راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

نحوه راه اندازی رستوران سنتی

همان طور که اشاره شد انواع مختلفی از رستوران با ارائه ی غذا های متنوع از جمله ایتالیایی، ایرانی، چینی، فرانسوی و… وجود دارد که در این میان رستوران های سنتی به دلیل غذا های محلی و سنتی و دکوراسیونی جذاب و اصیل همواره مورد توجه بوده است، رستوران های سنتی برای توریست ها و گردشگران نیز جذاب بوده و با راه اندازی رستوران سنتی میتوان درآمد مناسبی به دست آورد.

راه اندازی رستوران سنتی چندان ساده نیست و برای شروع این کسب و کار باید مراحل گوناگونی را طی کرد، از جمله مهم ترین مراحل راه اندازی این شغل میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

انتخاب مکان رستوران سنتی

بعد از تصمیم به راه اندازی رستوران سنتی باید یک مکان مناسب را برای افتتاح رستوران انتخاب نمایید، معمولا رستوران های سنتی در فضا های بزرگ یا باغ و مناطقی با آب و هوای خوب شروع به کار می کنند. در مرحله ی بعد باید مجوز های لازم را اخذ کرده و نامی مناسب برای رستوران خود انتخاب نمایید، بهتر است نامی که برای رستوران انتخاب میکنید ساده باشد تا در ذهن مشتریان ماندگار شود. اگر محل راه اندازی رستوران سنتی، خانه یا باغی قدیمی باشد در جذب مشتری تاثیر مثبتی خواهد داشت.

معرفی باربیکیو ذغالی 80 سانتی

طول این محصول ۸۰، عرض پشت در پشت آن ۴۰ و ارتفاع ۹۰ سانتی متر را دارا می باشد، یکی از مهم ترین ویژگی های این محصول کاربردی، استفاده از آن به صورت گازی و ذغالی می باشد برای استفاده از این کباب پز به صورت گازی میتوان مواد غذایی را بر روی شعله های چدنی برای کباب شدن قرار داد استفاده از شعله های چدنی به سبب ایجاد حرارت به صورت یکنواخت و مغز پخت شدن می باشد، این کباب پز قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد و انتخاب آن در هنگام سفارش به عهده ی مشتری می باشد، برای استفاده به صورت ذغالی کافی است سینی ذغال را بر روی باربیکیو قرار دهید و از طعم خوش کباب های ذغالی لذت ببرید لازم به ذکر است سینی ذغال به درخواست مشتری بر روی محصول عرضه خواهد شد.

علاوه بر این ۱ عدد میز چوبی تاشو به ابعاد ۴۰*۳۰ سانتی متر در سمت راست یا چپ این محصول قرار میگیرد که انتخاب جهت آن بر عهده ی مشتری بوده و میتوان برای قرار دادن لوازم و تجهیزات بر روی آن استفاده کرد.

معرفی باربیکیو ذغالی 70 سانتی کابینت دار

طول این باربیکیو ۷۰، عرض پشت در پشت آن ۴۰  و ارتفاعی برابر با ۸۵ سانتی متر دارد، همان طور که اشاره شد این محصول قابلیت استفاده به صورت گازی و ذغالی را دارا میباشد در صورت استفاده به صورت گازی امکان اتصال به گاز شهری یا کپسول به درخواست و سلیقه ی مشتری وجود خواهد داشت و با برداشتن سینی ذغال میتوان کباب های خوشمزه ای بر روی شعله آماده کرد استفاده از چدن های ضخیم بر روی شعله به دلیل ایجاد حرارت به صورت یکنواخت و مغز پخت شدن کباب ها می باشد.

و اما در صورتی که قصد تهیه ی کباب بر روی ذغال را دارید میتوانید با پر کردن ذغال بر روی سینی از طعم ذغالی کباب ها لذت ببرید.

از دیگر ویژگی های باربیکیو ۷۰ سانتی میتوان به وجود یک عدد توری شلف آبکاری کروم اشاره کرد که با باز شدن درب محصول بر روی باربیکیو قرار میگیرد و امکان قرار دادن فیله ی مرغ، گوشت، ماهی و یا انواع صیفی جات از جمله کدو، بادمجان، سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمه ای و دیگر سبزیجات را فراهم خواهد کرد.

