و در هر یک از طبقات پختی جداگانه داشته باشد. این فر 2 عدد قفسه با قابلیت جمع شدن دارد، از دیگر ویژگی های فر PIZZAMASTER می توان به درب های آن اشاره کرده که به صورت لولایی فنری است و به سادگی باز و بسته می شود علاوه بر این برای دستگیره ها 2 عدد عایق پلاستیکی در نظر گرفته شده است تا بتوانید به راحتی درب ها را باز و بست کنید.
در واقع دستگاه سرخ کن صنعتی به جهت سرخ کردن و تفت دادن انواع سبزی و پیاز در حجم و وزن های بالا طراحی و ساخته شده و یکی از ویژگی های آن استفاده از تفلون در کف ظرف آلومینیومی یا روحی است که مانع از چسبیدن مواد غذایی به کف ظرف شده و علاوه بر حفظ کیفیت از هدر رفتن و سوختگی مواد غذایی نیز جلوگیری می کند. دهانه ی این ظرف در حدود 100 سانتی متر بوده و همانطور که اشاره کردیم از آن در مصارف صنعتی مانند کترینگ، دانشگاه، اورگان های دولتی و… به جهت سرخ کردن انواع سبزی و پیاز استفاده می شود.