راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تاسیس رستوران سلف سرویس

تجهیزات سلف سرویس

تجهیزات سلف سرویس هم می تواند در خدمات ارائه غذا و هم در سایر خدمات حضور پیدا کند. اما آنچه که ما به دنبال توضیح آن هستیم راه اندازی یک خط رستوران سلف سرویس است. رستوران های سلف سرویس بسیاری از منو خود را در اختیار مشتری قرار می دهند تا مشتری غذا یا غذاهای مورد نظر خود را با آپشن ها و دورچین و سایر مخلفات مورد نظر خودش به ترتیب و سلیقه دلخواه خود انتخاب کند. در این فرآیند مشتری می تواند چندین نوع غذا را به میزان مورد نظر انتخاب کند و محدودیتی معمولا برای او در نظر گرفته نمی شود و تنها دغدغه مشتری در رستوران های منو باز سلف سرویسی پرداخت هزینه است.

طبیعی است که در چنین رستوران هایی نوع تجهیزات سرو غذا بسیار متفاوت تر از سایر رستوران ها و مراکز توزیع و ارائه غذا است.

میز کار پلی اتیلن ۱ متری

این میز کار با ابعادی به طول ۱۰۰، عرض ۶۵ و ارتفاع ۸۵ سانتی متر طراحی و تولید می شود، همان طور که از نام این میز مشخص است برای رویه ی آن از پلی اتیلن استفاده شده است این امر علاوه بر استحکام بالا سبب می شود برای مراکزی که بهداشت در آن ها مهم است مورد استفاده قرار بگیرد، استفاده از رویه ی پلی اتیلن همچنین سبب سهولت در نظافت میز خواهد شد.

در ساخت کلاف های این میز از قوطی های استیل ۴۰*۴۰ استفاده شده است که مقاومت و دوام میز را افزایش می دهد، علاوه بر این، میزکار پلی اتیلن ۱ متری به نحوی طراحی شده است که شخص بتواند لوازم و تجهیزات مورد نیاز خود را در نزدیک ترین فاصله به خود قرار دهد برای همین این میز کار به صورت چند طبقه ساخته می شود و فرد می تواند لوازم خود را در طبقه ی دوم این میز که رویه ی آن از جنس ورق استیل روکش دار می باشد قرار دهد.

نکته ی مهم در ساخت این میز کار ۱ متری ضخامت رویه ی میز می باشد که با توجه به نظر و سلیقه ی مشتریان قابل تغییر خواهد بود، شما می توانید در صورت تمایل ضخامت رویه ی پلی اتیلن میز کار را ۳ ، ۴ یا ۵ سانتی متر انتخاب کنید.

در طبقه ی پایین این میز از پروفیل های ۲۰*۲۰ استفاده شده است که با فاصله از یکدیگر قرار گرفته اند استفاده از این پروفیل ها به شما کمک می کند تا ظروف شسته شده را برای خشک شدن در این بخش قرار دهید علاوه بر این می توانید به راحتی میز را شست و شو دهید.

ترولی حمل دیگ

این محصول با عرض ۸۰ سانتی متر و طول ۱ متر تولید شده و قابلیت جابه جایی انواع قابلمه و دیگ های سنگین، کیسه های برنج و حبوبات را از بخش های مختلف آشپزخانه دارا می باشد، در ساخت و تولید گاری حمل دیگ از کلاف های سنگین آهن ۴۰*۴۰ استفاده شده است که با قرارگیری بر روی ۴ چرخ جابه جایی را آسان خواهد کرد.

گاری حمل دیگ توسط پروفیل های ۴۰*۴۰ و دستگیره ای از جنس استیل ساخته شده است که به مشتری این امکان را می دهد تا بتواند به راحتی تجهیزات مختلف را با ترولی جابه جا کند.

به دلیل این که این محصول بتواند وزن بالا را تحمل کرده و استقامت زیادی داشته باشد رویه ی آن از جنس آلومینیوم با ضخامت بالا ساخته شده است که بر روی کلاف های سنگین آهن قرار می گیرد.