معرفی دیگ دو جداره پخت برنج

این دیگ به صورت استوانه ای و از جنس ورق استیل ۳۰۴ نگیر با ضخامت ۳ میلیمتر ساخته شده است، عرض یا پهنای دیگ دو جداره با احتساب شیر تخلیه که در جلوی دیگ قرار گرفته است ۱۱۷ سانتیمتر بوده و ارتفاع آن نیز از درب استیل ۱۹۰ سانتیمتر است، قطر دهنه ی داخلی دیگ نیز ۹۰ سانتیمتر می باشد، همان طور که پیش تر اشاره کردیم دیگ دو جداره پخت برنج دارای یک عدد شیر تخلیه در قسمت جلو میباشد که برای تخلیه ی آب برنج استفاده می شود.

عمق دیگ دو جداره یا همان ارتفاع دیگ داخلی برابر با ۸۵ سانتیمتر میباشد در ساخت این دیگ از ۴ عدد دستگیره ی زرد رنگ که به صورت پیچی بسته میشود استفاده شده است و باعث میشود بخار و گرما در داخل دیگ به هدر نرود علاوه بر این وجود یک نوار سیلیکونی دور درب دیگ نیز از هدر رفت بخار و گرما جلوگیری خواهد کرد.

وجود یک دستگیره بر روی درب دستگاه نیز باعث سهولت در باز و بست درب دیگ خواهد شد، این وسیله مجهز به ۱ عدد شمعک با لوله ی گازی میباشد که به راحتی میتوان با کمک شعله درجه حرارت را تنظیم کرد.

منبع: ابتکار استیل

ویژگی های انواع کانتر گرم

غذاها از هر نوع ساده و یا مجلل در کانتر گرم پنج لگنه کابینت دار به صورتی کاملاً بهداشتی به مدت طولانی ترنگهداری می شوند و بدین گونه می توان تا ساعات پایانی شب نیز غذای آماده ارائه برای مشتریانی که نمی توانند زود به رستوران ها مراجعه نمایند، داشت و به این قشر که اغلب تعداد کمی نیز نیستند سرویس مناسب ارائه نمود بخش های مختلف آن امکان نگهداری غذاها را به صورت مجزا فراهم نموده و دیزاین آشپزخانه شما را تحت تأثیر خود دگرگون و جذاب می کند.

پارامترهایی که می تواند کانتر گرم پنج لگنه کابینت دار را برتری ببخشد به گونه ای که به یکی از بهترین نمونه های خود در بازار تبدیل شود ویژگی هایی است که در کارآمد شدن آن تأثیر بسزایی داشته باشد به صورتی که بتوان آن را با آنها شناخته و معرفی نماییم، از طرف دیگر آنچه در کنار یک محصول خوش می درخشد مدل های متنوع، داشتن تجربه در طراحی، اصالت کاری ، توجه به نیاز مشتری و… که می تواند یک برند را در اوج قله های موفقیت و سرشناسی قرار دهد و از ترکیب محصول با کیفیت و برندی فعال و کوشا نامی پدید آید که تا سالها در اذهان باقی بماند.

کانتر گرمکن آش و حلیم

از تاپینگ گرم یا کانتر گرم برای گرم و تازه نگه داشتن مواد غذایی در محیط های مختلف استفاده می شود، این دستگاه با گرم نگه داشتن آب در زیر بن ماری ها توسط نیروی گاز یا برق باعث میشود بخار و حرارت آب به بخش زیرین بن ماری ها برخورد کرده و این امر موجب گرم نگه داشتن مواد غذایی در داخل بن ماری خواهد شد، از آن جا که حرارت به صورت غیر مستقیم به بن ماری ها برخورد میکند باعث خواهد شد مواد غذایی بدون سوختگی و تغییر مزه گرم و تازه بمانند.

کانتر گرم آش و حلیم نیز یکی از انواع کانتر های گرم بوده که برای گرم و تازه نگه داشتن آش و حلیم در خطوط سلف سرویس، آشکده ها، رستوران های سنتی و تمامی مکان هایی که نیاز به ارائه و سرو انواع آش، سوپ و حلیم دارند مورد استفاده قرار میگیرد این کانتر قابلیت جای دهی ۵ عدد لگن بن ماری استیل ۱/۱ یا ۱۰ عدد لگن بن ماری ½ را خواهد داشت.

طول کانتر آش و حلیم ۱۹۰ و عرض آن نیز ۸۰ سانتی متر می باشد، این کانتر ارتفاعی برابر با ۸۵ سانتی متر دارد و در فاصله ی ۲۵ سانتی یک عدد طبقه شلف ساخته شده است که عرضی برابر با ۲۰ سانتی متر داشته و توسط ۲ پایه ی استیل به کانتر متصل شده است.

