همانطور که میدانید انواع سبزی خردکن یکی از مهمترین تجهیزاتی است که در آشپزخانه های صنعتی به منظور خرد کردن انواع سبزی استفاده می شود، سبزی خردکن ها در انواع مختلف خانگی و صنعتی موجود می باشند.
سبزی خردکن های صنعتی در انواع مختلف سطلی و بشقابی تولید و عرضه میشوند و به جهت خرد کردن حجم زیادی از سبزی به صورت یک اندازه و بدون آب انداختن و له شدگی استفاده خواهند شد. امروزه در بیشتر رستوران های ایرانی غذاهای مختلفی به مشتریان ارائه میشود که در آن از سبزی استفاده شده و این لزوم استفاده از دستگاه سبزی خردکن صنعتی را نشان می دهد.
از جمله متداول ترین مشکلات و ایرادات سرخ کن های صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
9 نکته مهم در استفاده از چرخ گوشت صنعتی
از جمله نکات مهم برای نگه داری از چرخ گوشت صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
معرفی و بررسی تخصصی تجهیزات کبابی
یکی از نکات بسیار مهم در خصوص استفاده از چرخ گوشت صنعتی عدم چرخ کردن پیاز و دیگر سبزیجات با این دستگاه می باشد. از آنجایی که این خوراکی ها آبدار هستند چرخ کردن آن ها با دستگاه سبب وارد شدن آسیب به موتور چرخ گوشت خواهد شد. میتوانید جهت چرخ کردن پیاز از تیغه و پنجره ای جداگانه نیز استفاده نمایید.
کباب یکی از بهترین و محبوب ترین غذاها در بین ایرانیان است. کباب ها انواع مختلفی داشته که هر یک طرفداران خاصی نیز دارد، نکته ی مهم در راه اندازی کبابی خریداری تجهیزات و لوازم کبابی است که باید به جهت آماده سازی یک کباب خوب و با کیفیت خریداری شود. در واقع خریداری تجهیزات مناسب میتواند به شما در آماده سازی کباب مطلوب و جذب مشتریان بیشتر کمک کند به همین دلیل است که یکی از مهمترین مراحل در صفر تا صد کبابی خرید تجهیزات و لوازم کبابی می باشد. از جمله اصلی ترین تجهیزات رستوران جهت ارائه ی انواع کباب و کبابی ها میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
از جمله مزایای دستگاه خلالکن صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.
· از اصلی ترین فاکتورهایی که سبب تفاوت کبابپز و باربیکیو میشود قیمت آن ها می باشد، در حقیقت روند و اصول کار هر دو وسیله شبیه به هم بوده و هر دو قادر به طبخ انواع کباب های خوشمزه میباشند اما معمولا کباب پزها شکل سنتی تری داشته و در کبابی ها، جگرکی ها و رستوران ها از آن استفاده می شود.
· باربیکیوهای ذغالی و گازی امکانات بیشتری داشته و مدرن تر میباشند به عنوان مثال باربیکیو ها دارای شعله، میز کار و کابینت هستند.
· به طور کلی تفاوت های بین باربیکیو و کباب پز شامل موارد ذیل می باشد:
· قیمت
· یکی از اصلی ترین تفاوت های بین باربیکیو و کبابپز قیمت آن ها می باشد. باربیکیو به دلیل مدرن بودن قیمت بیشتری در مقایسه با کبابپز دارد، بهتر است با توجه به بودجه ی خود اقدام به خرید محصول نمایید. البته توجه داشته باشید که قیمت کباب پز صنعتی دست دوم و قیمت باربیکیو دست دوم ارزان تر است پس اگر برای خرید تجهیزات جدید بودجه ی کافی ندارید میتوانید برای خرید محصولات دست دوم اقدام نمایید.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی به انواع مختلفی شامل تجهیزات پخت غذا، تجهیزات سرو، تجهیزات شستشو، تجهیزات سرمایشی و … تقسیم می شوند، اگر خریدار تجهیزات آشپزخانه صنعتی هستید با ما همراه باشید تا با اصلی ترین و ضروری ترین تجهیزات پخت و آماده سازی غذا آشنا شوید:
معرفی مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و یکی از مهم ترین آن ها خریداری چرخ گوشت صنعتی برای رستوران، کبابی، فست فود و… یکی از تجهیزات ضروری است که برای چرخ کردن گوشت باید تهیه شود، قطعا اولین وسیله برای تهیه ی یک کباب خوشمزه خریداری چرخ گوشت صنعتی می باشد. این دستگاه در انواع و مدل های مختلف تولید و عرضه می شود.
اگر در بین مدل های مختلف چرخ گوشت صنعتی نمیدانید کدام مدل را برای کسب و کار خود انتخاب کنید علاوه بر چرخ گوشت صنعتی برای تهیه ی انواع کباب نیاز به دستگاه کباب زن نیز می باشد، بعد از چرخ کردن گوشت ها با کمک انواع کباب زن کوبیده، سیخ های آماده شده ی کباب در کباب پز پخته و آماده می شود.
همانطور که اشاره کردیم طرز ساخت کباب پز تابشی به گونه ای است که حرارت لازم به جهت پخت از طریق سوختن گاز در مشعل های گازی و تابش مادون قرمز ایجاد شده و با جذب حرارت توسط سرامیک ها دما به حدود ۹۰۰ درجه ی سانتیگراد رسیده و گداخته و داغ شدن سطح سرامیک سبب پخت کباب ها خواهد شد. با توجه به نوع کباب پز تابشی مشعل آن در بالا یا در کنار قرار گرفته است.