 

تجهیزات مورد نیاز برای رستوران کبابی

تجهیزات آماده سازی

بصورت کلی تجهیزات آماده سازی فست فود و رستوران با هم متفاوت می باشند . این نکته از این نظر مهم است که بدانید نوع منو و غذایی که در رستوران و یا فست فود سرو می شود در تعیین و آماده کردن و یا خرید تجهیزات آماده سازی اهمیت زیادی دارد. افرادی که تازه وارد دنیای آشپزخانه می شوند معمولا از مشاورین خبره برای تهیه تجهیزات آمـاده سـازی خود استفاده می کنند هر چند بعضا به مرور زمان نیاز خود را به تجهیزات آماده سـازی مرتفع می کنند.

هر آنچه که هست بخش آماده سازی مواد اولیه برای داشتن یک غذای دلچسب در رستوران و فست فود را نمی توان نادیده گرفت و این مهم تنها در سایه آماده سازی، تجهیزات آماده سـازی به حرفه ای ترین شکل ممکن محقق خواهد شد.

کته پز صنعتی ۱۴ شعله

این اجاق کته پز همان طور که از نامش مشخص است از ۱۴ شعله در دو ردیف ۷ تایی تشکیل شده است، طول این اجاق ۱۵۰ و عرض آن ۷۰ سانتی متر می باشد، در ساخت این اجاق کته پز از ۱۴ عدد شیر گاز صنعتی استاندارد به صورت مجزا استفاده شده است تا بتوان در صورت نیاز حرارت هر یک از شعله ها را به صورت مجزا کم و یا زیاد کرد.

در نمای این محصول از ورق استیل روکش دار استفاده شده است تا در پایان روز کاری به سهولت بتوانید به نظافت اجاق بپردازید و کلاف این اجاق نیز از جنس آهن می باشد.

بر روی شعله های اجاق رویه ی چدنی به ابعاد ۲۰*۲۰ قرار گرفته است و شما می توانید رویه ی هر شعله را به دلخواه خود بردارید. نکته ی مهم و قابل توجه در ساخت کته پز صنعتی ۱۴ شعله استفاده ی همزمان از تمامی شعله ها بدون افت فشار گاز می باشد در این صورت می توانید به راحتی تمامی ۱۴ شعله را جهت پخت روشن کرده و مواد غذایی بر روی هر شعله با حرارت مناسب کاملا پخته شود.

علاوه بر این اجاق کته پز قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارا می باشد که انتخاب آن به سلیقه و نیاز مشتریان بستگی دارد.

کباب پز ایستاده گازی ۸۰ سانت دهنه ۴۰

کباب به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در بین ما ایرانیان است که پخت یکنواخت آن باعث خوشمزه تر شدن این غذای پرطرفدار می شود، داشتن وسیله ای مناسب برای پخت این غذا توسط خود افراد می تواند بسیار لذت بخش باشد، این محصول از ۱۲ عدد چدنی سنگین با طول ۳۸٫۵ سانتی متر تشکیل شده است که این چدنی ها به پخش حرارت یکنواخت و پخته شدن بهتر کباب ها کمک خواهد کرد.

این کباب پز، گازی بوده و قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را به درخواست مشتری دارد، دهنه ی این کباب پز ۴۰ سانتی متر می باشد و فضای مناسبی را برای قرار گرفتن سیخ های کباب و جوجه فراهم می آورد.

در ساخت این محصول از کلاف های آهن سنگین استفاده شده است، وجود رنگ کوره ای الکترواستاتیک در این کباپز سبب می شود که در برابر رطوبت و حرارت مقاومت بالایی داشته باشد.

وجود یک سینی گالوانیزه چربی گیر نیز کمک می کند تا چربی و روغن غذا بر روی زمین نریزد و بعد از استفاده به راحتی بتوان آن را شست معمولاً در داخل این سینی را پر از آب کرده تا بعد از استفاده بتوان به راحتی روغن و چربی ها را پاک کرد.