گرمخانه غذا 4 طبقه

گرمخانه غذا یا گرمکن غذا وسیله ای بسیار پرکاربرد در محیط های مختلف اداری، مدارس و… می باشد، این دستگاه با ابعاد و اندازه ای مناسب فضای کمی را اشغال خواهد کرد، فر گرمخانه غذا ۴ طبقه، دارای ۴ عدد شلف فلزی بوده که با فاصله ای مناسب و استاندارد نسبت به یکدیگر قرار گرفته اند، این طبقات به صورت متحرک بوده و به راحتی قابلیت جابه جایی خواهند داشت.

هر طبقه یا شلف گرمخانه دارای ابعادی برابر با ۳۶*۴۵ سانتیمتر میباشد و ابعاد گرمخانه نیز برابر با ۴۳*۵۴ با ارتفاع ۹۰ سانتیمتر می باشد، این دستگاه قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد که انتخاب آن به درخواست و سلیقه ی مشتری خواهد بود علاوه بر این در صورت تمایل مشتریان میتوان گرمخانه غذا ۴ طبقه را به صورت چرخ دار تولید و عرضه کرد.

این محصول به صورت تک درب بوده و بر روی درب آن یک عدد دستگیره چپوقی (کله گاوی) قرار گرفته است که سبب سهولت در باز و بست درب دستگاه خواهد شد، جنس رویه ی گرمخانه از ورق استیل روکش دار و جنس داخلی دستگاه از ورق گالوانیزه می باشد، نکته ی اصلی در ساخت گرمخانه غذا ۴ طبقه عایق بندی مناسب آن بوده به طوری که در ۴ طرف دارای عایق پشم شیشه است و همین امر باعث جلوگیری از اتلاف گرما و حرارت از داخل گرمخانه خواهد شد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

معرفی انواع فر ساندویچی

فر ۳ کاره ی پایه دار مبله ابعادی به طول ۹۵، عرض ۴۰ و ارتفاع ۸۵ سانتیمتر دارد، این فر دارای ۱ عدد لگن بن ماری استیل ½ به ابعاد ۲۶٫۵*۳۲٫۵ سانتیمتر، ۱ عدد صفحه ی چدنی به ابعاد ۳۳*۳۰ سانتیمتر و یک شعله با رویه ی چدنی ۲۰*۲۰ می باشد.

فر ساندویچ 3 کاره قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را دارا می باشد، پایه های فر ۳ کاره از پروفیل آهن ۲۰*۲۰ ساخته شده است. همچنین این فر از نمای استیل روکش دار خش دار یا براق تولید می شود.

از آن جایی که این فر به صورت پرتابل تولید میشود قابلیت حمل و جابه جایی ساده ای دارد، این فر را میتوان در بخش هایی که در معرض دید مشتری نیست قرار داد، در فست فود های سیار و محیط های کوچک معمولا از این فر استفاده می شود.

فر سه کاره ی مبله دارای شیر های گاز صنعتی و استانداردی می باشد، همچنین یک لبه ی ۴ سانتیمتری در بخش جلویی این فر قرار گرفته است که می توان توری سیب زمینی را به جهت روغن کشی بر روی آن پایه قرار داد.

فر ساندویچ 6 کاره با هود

با استفاده از یک فر ساندویچی شش کاره دیگر نیازی به دستگاه اضافه دیگری در آشپزخانه صنعتی خود نخواهید داشت. در طبقه بالایی این فر دو عدد ظرف استیل بن ماری در ابعاد ½ وجود دارد. این ظروف بن ماری برای سرخ کردن کتلت، سوسیس، سیب زمینی و هر غذای خوش مزه دیگری مناسب هستند و چون حرارت را به سرعت به مواد غذایی و روغن منتقل می کنند؛ انرژی کمتری مصرف خواهندکرد.

سه عدد چدنی ذغالی APW نیز در این طبقه وجود دارد. در زیر این چدنی ها ذغال های صنعتی قرار می گیرند. این چدنی ها گزینه بسیار خوبی برای ذغالی کردن انواع استیک و فیله مرغ هستند. در کنار این چدنی ها سنگ مغناطیسی با سطحی کاملا صاف وجود دارد که با لیزر به شکل کاملا صیقلی درآمده است. روی این سنگ انواع همبرگر و ساندویچ های خوش طعم فست فودی به آسانی آماده می شوند.

قابلیت‌ های این طبقه هنوز به پایان نرسیده! در کناره ای این طبقه میز کاری به طول ۳۰ سانتی متر طراحی شده است. از این بخش به عنوان فضایی جهت قراردهی ظروف آشپزخانه، محلی برای پیچیدن ساندویچ یا خرد کردن مواد اولیه استفاده می شود.

فر ساندویچی 7 کاره با هود

این فر ساندویچی دارای امکانات مختلفی میباشد که میتوان برای طبخ انواع غذا ها از آن ها استفاده کرد، فر ساندویچی ۷ کاره با هود دارای ۲ عدد شعله به ابعاد ۲۰*۲۰ بوده که میتوان از آن برای گرم و داغ کردن انواع مواد غذایی استفاده کرد، علاوه بر این وجود ۲ بن ماری استیل ½ به آشپز کمک می کند تا به کمک آن ها بتواند مواد خوراکی مختلف از جمله فلافل، بندری، هات داگ و سیب زمینی را سرخ و برشته کند، لگن های بن ماری دارای درب بوده و همچنین در طراحی این محصول یک لبه برای توری سرخ کن در نظر گرفته شده است که بعد از سرخ کردن میتوان برای روغن گیری از آن استفاده کرد.

از دیگر امکانات این فر ترکیبی میتوان به وجود ۱ عدد گریل ذغالی طرح awp به ابعاد ۴۸*۳۰ سانتی متر اشاره کرد که به کمک آن میتوان انواع مواد غذایی از جمله فیله های مرغ و استیک را به صورت ذغالی آماده کرد، ۱ عدد گریل چدنی روغنی نیز به ابعاد ۷۰*۴۰ سانتیمتر جهت طبخ انواع همبرگر در این محصول در نظر گرفته شده است.

نکته ی بسیار مهمی که فر ساندویچی ۷ کاره با هود را از دیگر فر های ساندویچی متمایز میسازد دارا بودن یک عدد فر پیتزا در بخش پایینی میباشد که در زیر آن از آجر نسوز استفاده شده است و این فر قابلیت طبخ و آماده سازی ۹ عدد بشقاب پیتزا را خواهد داشت.

استفاده از عایق پشم شیشه در این فر مانع از به هدر رفتن حرارت و گرما خواهد شد، همچنین این محصول دارای یک عدد هود استیل بوده و ۴ تا شیشه ی مقاوم و نشکن در سه وجه این فر قرار داده شده است علاوه بر این یک عدد فن دمنده در روی هود استیل در قسمت بالایی قرار گرفته است و میتواند با مکش دود و بخار مانع از ایجاد آلودگی در محیط شود.

فر ساندویچی ۷ کاره با هود قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و با توجه به درخواست مشتری به صورت چرخ دار تولید و عرضه خواهد شد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

ویژگی های دستگاه چرخ گوشت صنعتی

گوشت قرمز یکی از اجزای اصلی غذاهای ملل مختلف از جمله غذاهای ایرانی است. گوشت قرمز به صورت تکه‌ای یا چرخ‌ شده در غذاها استفاده می‌شود. بهره گیری از وسیله مناسب جهت چرخ کردن و آماده سازی گوشت در مراکز تهیه غذا و قصابی ها بسیار اهمیت دارد. به این خاطر که در غیر این صورت، گوشت حالت له شده پیدا می کند و کیفیت خود را از دست خواهد داد. چرخ گوشت های صنعتی انواع مختلفی دارند ولی از نظر نحوه انتقال قدرت موتور دو نوع گیربکسی و تسمه ای در بازار موجود است.

چرخ گوشت گیربکسی مدل ۳۰۱۸ یک دستگاه نیمه صنعتی است که در قصابی ها و رستوران های کوچک کاربردی خواهد بود. باتوجه به اهمیت شستشوی دستگاه پس از هر مرتبه استفاده، در کنار این چرخ گوشت اهرمی قرار دارد که امکان جداسازی گلویی را فراهم می کند. این محصول به همراه یک عدد تیغ و پنجره عرضه می شود که انتخاب مدل آن (کبریتی یا سوزنی) به درخواست مشتریان است. البته به غیر از تیغه و پنجره یک عدد گوشتکوب تفلونی نیز روی دستگاه قرار دارد.