نکته ی مهم و قابل توجه در ساخت این کباب پز استفاده از یک هود استیل بر روی این محصول می باشد که به شکل مخروطی  بوده و به راحتی دود و بوی غذا را به درون لوله می کشد. این کباب پز از ورق استیل روکش دار ۴۳۰ ساخته شده است که استفاده از استیل در این کباب پز سبب سهولت در نظافت آن نیز می شود.

 

چگونگی تاسیس رستوران

تجهیزات رستورانی

همیشه این نکته را باید در نظر داشته باشید که تجهیزات پخت غذا رستورانی با تجهیزات فست فود تفاوت زیادی دارد. هر چند برخی از لوازم صنعتی پخت غذا  در رستوران و فست فود به صورت مشترک استفاده می شوند ولی این دو دنیای متفاوتی با هم دارند. معمولاً از تجهیزات صنعتی رستورانها انتظار می رود تا غذاهایی به سبک خانگی برای مشتریان تهیه کند، ولی از تجهیزات پخت غذای فست فود انتظار بر آماده کردن غذاهای سریع در کوتاه ترین زمان ممکن را داریم.

ما به شما توصیه می کنیم که برای خرید تجهیزات رستورانی خود از مشاورین کاردان و حرفه ای گروه صنعتی ابتکار استیل استفاده کنید. کارشناسان ما سال ها است در این زمینه فعالیت می کنند و با استفاده از دانش و تخصص خود اقدام به آماده سازی انواع رستوران و فست فود، بهترین نوع تجهیزات و لوازم رستورانی را نسبت به فضای آشپزخانه شما ارائه می دهند.

ترولی حمل دیگ

این محصول با عرض ۸۰ سانتی متر و طول ۱ متر تولید شده و قابلیت جابه جایی انواع قابلمه و دیگ های سنگین، کیسه های برنج و حبوبات را از بخش های مختلف آشپزخانه دارا می باشد، در ساخت و تولید گاری حمل دیگ از کلاف های سنگین آهن ۴۰*۴۰ استفاده شده است که با قرارگیری بر روی ۴ چرخ جابه جایی را آسان خواهد کرد.

گاری حمل دیگ توسط پروفیل های ۴۰*۴۰ و دستگیره ای از جنس استیل ساخته شده است که به مشتری این امکان را می دهد تا بتواند به راحتی تجهیزات مختلف را با ترولی جابه جا کند.

به دلیل این که این محصول بتواند وزن بالا را تحمل کرده و استقامت زیادی داشته باشد رویه ی آن از جنس آلومینیوم با ضخامت بالا ساخته شده است که بر روی کلاف های سنگین آهن قرار می گیرد.

میز کار پلی اتیلن ۱ متری

این میز کار با ابعادی به طول ۱۰۰، عرض ۶۵ و ارتفاع ۸۵ سانتی متر طراحی و تولید می شود، همان طور که از نام این میز مشخص است برای رویه ی آن از پلی اتیلن استفاده شده است این امر علاوه بر استحکام بالا سبب می شود برای مراکزی که بهداشت در آن ها مهم است مورد استفاده قرار بگیرد، استفاده از رویه ی پلی اتیلن همچنین سبب سهولت در نظافت میز خواهد شد.

در ساخت کلاف های این میز از قوطی های استیل ۴۰*۴۰ استفاده شده است که مقاومت و دوام میز را افزایش می دهد، علاوه بر این، میزکار پلی اتیلن ۱ متری به نحوی طراحی شده است که شخص بتواند لوازم و تجهیزات مورد نیاز خود را در نزدیک ترین فاصله به خود قرار دهد برای همین این میز کار به صورت چند طبقه ساخته می شود و فرد می تواند لوازم خود را در طبقه ی دوم این میز که رویه ی آن از جنس ورق استیل روکش دار می باشد قرار دهد.

نکته ی مهم در ساخت این میز کار ۱ متری ضخامت رویه ی میز می باشد که با توجه به نظر و سلیقه ی مشتریان قابل تغییر خواهد بود، شما می توانید در صورت تمایل ضخامت رویه ی پلی اتیلن میز کار را ۳ ، ۴ یا ۵ سانتی متر انتخاب کنید.

نکته ی مهم در ساخت این میز کار ۱ متری ضخامت رویه ی میز می باشد که با توجه به نظر و سلیقه ی مشتریان قابل تغییر خواهد بود، شما می توانید در صورت تمایل ضخامت رویه ی پلی اتیلن میز کار را ۳ ، ۴ یا ۵ سانتی متر انتخاب کنید.

 

راه اندازی کافی شاپ

تجهیزات کافی شاپ

یکی از اولین سوالاتی که اغلب افراد هنگام شروع راه اندازی یک کافی شاپ دارند این است که از بین طیف گسترده تجهیزات کافی شاپ موجود در بازار داشتن کدام موارد الزامی است و از آن جایی که اغلب لوازم کافی شاپ قیمت نسبتا بالایی هم دارند دقت در انتخاب موارد کلیدی بسیار مهم است. در این قسمت لیست برخی از این موارد را خدمت شما معرفی میکنیم:

تهیه دستگاه اسپرسو با کیفیت، از مهمترین و اولین محصولاتی است که باید در حین تجهیز کافی شاپ خریداری شود.

یخچال و فریزری که از ظرفیت مناسبی برخوردار باشد تا بتواند از پس میزان سفارش روزانه برآید.

بلندر صنعتی از جمله دیگر وسایل مورد نیاز است که خصوصا در فصول گرم طرفداران بسیار زیادی است.

فر، تستر و وسایل پخت و پز، که برای آن دسته از کافی شاپ هایی که منو صبحانه و البته ساندویچ را برای مشتریان خود در نظر گرفته اند از جمله ضروری ترین ابزارهایی است که باید تهیه شود.

قفسه بندی، که برای نگهداری و البته نظر بخشیدن به ظروف خصوصا در ساعات شلوغی کافی شاپ بسیار کارآیی خواهد داشت.

میز و صندلی و دکور که باید متناسب با محیط کافی شاپ تهیه شود. هر چقدر این مسئله جذابیت بیشتری داشته باشد مسلما مشتریان بیشتری به سمت کافی شاپ سرازیر می شوند.

دستگاه پوز

سینک بزرگ و یا یک ماشین ظرفشویی متناسب

میز کار راحت و کاربردی

دستگاه شکلات آب کن صنعتی

از این دستگاه شکلات آب کن صنعتی یا هات چاکلت در کافی شاپ ها و رستوران های بزرگ استفاده می شود. با کمک المنت ۱۵۰۰ واتی داخل دستگاه آب موجود در دستگاه گرم می شود و این گرما موجب ذوب شدن شکلات های موجود در ظروف بن ماری می شود. در داخل این دستگاه می توانید ظروف بن ماری استیل در ابعاد مختلف قرار دهید.

درجه حرارت شکلات داغ کن بین بین ۳۰ الی ۱۲۰ درجه قابل تنظیم است و زمانی که آب به درجه حرارت مشخص برسد، چراغ سیگنال به رنگ سبز درمی‌آید و دستگاه خاموش می شود. بخش های داخلی دستگاه در معرض بخار و رطوبت آب قرار دارند به همین خاطر جهت جلوگیری از زنگ زدگی از بهترین جنس استیل برای بخش داخلی آن استفاده می شود.

آبمیوه گیری دستی

از این دستگاه برای تهیه ی آب انار ، آب پرتقال و به طور کلی آب مرکبات به صورت تازه و سریع استفاده می شود، دستگاه آبمیوه گیری دستی با قطر ۲۵ سانتی متر و قطر دهنه ی ۱۸ سانتی متر و در وزن ۷ کیلوگرم و با ارتفاع ۵۰ سانتی متر تولید شده و امکان انتخاب رنگ آن را بر عهده ی مشتری قرار داده است تا بتواند این دستگاه را به رنگ های سفید صدفی، زرد، قرمز، نارنجی و مشکی سفارش دهد.

طریقه ی کار با دستگاه آبمیوه گیری دستی بسیار ساده می باشد به گونه ای که می توان انار یا پرتقال را از وسط نصف کرده و بر روی قسمت استیل قرار داده و سپس با استفاده از پدال یا دستگیره ی موجود بر روی دستگاه به راحتی آبگیری را انجام دهید.

جنس بدنه ی اصلی دستگاه آب مرکبات گیری از آلومینیوم مرغوب بوده و جنس تیغه و زیره ی آن از استیل ضد زنگ می باشد که در برابر رطوبت مقاوم است، از این دستگاه پر کاربرد می توان در کافی شاپ ها، آبمیوه فروشی ها، بستنی فروشی ها و حتی برای منازل نیز استفاده کرد.

منبع: ابتکار استیل

 

تجهیزات اساسی برای راه اندازی رستوران فست فودی

تجهیزات فست فود

اما حسن اساسی راه اندازی یک فست فودی این است که با انواع سرمایه گذاری ها و بودجه ها هم می توان به آن فکر کرد. با هزینه مختصر می توان کار را شروع کرد و کم کم آن را توسعه داد. رستوران فست فود یا فست فود سیار هر دو نهایتاً به خط تولیدی نیاز دارند که این خطوط مکمل همدیگر هستند. منظور اینکه حتی اگر یک خط فست فود بسیار کوچک با یک فر و چند تجهیز ساده راه اندازی کنید بعداً همین تجهیزات در بزرگترین خط تولید فست فود هم به کار شما و در کنار سایر تجهیزات خواهند آمد.

فر ساندویچ شش کاره

فر ساندویچ شش کاره نه تنها در عرصه پیتزا مؤثر حاضر می شود بلکه سیب زمینی، فلافل، همبرگر، هات داگ ، انواع سوسیس و را نیز با دقتی فراتر طبخ خواهد نمود، اما وجود بشقاب هایی اختصاصی برای پخت پیتزا آن را بدین نام معروف نموده است، از این پس فرقی نمی کند شما در ایران زندگی کنید یا نه زیرا در کنار چنین فرهایی می توانید با میل انواع مختلف پیتزاهای کشورهای دیگر برای دقایقی چند خود را در آنجا احساس نموده و با فرهنگ آنها لحظاتی را سر نمایید، در ادامه با انواع پیتزاهایی که در جهان کام مردم دنیا را همراه با خود به طعم های لذیذ و به یادماندنی مهمان می کند همراهمان باشید.

دستگاه خلال کن پدالی

این دستگاه در وزن ۲۱ کیلوگرم و در ابعادی با طول ۷۰ سانتی متر، عرض ۴۰ سانتی متر و ارتفاع ۱۱۰ سانتی متر ساخته شده است، جنس دستگاه خلال کن از آلومینیوم ریخته گری شده بوده و کلاف آن نیز از جنس آهن می باشد.

در این دستگاه از تیغه هایی استفاده شده است که از جنس استیل ضد زنگ و قابل تعویض می باشد، علاوه بر این ابعاد تیغه های دستگاه به درخواست مشتری قابل تغییر می باشد به همراه دستگاه ۲ عدد تیغه ی یدکی نیز به مشتریان ارائه می شود.

روش کار با دستگاه خلال کن پدالی به گونه ای است که کافی است توسط پا بر روی پدال دستگاه فشار وارد آورید در این صورت خلال های آماده شده توسط قیف استیل که در قسمت جلوی دستگاه قرار گرفته است به داخل سطل ریخته خواهد شد.

در ساخت دستگاه خلال کن پدالی از رنگ الکترواستاتیک استفاده شده است و در رنگ های مختلف سفید صدفی، مشکی و قرمز قابل عرضه به مشتریان می باشد البته انتخاب رنگ نیز بر عهده ی خود مشتری می باشد، وجود ۴ پایه به رنگ مشکی نیز در زیر دستگاه به شما این امکان را می دهد تا بتوانید ارتفاع را از ۲ تا ۵ سانتی متر تغییر دهید، نکته ی قابل توجه در ساخت این دستگاه این است که نظافت و شست و شوی آن بعد از هر بار کارکرد بسیار ساده می باشد.